In ultimii ani, modele de unghii patrate au castigat in popularitate si au devenit din ce in ce mai dorite si mai solicitate in saloanele de infrumusetare. Acestea ofera un aspect clasic si rafinat, iar tendintele in 2020 sunt foarte variate, din culori si stiluri simple pana la accente complexe si rafinate.

Dar ce modele de unghii patrate sunt in tendinte in acest an? Iata principalele tendinte de 2020!

Mententul “Geometric”

Atunci cand vine vorba de unghii patrate, modelele in relief sunt intotdeauna un mod elegant si modern de a-ti demonstra creativitatea. Tentul geometric implica numeroase liniute si forme geometrice, cu accente de culori si dimensiuni variate.

In 2020, acest trend poate fi adaptat la orice forma a unghiilor, stiluri si culori spre a obtine un look unic si cool. Pentru cei mai curajosi, se poate folosi un singur unghii ornat cu liniute. Sau se pot adauga detaliile geometrice usor pe fiecare unghie.

Combinatia Unica de Culori

Realizarea unor combinatii de culori mai putin obisnuite este in tendinte. Fiecare unghie poate sa fie colorata diferit, pe fiecare poate fi aplicat un singur nuanta sau mai multe culori combinate.

Acesta este un trend modern, care adauga un plus si completeaza atunci cand vine vorba de personalitate si stil. Fie ca alegi culorile familiei nude sau o combinatie colorata si vesela, e un mod placut si cool de a-ti etala stilul!

French-ul Classic

Nu putea sa lipseasca “oja care nu moare niciodata”, tehnica french-ului classic fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc un look apreciat, elegant si modern. Acest trend anuleaza aspectul de unghii patrate foarte evidente.

Cu toate ca french-ul pare simplu si clasic, exista totusi destule modalitati de a-l customiza in functie de stilul fiecaruia. Culoarea spatelui dintre varf si cuticula poate sa varieze intre cele mai comune alb, bej pana la alte nuante vesele.

De asemenea, se poate adauga si unghia stiletto- unghie in forma de lance- sau se pot folosi diferite dimensiuni in distributia half-moon (adevarat/schiop) pentru a crea un pic de diversitate.

Oja Opaca

2020 este anul ojelor si lacurilor opace. Asa-numitele “neon mattes” sau ” blattes” sunt o adevarata provocare in furnizarea unui look modern si cat mai putin clasic.

Ce trebuie sa stii despre oja opaca? Acestea au culorile foarte pigmentate si un aspect “matuos” fin, dar nu ofera prima data stralucire. Acestea sunt destul de solide si rezista in timp. In schimb, nuanta se scurge sau s-ar putea sa se prelinga prin alte nuante, ceea ce face lookul sa para un pic haotic.

Acest tip de nuante opace se pot adauga pe unghii patrate in diferite moduri. Rafiinat – unghia singura, sau audacios – combinat cu alte slechte. In orice caz, aceste modele de unghii patrate opace sunt cu siguranta in tendinte!

Desenati detalii

Indiferent daca preferi oja clasica, sau optezi din nuante mai Colorate, nuanta mai putin obisnuita va avea si mici detalii care sa “completeze” lookul.

Lucruri precum paiete, mici stele, lumanari, floricele, modele cauciucate, modificate, sau epigrafe tinute cu unghia se pot adauga pe unghii patrate. Desenurile/ modelele/ graffiti-ul trebuie sa fie unice, personalizate si realizate cu grija si atentie pentru a nu se transforma in ceva prea pompos .

Stilul “Summer Chic”

Stilul “Summer Chic” combina perfect nuantele clasice precum nude, beige si rozul pal , la care se vor adauga design-uri delicate sau desene minimalist cu accente subtile usor reale.

Acest trend poate fi realizat atat pe unghii patrate, cat si pe alte forme de unghii. Baza simpla de culori ridicate pana la niveluri de rafinamente vor fi completeat de accente minimaliste, ce vor da in mod special stralucire lookului. De asemenea, aceste modele sunt potrivite si la cererile de evenimente mai formale.

Aceste modele de unghii patrate sunt in tendinte in 2020, si te vor ajuta sa fii mereu in centrul atentiei si sa-ti etalezi stralucitor stilul. Fie ca optezi pentru un look totul sau partial, nuantele monocrome sau colorate, sigur vei fi moderna si cu stil!