Serialele sunt una dintre cele mai populare forme de divertisment ale ultimilor ani. 2020 a adus cu sine producții de înaltă calitate în anii din urmă, iar 2021 nu este excepția – ne așteaptă noi sezoane ale unor seriale bine-cunoscute, precum și multe producții noi interesante și promițătoare. Acest articol vă prezintă topul celor mai așteptate seriale din 2021, care ar trebui vizionate.

I. Seriale de neratat în 2021

  1. This Is Us

Povestea de dragoste care întinde pe parcursul vieții personajelor principale este în centru cu această serie, care și-a început drumul în 2016. În 2021, se așteaptă cea de a cincea sezonă, în care vom vedea cum este familia Pearson în prezent și cum, de asemenea, se schimbă relațiile dintre personajele principale.

  1. Chilling Adventures of Sabrina

Serialul Chilling Adventures of Sabrina este una dintre cele mai recente producții ale Netflix și se bazează pe povestea Sabrinei Spellman, care trebuie și reușește să se bazeze pe propriul destin și să lupte pentru egalitate pentru toți cei care se află în jurul ei. Partea a treia și ultima a serialului va fi lansată în 2021, iar aceasta se așteaptă să conțină multă acțiune și drama care au făcut restul sezoanelor de succes.

  1. Spartacus

Potrivit Digital Spy, Spartacus este unul dintre cele mai așteptate seriale pentru 2021. Acțiunea se desfășoară în Antichitatea romană, în care veți vedea cât de greu a fost pentru un războinic sclav să-și facă drum către libertate și luptă pentru cauza sa. Serialul va fi lansat în 2021 și se așteaptă să aibă aceeași dramă și acțiune care i-au ajutat să se bucure de succes în sezoanele din trecut.

  1. Ozark

Primul sezon Ozark de pe Netflix a fost lansat în 2017, iar acum vedem în sfârșit urmările a ceea ce a făcut Marty și familia lui din cea de-a treia sezonă în 2021. Se așteaptă ca acest sezon să meargă și mai profund și să exploreze în adâncime lucrurile care fac serialul atât de special și interesant.

II. Seriale noi pe care să le bifezi în 2021

  1. Cruella

Disney a lansat în 2021 Cruella, filmul bazat pe personajul lor renumit care apare în 101 Dalmațieni. Serialul spune povestea de cum Cruella devine criminală recunoscută și cum Evi ajunge la acest stil al ei vedetă. În acest serial se vor regăsi o mulțime de pericole și aventuri, împreună cu o mulțime de personaje noi și interesante.

  1. The White Princess

The White Princess, regizat de un grup de producție BBC, este un alt serial pe care ar trebui să-l urmăriți în 2021. Serialul se bazează pe romanul cuce se numește The White Princess de Philippa Gregory, și se concentrează pe drama și comportamentul regilor medievali din Anglia. Serialul a fost lansat în 2021 și v-ar putea încânta prin adâncimea vieții în acei ani.

  1. Rebel

Serialul ABC Rebel, a cărui premieră a avut loc în 2021, se concentrează pe personajul principal Rebel și eforturile sale de a se lupta pentru drepturile civile. Rebel este creat în spiritul cauzei sue de a lupta pentru ce este corect. Serialul oferă un mesaj important pentru toți cei care îl urmăresc și aduce în față întrebări interesante despre cum putem face o schimbare în lume.

  1. The Falcon and The Winter Soldier

Pe hârtie este unul dintre cele mai promițătoare seriale din 2021. The Falcon and The Winter Soldier se bazează pe două super-eroi Marvel, Sam Wilson și Bucky Barnes, și urmărește cât de dificil este pentru acești doi eroi să se lupte cu problemele cu care se confruntă și dificultățile din lumea către care sunt aduși și să-și ucidă propriile bezmetice.

Serialele din 2021 se vad că vor fi ceva unic și de neratat. De la clasice precum This Is Us și Chilling Adventures of Sabrina la producții noi interesante și promițătoare, precum Rebel și The White Princess, 2021 se anunță un an cu multe momente satisfăcătoare pentru cei care se bucură să urmărească seriale. Așadar, abonați-vă la Netflix, abonați-vă la Disney+ și pregătiți-vă pentru câteva seri de seriale distractive și pline de învățătură.