Sezonul 2 al prăbuşitor de popularului serial Netflix Bridgerton intenţionează să fie mai mare şi mai bun decât primul! În pofida mulţumirii primite din partea publiculu sezonului 1, Bridgerton promite o continuare aibă plină de complicaţii emoţionale incitante, intrigi familiale şi romance ţipătoare de culoare. În acest articol, veţi afla despre cum se pregăteşte serialul pentru sezonul 2, ce veţi vedea la ecran şi ce sunt aşteptările în ceea ce priveşte continuarea Bridgerton.

Primul Sezon al Serialului Bridgerton

Înainte de a discuta despre sezonul următor, să ne amintim de ceea ce s-a întâmplat în sezonul 1. Sezonul 1 al serialului Bridgerton s-a încheiat cu o revirimentare scurtă dar plină de emoţie între Simon, Viscountul de Hastings, şi Daphne Bridgerton. A devenit aproape instantaneu un succes critic şi public atrăgând o audienţă uriaşă pe Netflix. Intrigile emoţionante, romanticele încărcate de pasiune şi interacţiunile captivant ale personajelor au oferit spectatorilor o privire adâncă în modul în care Upper Class-ul britanic se poartă în lumea lor aristocratică.

Ce este nou în Sezonul 2 al Serialului Bridgerton?

Una dintre personajele principale ale serialului, Anthony Bridgerton face saltul la prim-plan în Sezonul 2 al serialului amidonați cu noua lui prospecție a iubirii, jucat de Louis Hunter. Anthony este deși șic și pretențios, dar va deveni, de asemenea, copleșit de tehnica ritualelor tradiționale și a rânduielilor și loialității din lumea Reginei.

Anthony, susținut de o galerie remarcabilă de persoane, printre care se numără, și vechea lui iubire, Siena Rosso, va face parte din unul dintre primele sale evenimente sociale și se va confrunta cu presiunea de a aduce respectul trecutului și familiei Bridgerton.

Cu toate acestea, Anthony nu este singura persoană care va fi cuprinsă de focul iubirii. Daphne et Simon Bridgerton fac mai mult pentru a se asigura că Dragostea adevărată pe care l-au găsit nu va fi niciodată întreruptă. Daphne, anul acesta, va face încercări neașteptate pentru a-i proteja pe cei dragi ei și soțul ei, chiar dacă acestea sunt adesea provocatoare.

Alte personaje critice vor avea roluri importante în sezon. Penelope Featherington , oul și fiul ei Colin, maréchalul Featherington, și alte personaje secundare vor avea ultimele lor povești emoționante, povestiri și îndrăgostiri.

O enumerare a ceea ce ai putea vedea la Sezonul 2 al Serialului Bridgerton:

• O adâncire a vieţii lui Anthony Bridgerton în căutarea unei iubiri adevărate, observându-şi ritualuri tradiționale și loialitatea față de regină.

• Daphne poartându-se ca o adevărată doamnă Bridgerton jucându-şi un rol important alături de soțul ei Simon în menținerea familiei împreună și fericită

• Penelope Featherington înțelegând ce înseamnă o demnitate adevărată și experiențele sale emoționale

• Familia Featherington învățând să se maturizeze și să treacă peste greutățile vieții lor

• Colin și Marina pe ascensiunea lor prin High Society și șansa lor de a fi împreună

• Și, clar, destule îndrăgostiri teatrale și căutări ale adevăratei dragoste pentru toată lumea!

Ce va aduce Sezonul 2 al Serialului Bridgerton?

La scurt timp dupa lansarea primului sezon, creatoare Shonda Rhymes a anunţat că va continua cu sezonul 2 şi a confirmat că sezonul 2 va oferi multe complicaţii în iubire şi mai multe surprinze. Va exista o revirimentare pentru housele Bridgerton și Featherington, o nouă iubire, complicații emoționale și posibile ipostaze care trebuie exploreate.

Creatorul Chris Van Dusen a confirmat că Sezonul 2 va oferi evenimente tradiționale încântătoare, dar, de asemenea, va investiga și complicațiile în spatele acestora și se va concentra asupra încercărilor emoționale și șocurile sentimentale care se derulează.

Există, de asemenea, anticipările că Sezonul 2 va introduce „Glitterati”, High Society de la epocă şi va căuta să adauge personalitate și profunzimea caracterului la lumea amplă a Bridgerton pe care fanii au observat din primul sezon, cu magazine, saloane, medii elegante, unde se vor petrece evenimentele sociale și o adevrărată trădare.

Când se va lansa Sezonul 2 al Serialului Bridgerton?

Cu toate acestea, nu se poate spune exact când ar putea avea loc lansarea sezonului 2 al sezonului Bridgerton. Netflix anunţat că sezonul 2 ar urma să primească verdele în 2021. Totusi, nu au fost dezvăluite alte detalii despre lansarea oficială a serialului.