Cu cât îmbătrânim, cu atât mai multe schimbări apare și se produc în modul și felul nostru de a-l îmbrăca și a-l stila. Dacă sunteți o femeie peste 40 ani, probabil că vă faceți griji cu privire la modul în care puteți să vă stilizați și să vă arătați frumos și demn, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru.

O parte importantă din stilul de a face față schimbărilor și de a include noi tendințe în garderoba ta este stilul. Pentru a vă prezentați în cea mai bună lumină, își rezervă o atenție specială pentru tăiere. În acest articol, vom explora ce tunsori 2021 se potrivesc femeilor peste 40 de ani.

Tunsori medii

O tunsoare medie este o bună optiune pentru o femeie mai în vârstă care caută tunsori 2021. Deși amintește de lumea anilor 80 și cei au insuflat acestui look, aceasta a evoluat foarte mult 2019, fiind în prezent stilată cu mult mai putin volum. Dacă aveți parul scurt sau creț, tunsoarea medie vă va da parului mai mult volum și formă provocatoare, precum și tușe unei fire mai proaspete și mai strălucitoare.

Pentru a finaliza această ținută, puteți opta pentru breton sau breton, sau pentru o tunsoare scurtă cu breton. O altă variantă este aceea de a pune în evidență unele fire pentru a da aspectului un aspect mai strălucitor.

Tunsori scurte

Un alt look modern pentru 2021 este optarea pentru tunsorile scurte. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de piele și potențialii compuși și gama de stiluri pe care o puteți crea este în mod cert nesfârșită.

Una dintre cele mai populare tunsori scurte pentru femeile mai în vârstă este tunsoarea Pixie. Aceasta poate fi tăiată pentru a adăuga volum și textură, oferindu-vă un look modern și elegant. De asemenea, tunderea înapoi a lateralelor conferă forma unei fețe mai rotunde și colorează aspectul.

Chiar dacă tunsoarea Pixie poate fi realizată fără prea mult volum, tunderea cu volum mai andocat poate completa forma unei fețe rotunde. Dacă vă doriți o tunsoare funky, optați pentru modificarea margini în moduri diferite, cum ar fi cu un breton sau chiar tăieturi îţovăite ¨.

Tunsori lungi

O altă opțiune destul de populară în 2021 în tendințele pentru o femeie mai în vârstă este tunsoarea cu par lung. Puteți ține firele până la nivelul umerilor sau în jos pentru a crea un aspect irezistibil și încrezător.

Dacă vă doriți să păstrați tunsoarea la lungimea maximă, puteți opta pentru definirea și stylerea firelor. Daca nu ai parul natural cret sau ondulat, poti obtine aceasta textura cu ajutorul unui uscător de păr și a unei perii încovoiate. Perierea șuvițelor atât în puful în sus, cât și în jos îi va da frumusețe parului.

O altă idee este aceea de a vă juca cu straturile și de a le crea în sus și în jos pentru un look modern și interesant. Puteți, de asemenea, să vă jucați cu tăierea marginilor și să creați un look mai strălucitor cu vârfuri mai deschise.

Tunsori lungi cu breton

Unele dintre cele mai populare tendințe 2021 sunt tunsorile cu par lung și breton. O tunsoare cu breton vă poate oferi un aspect feminin și seducător. De obicei, aceasta este o varianta buna pentru o femeie peste 40 de ani, deoarece șterge ridurile și aduce o atingere modernă.

O altă tendință este optarea pentru bretonul lung și rotunjit. Acest breton face ca fața să pară mai puțin îngrijorată și mai relaxată. Acesta va pune în evidență conturul fetei și părul, oferind un look mai clasic.

De asemenea, puteți opta pentru o tunsoare lungă cu un breton bulbucat și lucios. Printr-o tundere curată, puteți obține instanțaneu volum și frumusețe.

Tendinte inovatoare

O altă tendință modernă și modernă pentru femeile peste 40 de ani este noua tendință a parului cu răniță. Acesta se potrivește perfect pentru femei și oferă mai mult volum și culoare. Pentru sfârșitul acestui an, această tendință va fi cu siguranță un punct de pornire plin de farmec și piese unice.

Acest look poate fi realizat prin asamblarea firelor în șuvițe de mărime medie, cu ajutorul unui sfârtecator plin.