Alegand o manichiura albastra, poti sa te bucuri de o aparitie moderna si inovatoare. Exista foarte multe modele de unghii albastre, dar nu toate se potrivesc stilului sau personalitatii tale. Alegerea unui design albastru e in primul rand o chestiune de gusturi, preferinte si atitudini.

I. Ce culoare albastra e potrivita pentru unghii?

Alegand o nuanta albastra pentru unghii, trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Prima este gradul de intesitate – daca preferi nuanțele de albastru mai deschise sau mai închise. Apoi, vei alege între vibrația vie și aspectul metalic al acestei culori sau, dimpotrivă, un aspect natural și îmblânzit. Cu sau fara glitter? Mai jos, vom detalia cateva dintre culorile albastre si modelerle de unghii de care poti sa te bucuri:

● Albastru-nud (Dusty Blue): acest albastru poate fi asemanat cu acelaşi albastru pe care îl întâlnești în natură, undeva intre stilul French și cel pastel. Acesta poate fi întalnit sub forma unor unghii cu model dințat, floricele, liniute sau chiar foiloage.

● Albastru glossy: aceasta nuanta de albastru prezinta un aspect metalizat si stralucitor si vine de obicei mai intensa, ideala pentru a se bucura de o aspect rebel si mai remarcabil. Poti sa alegi intre o multitudine de modele, inclusiv in stilul fanelor sau chiar cu motive abstracte deosebite.

● Alzastru royal: este o nuanta intensa si aprinsa specifica albastrului real. Aceasta culoare este potrivita pentru atmosfere misterioase si simple, aceasta pastrandu-si echilibrul intre glamour si simplitate atunci cand este montata pe unghii.

II. Modeler de unghii albastre

Un sejur prin lumea modelelor de unghii albastre se dovedeste a fi surprinzator de variata. Exista optiuni pentru toata lumea si dorintele sale. Mai jos, iti prezentam cateva lucruri generale despre modelerile tipice pentru unghii albastre:

• Unghii patrate: aceastea vin in forme patrate mari si perfect distincte. Forma este obtinuta prin taierea marginilor care sa ramana tari si intangibile, iar rezultatul este unul modern si extraordinar. Doar jumatate din suprafata unghiei locului de langa cuticule se vopseste, iar restul este liber, lasand neatins marginea dreapta a unghiilor si oferind o atmosfera delicata și frumoasa.

• Unghii ovale: pentru forma ovala, nu la fel de populara precum cea patrata, unghiile apar la fel de curate si perfecte. Aceasta opțiune va crea manichiuri deosebite, a caror albastru va fi pe masura.

• Unghii stiletto: desi nu e o forma cea mai clasica a unghiilor, printr-o vopsire albastra, manichiura cu stiletto se poate transforma intr-una eleganta, interesanta si care merge de minune cu look-uri extravagant.

• Unghii cu cot: aceasta optiune de vopsire ofera sansa de a avea unghii cu efect matting, restructurare scelerata cat si optiunea sa ai unghii lungi fara a fi prea evidente.

III. Glitter pentru unghii albastre

Unul dintre atuurile modelor de unghii albastre este folosirea unui glitter ca accent. Glitter-ul poate fi folosit pentru creione sau o oja speciala, iar aceasta pudra stralucitoare poate transofrma radical unghiile tale in doar cateva clipe. Multe dintre colectiile de oje pentru acest sezon includ deja un glitter colorat si optimizat pentru unghiile albastre.

Pentru rezultatele cele mai fantastice, vei alege adesea un glitter care vine pe un background negru, ceea ce contribuie la contrastul creat, efect matting sau chiar un aspect misterios al unghilor tale albastre. Poti sa optezi si pentru ceva mai tare, cum ar fi pudrele stralucitoare holografice 3D daca vrei sa fii centrul atentiei.

IV. Variatii ale unghiilor albastre

A absolvit pana acum ne sa descurcat cu tema tonuri si modele tipice de unghii albastre. Dar, ce te faci cand vrei sa sortezi si sa te bucuri in acelasi timp de nuantele mai jucausi si texte care se aseaza de minune in scene modernizate? Ei bine, iti prezentam trei optiuni printre marea diversitate a modelelor de unghii albastre, toate fiind la fel de interesante intre ele:

  1. Unghii cu flori: aceast tip e preferat de multi deoarece impleteste latura frumoasa a modelelor de unghii cu cea artitica a florilor. Partiile florilor sunt simple si clare, iar albastra poate fi pastrata in tonuri deschise sau inchise, in functie de dorinta ta.

  2. Design artizanal: asa cum implica si numele, aceste modele au un aspect mai artizanal si mai modern decat modelele clasice, modelele artizanale se pot adapta potrivit si potrivit temerii si albastrul joaca un imens rol in succesul acestora.

  3. Unghii cu accente colorate: combinand doua sau mai multe culori, unghiile albastre cu accente colorate pot fi deosebite si atractive, dovedind ca nuantele de albastru nu trebuie sa fie doar nuanţe clasice. In plus, aceast fond albastru poate contrasta cu tonurile mai vii ale elementelor colorate, creand un contrast echilibrat.

V. Manichiuri simple albastre

Daca doresti o manichiura albastra care sa arate bine și sa fie totodata simpla, de ce nu te-ai gandi la o manichiura ca aceasta? Este posibil sa experimentezi cateva Schime jucause in nuanța albastra, fara ca tu sa ai nevoie sa faci cine stie ce effoert pentru a obtine un efect modern si placut.