Ochii verzi sunt o culoare remarcabila și plină de farmec, insa nu toate tipurile de machiaj poate sublinia frumusețea lor. Indiferent daca ai ochii verzi ai folosi sau aupari astfel încât sa-ti subliniezi frumusetea si sa creezi o privire de admirat. Iata o serie de trucuri care iti vor schimba total machiajul dacă ai ochii verzi.

Testeaza Nuanțele de Nisip

Înainte de orice, trebuie să testezi nuanțele de nisip pentru a vedea care se potrivesc cel mai bine cu nuanța ochilor tai verzi. Creeaza apoi un machiaj bazat pe acele nuanțe și, de asemenea, găsește produse cosmetice cu aceleași culori. Nuanțele de nisip și produsele cosmetice cu link-ul acelor culori sunt folosite pentru a I echilibra sau a deschide machiajul și pentru a sublinei intensitatea ochilor verzi.

Ia in considerare Nuanțele Arcuite

Nuanțele sa curve – de la cărămiziu până la negru – subliniază intensitatea ochilor verzi și, în același timp, aduc elemente de contrast, aducând cu ele vitalitate și strălucire. Exemple de acestea ar fi nuanțe de maro, mov si căprui sau diferite nuanțe de natură închisă și pal. Este foarte important ca toate produsele pe care le folosesti sa aibe aceeași nuane și să fie în aceeași ordine pentru a obține o imagine clasica si relaxantă.

Contrastează cu Nuanțele deschise

Contrastează nuanțele de nisip sau cele curbe cu nuane mai deschise cum ar fi culori pastel și nuane iluminate în culori aurii. Aceste nuanțe deschise pot ieși în evidență și pot face ca machiajul să iți scoata in evidenta ochii verzi. Acest lucru poate fi atins prin aplicarea pe pleoape de maro cu o intro parcă de argintiu sau de căutat.

Utilizează Gri

Gri-ul a fost folosit în mod tradițional pentru a sublineia culoarea ochilor, întotdeauna cu garanția unui finish extraordinar. Varianta gri se potrivește cu aproape toate tonurile de verde, aceasta fiind una dintre cele mai versatile și ușor de aplicat nuanțe.

Produsele cosmetice ideale

Pielea ta e cea mai importanta și, prin urmare, produsele cosmetice trebuie deschise elementele sale naturale frumoase. Aici sunt trei produse cosmetice recomandate pentru un machiaj ideal cu o wxte și ochi verzi:

  1. Machiaj de ochi de intrare:

Machiajul de ochi de intrare este ideal pentru a se potrivi baza faciala cu machiajul perfect. Machiajul de intrare a ochilor va ajuta la definirea ochilor verzi și va crea o privire larga și plina de strălucire. Unele produse preferate ar fi lotiunea de ochi de curățare de la Lancôme, și corectorul pentru sensibilitate intensă al brand-ului Clinique.

  1. Creion dermatograf:

Un creion dermatograf este un produs ideal pentru definirea liniei genelor și combaterea cearcănelor sau a pungilor de sub ochi, pentru a obtine o privire mai intensă și o ochi de ce și de emoție. Produsele recomandate sunt creionul dermatograf negru din gama Urban Decay, și ombră de ochi a lui Chantecaille.

  1. Mascara de gene

Mascara de gene este ceea ce aduce o privire senzuala și intensa. Mascara de gene plina și definită este ideală pentru obținerea acelor gene mari, frumoase. Printre preferintele noastre se numara mascara Pitch Black de la bareMinerals si mascara pentru zi de zi Estee Lauder.

Invata Cantitatea potrivita

Machiajul este despre proporția corectă și cantitatea potrivită și diferența dintre elementele machiajului care conspire pentru a obtine un finish excelent este întotdeauna sensibilă.

Este important sa folosesti cantitatea potrivita de produse cosmetice in special cand vine vorba de machiajul ochilor. Aplicarea în exces poate face ca machiajul ochilor tai verzi sa para necorespunzator și surmenat, iar folosirea unor cantități prea mici iti poate aduce un look lipsit de stralucire.

Asadar, ochi verzi frumoși și intensi pot fi obținuți prin descoperirea cea mai potrivita combinație de produse, nuanțe și intensitate potrivoru pentru ține.