Articolul „Ce imagini amuzante sa postezi pe retelele sociale? Idei de imagini”

Redarea stărilor de spirit către cei apropiați prin intermediul postărilor pe retelele sociale devine din ce în ce mai des întâlnită în zilele noastre. O modalitate originală de a transmite ceva propriu către comunitatea de prieteni va fi însoțită invariabil de imaginea potrivită. De aceea, în acest articol vom vorbi despre ce imagini amuzante pot fi postate pe retelele sociale și despre toate ideile pe care le poți folosi.

Listă de idei pentru imagini amuzante de postat pe retelele sociale

De multe ori o imagine e mai bună decât 1000 de cuvinte, astfel vorbind, putem alege între mai multe idei de imagini și GIF-uri amuzante pe care să le postam pe retelele sociale. Înainte de a merge mai departe să vorbim despre propuneri concrete, hai să luăm în considerare câteva reguli de bază pe care trebuie să le cunoaștem.

• Dacă ai postat o imagine pe care ai adaugat un mesaj superior pozării, pune întotdeauna hashtag #beforethecaption sau #bc

• Dacă mesajul tău ironic descrie o poză pe care ai postat-o, pune hashtag #afterthecaption, sau #ac

• Dacă o imagine amuzantă se referă la o experiență personală sau la evenimente specifice, adaugă și hashtaguri în funcție de conținutul imaginii

Acestea fiind spuse, haide să construim o listă de imagini amuzante pe care să le postăm pe retelele sociale:

 1. GIF-uri: GIF-urile sunt ideale pentru a posta ceva rapid, de susținut pe retelele sociale, mai ales pentru a susține stările de spirit prin ilustrarea unor scene din anumite seriale sau momente amuzante ale actorilor.

 2. Faze de glume sau momente amuzante: poze cu actori amuzanți sau fotografii cu oameni naturali captați în faze de glume sau momente amuzante.

 3. Bancuri și glume scurte: pe lângă GIF-uri amuzante, poți posta și bancuri și glume scurte.

 4. Ilustrații amuzante: ilustrațiile sunt o modalitate interesantă de a descrie o stare de spirit și de a da viață unor momente amuzante.

 5. Imagini cu animale: animalele sunt adorabile și amuzante, iar imagini cu aceasta crează instantaniu buna dispoziție.

 6. Imagini trucate: Fie că sunt retușate cu instrumente simple, sau fie că sunt efectuate trucuri de retușare pe calculator, orice imagine trucată este foarte amuzantă și de efect.

 7. Fotografii cu momente hazlii: Fotografiile ce pun în scenă situații hazlii și neobișnuite pot da naștere la imagini foarte amuzante, pe care iubeși să le postezi pe rețelele sociale.

 8. Fotografii cu aspecte comice: fotografiile sunt bune atunci când ascund o poveste amuzantă sau o comentariu ironic. Hrăneşte-ți rețeaua socială cu grila cu poze și capturi de ecran bune pentru aplicații amuzante și momente hazlii.

 9. Animeuri: variatele animații amuzante rulate online sunt printre cele mai utilizate tipuri pe retelele sociale. Acestea se pot distinge prin caracterele lor colorate și fun.

 10. Imagini false: La fel ca și cele trucate, și imagini false sunt de obicei destul de amuzante și pot servi drept săgeți către cealaltă parte a rețelelor sociale.

 11. T-shirt-uri cu imagini haioase sau mesaje divertisment: aceasta idee vă obligă să realizați fotografii drăguțe pe care să le postați pe rețelele sociale și să fiți amuzanți.

 12. Clipuri de divertisment: filmulețe și clipuri cu sensul umorului sunt ideale pentru retelele tale sociale.

Viralitatea Imagini amuzante

Toate ideile prezentate mai sus au într-o măsură mai mică sau mai mare potentialul de a deveni viral și extrem de populare printre publicul tău. Acest lucru arată popularitatea imagărilor amuzante și cum unele dintre acestea reușesc să producă o reacție pozitivă, oriunde ele ar fi postate.

Aceasta se datorează naturii umane, în care optimismul și senseul umorului sunt caracteristici care au în general, un impact amplu. La fel cum postările pozitive creează un feedback pozitiv de la spectator, imagini amuzante și acțiunile vor crea aceluiași șoc și reacție pozitivă.

Alegerea unor imagini amuzante pentru postare pe rețelele sociale poate poate fi o provocare interesantă astfel încât să asiguri o conversație cu publicul tău și să construiaști o poveste pe rețelele tale sociale. Aplică ideile prezentate și invită-ți subscriitorii să se alăture și să arate imagini amuzante.

Într-un final, pentru un sentiment de generalizare, este important să luăm în considerare că retelele sociale au prezentat în ultimii ani un interes crescut pentru calitatea imaginilor postate. Alegerea unei imagini amuzante poate declanșa discuții interesante și dialoguri pozitive. Este important ca publicul tău sa se simtă confortabil și să poat