Modelul de pedichiura pe care îl alegi face parte din imaginea ta generală şi poate îmbunătăţi aspecţul tău. Unghiile tale sunt adesea cea mai rapidă modalitate de a satisface persoana de lângă tine.

Pentru a te asigura că pedichiura ta se potriveşte stilului tău, îţi prezintăm cinci modele diferite, inclusiv avantajele şi dezavantajele fiecăruia.

Ce model de pedichiura sa alegi pentru un aspect frumos?

Atunci când vine vorba de îngrijirea picioarelor dumneavoastră, alegerea unui design adecvat poate fi un adevărat îndemn pentru aspectul târgător. De la o pedichiură de bază până la decorarea puţin mai extravagantă, există mai multe opţiuni disponibile. În cele ce urmează vă vom prezenta cinci modele diferite de pedichiură, oferindu-vă informaţii cu privire la avantajele şi dezavantajele fiecăruia.

1. Pedichiura franceză

Cea mai clasică pedichiură, pedichiura franceză este o opţiune perfectă pentru persoanele care preferă un stil clasic. Această pedichiură se caracterizează printr-o bază albă nuanta crem, care este folosită pentru a ascunde cuticula. Astfel, această pedichiură poate fi de asemenea îmbrăcată în culori călduroase, pentru a adăuga o nuanţă aspectului.

Avantaje:

✓ Elegant și multifuncțional.
✓ Poate fi combinat cu diferite ținute și culori.
✓ Este potrivit pentru toate tipurile de mâini și picioare.

Dezavantaje:

✗ Poate părea prea conservator.
✗ Are o perioadă deja scurtă de protecție și nevoie de retușare frecvent.

2. Pedichiura gel

Pedichiura gel aduce culoare și strălucire unghiilor. Un gel UV aplicat de un profesionist este atat de neted incat se potriveste cu orice personalitate. Este non-stop și poate rezista până la patru săptămâni, în afară de a intensifica unghiile.

Avantaje:

✓ Durată lungă de viață.
✓ Este un strat protectiv împotriva uzurii.
✓ Disponibil în o gamă largă de culori.

Dezavantaje:

✗ Preţul este mai mare decât alte modele.
✗ Procesul necesită puţin timp.

3. Pedichiura Glitter

Pentru cei care preferă glam-ul feminin, pedichiura glitter este modalitatea perfectă de a adăuga strălucire la unghiile tale. Acesta poate fi obţinut prin aplicarea unui strat de lac de unghii obişnuit pe unghii sau chiar printr-o combinație de glitter și gel (daca se aplica cu Laser Nails).

Avantaje:

✓ Oferi un aspect strălucitor.
✓ Disponibil într-o gamă largă de culori şi nuanţe.

Dezavantaje:

✗ Poate fi dificil să se aplice.
✗ Atrage atenţia mult prea mult.

4. Pedichiura Gelish

Cu această pedichiura, unghiile sunt stralucitoare si sanatoase. Se foloseste un lac special, cu formulă specială, care se întărește sub lumina UV sau prin inel cu LED. Acest tip de lacuri se oferă într-o gamă variată de culori, inclusiv negru și albastru scurtea.

Avantaje:

✓ Rezistă mai mult decât lacurile obișnuite.

✓ Protejează împotriva mâncării, urmelor de ulei și transferării vopselei.

Dezavantaje:

✗ Unele dintre aceste lacuri pot fi dificil de preluat.
✗ Perioadă scurtă de rezistență

5. Pedichiura Accent Tip

Accent tipul de pedichiură este de obicei o opțiune mai bogată de a adăuga strălucire unghiilor prin aplicarea unui material metalic pe vârfuri. Acesta se poate combina cu orice model de pedichiură pentru a obţine un aspect mai frumos.

Avantaje:

✓ Aspect distinct ce adaugă culoare și stralucire.

✓ Strălucire suplimentară pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dezavantaje:

✗ Trebuie combinat cu un alt tip de pedichiură.
✗ Pot fi dificil de aplicat.

Atunci când vine vorba de investirea în unghiile tale, este foarte importantă alegerea unui design adecvat. Cu toate acestea, există multe opţiuni disponibile când vine vorba despre design-ul tău. Am prezentat mai sus informații cu privire la cinci modele diferite de pedichiură, dintre care poți alege. Asigură-te că înțelegi avantajele si dezavantajele fiecăreia astfel încât să poți lua decizia adecvată. Din fericire, fiecare dintre acestea oferă un aspect frumos si iti poți găsi unul care se potrivește stilului tău.

Sperăm că v-am furnizat informațiile necesare despre modul de alegere a modelului de pedichiura potrivita si că luati cea mai adecvată decizie. Daca pentru orice motiv nu te simti pregatit pentru un design pe care îl alegi, este intotdeauna recomandat să optezi pentru serviciile unui profesionist.