si citate

Lasa-i iubitului tau un mesaj de noapte buna pentru a-i arata cat de mult te gandesti la el si cat de mult insemna pentru tine. Aceste mesaje si citate de noapte buna cu siguranta sunt potrivite pentru el.

Introducere

Timpul petrecut impreuna este foarte important in orice relatie si este intotdeauna important sa arati partenerului tau ca este important pentru tine. Unul dintre cele mai simple gesturi pe care le poti face pentru a arata persoana iubita ca gandesti la ea este sa trimiti un mesaj de noapte buna. Aceste mesaje sunt adesea neasteptate si ii pot face sa zambeasca pe ei sau sa simta ca sunt ganditi. Aici sunt niste idei si citate noapte buna pe care iubitul tau le va indragi.

Mesaje simple

Unele dintre cele mai simple si eficiente mesaje de noapte buna sunt acelea care transmit o trista frumoasa simpla si sincera. Esti persoana mea iubita si mi-as dori sa te vad maine dimineata.Noapte buna,puiule! Te iubesc si te pun mereu pe primul loc in viata mea. Noapte buna, dragul meu! Iarta-ma orice ar fi posibil sa fi facut rau si vreau sa te iau in brate. Noapte buna, iubitul meu!

Mesaje romantice

Detaliile si romantismul pe care le adaugi mesajului iti pot arata iubitului tau cat de mult il iubesti.Ah, cand esti departe de mine, pierz toata bucuria. Vreau sa stiu ca noaptea asta vei visezi la mine. Somn ușor, iubitule! Te rog sa stii, noaptea asta sper sa te gandem la mine.Noapte buna, dragalasul meu! Tu esti totul pentru mine si fiecare noapte te iau in cele mai dulci vise.Noapte buna, scumpul meu!

Mesaje poezie

Poeziile sunt ideale pentru mesaje de noapte buna pentru iubitul tau, transmitandu-i sentimentele adanc indoite intr-un mod frumos si magnific. Aici sunt doua exemple de mesaje de noapte buna in forma de poezie pe care el le va iubi.

"Noaptea-i departe, iar somnul apune,
Pernele sunt reci, fara forte tu sa-mi vezi
Iti simt gandul aproape, situat in inima mea
Dragostea ta imi mareste fiecare vise."

"Pentru noaptea asta, rama ta e leaganul
Iar inmintea ta, un loc frumos si linistit
Chiar daca esti departe, eu ma simt in siguranta
Iti vorbesc despre dragoste si tu vei fi acolo."

Mesaje jucause

Uneori poti trimite un mesaj de noapte buna care sa fie amuzant si jucaus. De asemenea, de aici sunt doua exemple de astfel de mesaje de noapte in care puiul tau va rade cu siguranta.

"Noapte buna, scumpul meu! Sincer, ma simt terrible fara tine asa ca sa iti spun azi noapte, noapte usoara, pace si dragoste, chiar daca tot nu te am aici."

"Noapte buna, numai cea mai draguta persoana din viata mea. Si daca puteam trimite o mangaiere, o as face. Asa ca seara aceasta, lasa-ma sa iti trimit mangaierile mele virtuale!Noapte buna!

Mesaje cu citate

Trecutul si prezentul au ramas cu nenumarate citate care iti pot arata iubitului tau cat de mult inseamna pentru tine. Aici sunt doua citate de noapte buna de la celebritati pe care ei le vor iubi.

"Noapte buna! stiu ca esti departe insa tu esti in mintea mea toata noaptea, cum spunea Sigmund Freud: "Dragostea este fiinta noastra originara si cea mai neobisnuita".

"Noapte buna! Sa stii ca imi iesi in calea fiecare zi si seara, iar tanarul Leonardo da Vinci spunea, "Dragostea nu se creeaza, ci ea exista,intotdeauna".

Mesaje cu partiturii de noapte buna

Partiturile de noapte buna sunt un mod distractiv si original de a arata iubitul tau ca il gandesti. Aici sunt doua partituri de noapte buna schoase de la nemuritorii Lennon si McCartney.

"Noapte buna, dragul meu! Si cum spunea John Lennon, tu ai acele lucruri pe care nu le pot explica prin cuvintele mele: "Dragostea este tot ce ai nevoie".

"Noapte buna, iubite! Si cum spunea Paul McCartney: "Dragostea este ceea ce am, iar numai dragostea poate lasa soarele sa straluceasca in inimile cele mai intunecate."

Ce sa faci din citate

O alta idee de mesaj de noapte buna este sa folosesti propiile citate in mesajul tau. In loc sa ii trimiti un mesaj standard, incearca sa scrii propriile tale citate despre persoana pe care o iubesti.

"Fiecare zi incepe si se sfarseste cu tine in mintea mea si eu stiu ca in fiecare moment de somn iti voi aduce in care. Noapte buna, iubitul meu!"

"Amintirea ta este cea care ma face sa simt ca esti alaturi de mine, chiar si cand faci somn. Noapte buna, dragul meu!"

Sa scrii mesaje amuzante

De asemenea, un mesaj amuzant sau o gluma buna sunt adesea o modalitate minunata de a ii transmite iubitului tau o oara placuta si de a-i adauga sentimentului de noapte.

"Noapte buna, iubitul meu! Sper ca noaptea nu se va sfarsii prea curand pentru ca in fiecare zi ti-as putea trimite mesaje dragutze din nou. Glumesc, ai primit prea multe mesaje de la mine deja!

"Noapte buna! Si cum ar spune unul dintre personajele mele preferate din desene, Bart Simpson, "Mi-ar placea sa incercam sa nu mai lucram, sa nu mai dormim si sa ne gandim doar la noi doi. Vara asta sa fie doar despre noi, iubitul meu! "

Sa folosesti cupoane

Cupoanele de noapte buna sunt o alta modalitate de a-i transmite iubitului tau cat de mult este insemnat pentru t