Timpul liber este pretios si sfatul nostru este sa-l folosesti optimizandu-ti orele cu seriale coreene online subtitrate pe care le poti vedea chiar acum. Industria sud-coreeana de film si televiziune devenit pe zi ce trece mai populare in intreaga lume, datorita creatiilor sale ademenitoare si a mesajelor captivante.

Exista o multime de serial coreene de vizionat, minutele trec de-a dreptul, iar eforturile tale de a alege ce se potriveste gustului tau devin din ce in ce mai dificile. Pentru a-ti usura munca, am alcatuit o lista cu cele mai bune seriale coreene online subtitrate la care poti avea acces, curand te vei fi luat de mana cu unul sau mai multe episoade.

Cele mai bune seriale coreene pentru a viziona online

Exista multe seriale captivante ce abordeaza teme diverse precum comedia, drama, razboiul si familia. Acestea sunt opt dintre cele mai bune seriale coreene pentru a viziona online:

  1. Boys Over Flowers – este o drama romantica cu o fabulos dezvoltare a povestii care se concentreaza pe viata unui grup de elevi de la o scoala private foarte selectiva. Este un serial de succes de cinci sezoane si se caracterizeaza prin rasturnari de situtii si romantism.

  2. Strong Woman Do Bong Soon – Se concentreaza pe Ji Soo-jin, o femeie cu superputeri si care lucreaza ca angajata in timp ce viseaza sa faca caile corecte cu ajutorul inteligentei si sufletului ei.

  3. Crash Landing on You – Prezinta dragostea dintre o femeie si un sud-coreean soldat al armatei care s-au intalnit intamplator in timp ce ieseau din tara. Artarati in moduri unice influentele atat coreene cat si nord-coreene.

  4. The Heirs – Priveste povestea unui grup de tineri ce sunt mostenitori si ce sunt luxul, puterea si dragostea intre lumea coreana a aristocratiilor si mijlocul clasei oferind multe situatii comice spru.

  5. Hotel del Luna – Un serial captivant ce se concentreaza pe un hotel bizar, condus de Jang Man-wol si ale carui gazde sunt sufletele ale caror destine au fost neglijate.

  6. Goblin – Este o povestirireala de dragoste intre un goblin si o reencarnare a unei fata care vindeca rani sufletesti si incearca sa le gaseasca echilibru in lumea lor.

  7. What’s Wrong with Secretary Kim – Se bazeaza pe relatia dintre Vice-Presedintele Park si Kim Mi-so , cea care a decis sa se desparta de compania sa dupa ce a petrecut opt ani ca secretar a lui.

  8. It’s Okay to Not Be Okay – Acest serial urmareste povestea dintre competentul bibliotecar Moon Gang-tae si psihologul Go Moon-yoou care incearca sa isi depaseasca traumele si sa se vindece unul pe celalalt.

Inspiratie de la seriale coreene online subtitrate

Serialele coreene sunt pline de scene inspirate si povesti captivante ce prezinta o varietate de subiecte pe care le-am alcatuit in urmatoarele domenii:

Dragostea

Multe dintre serialele coreene prezinta momente ce sunt adanci, inspreofatice si emotionale si te fac sa rezisti toata noaptea pentru a vedea ce se intampla mai departe. De la dragostea adolescentina in Boys Over Flowers, la fantezii suspendate intre doi straini in Crash Landing on You, serialele coreene sunt adesea inovatoare si amuzante in restul lor.

Extree

O alta categorie ce face parte din serialele coreene online subtitrate sunt cele care prezinta situatii de viata extrema. De la luptele de supravietuire in Descendants of The sun, la angajamentul militar cu diverse dileme in Healer, serialele coreene adesea prezinta situatii interesante care iti vor captiva interesul.

Vicleanii

Un al treilea aspect al serialelor coreene este prezentarea scenelor cu oameni vicleani si ambitiosi. Si nu gresim daca spunem ca sunt foarte abili in a face caractere extrem de onamosperice si captivante. Gentlemen’s Dignity, Heirs si Wait My Youth sunt toate exemple de notorietate depre vicleania prin ei, intrucat subiectele sale se concentreaza pe potrivirea personajului principal, vicleanul si ambitiosul, cu propriile lui interese si planuri.

Studii despre efectele vizionarii de seriale coreene

Multi oameni devoreaza episoade de seriale coreene si in acelasi timp studiile arata ca serialele coreene au influentat diferite elemente ale vietii lor.

Familiarizarea cu limba si cultura coreene

Multi oameni god agreaza serialele coreene pentru ca iau contact cu limba coreeana si cultura acesteia. Acest lucru ajuta foarte multi fane sa invete cuvintele de baza si sa se familiarizeze cu diferite obiceiuri si traditii. Asa cauta sa-si dezvolte abilitati de limba coreeana si cultura ce se cunosc lor din seriale.

Modificarea obiceiurilor alimentare

O alta schimbare in obiceiurile alimentare a fost identificata in randul publicului. Multe seriale prezinta scene culinare in care se prezinta in detaliu modul in care alimentele arata si miros si acest lucru poate deveni foarte tentant si poate crea apetit chiar si pentru public. Mai mult, serialele coreene prezinta adesea scene ce invita publicul sa incerce mancaruri si anumite retete coreene, facandu-i pe fani sa se intereseze de preparatele si mancarurile din Coreea de Sud.

Nevoia de a creea relati

In ceea ce priveste relatiile, este adevarat ca serialele coreene nu numai ca ajuta la familiarizarea cu limba si cultura coreene, dar creeaza si dorinta de a avea relatii adanci si reciproce precum cele prezentate in serialele coreene. Acestea prezinta adesea scene ce vorbesc despre caldura si intelegerea partnerului, confesiunile sincere, suportul si dorinta de a face sacrificii pentru celalalt.