Cinematografia 2019 a venit cu multe produse artistice de succes de la drama la comedie, horror la sf-fi, aventuri la western. Experiența de a viziona filme online în acest an a fost, fără îndoială, rezultatul lucrului emoțional și al artelor cinematografice. 

În acest articol, vom discuta câteva dintre cele mai bune filme pe care trebuie să le vezi în 2019 care au avut parte de atenția audienței și a industriei.

1. Directorul de bang – un must-see Amazon Prime

Directorul de bang, o producție Amazon Prime, este o excepțională producție de teatru care oferă o perspectivă supranaturală asupra lumii alături de utilizarea extraordinară a elementelor spirituale. Personajele sunt ademenitoare și povestea aduce o întorsătură interesantă în plot. Acest film de 2019 conține tensiunea și suspansul pe tot parcursul acțiunii și trebuie să fie în căutările voastre de filme online pentru a necesita.

2. La Sfârșitul Zilelor – Acest film Netflix este action-packed

La Sfârșitul Zilelor este un remarcabil thriller politic cu o distribuție în floare și sute de scene picante, care vă țin pe marginea scaunului. Filmul desfășoară o dramă complexă a unei familii de refugiați care rămân în spate atunci când restul lumii merge mai departe. Dramatismul și distanța le oferă o poveste captivantă și merită vizionată în 2019.

3. Un Mare Rău – Crime horror care harazamite pe toată lumea

Un mare rău este unul dintre cele mai bune filme horror din 2019, care oferă publicului un adevărat sentiment de entuziasm, înspăimântare și binecunoscutul element al suspense-ului. Acțiunea se desfășoară în orașul Mexico, care este înspăimântat de o legendă care maltratează toți pe care îi întâlnește. Acest film contain suspense potrivit pentru spectatori cel puțin 8 și enervantă la 5 dimineata este, fără îndoială, o necesitate, mai ales în 2019.

4. 1917 – Mirarea epicei mai profunde.

1917 s-a bucurat de punctaje înalte pentru tehnică cinematografică în 2019. Acest film de război a primit 10 nominări la premiile Oscar și a luat la domiciliu trei Oscaruri, inclusiv pentru cel mai bun film, regizor și editare. Acest film a fost motivul pentru care mii de persoane au ales să fie captivate de vederea de război. Actiunea este împresionantă și grafica este suficient de bine realizată pentru a fi apreciată.

5. Lion King – Disney Animation brilliance

Lion King a fost o producție Disney Animation cum rar se vede și nu ne este necesară o recenzie pentru a vorbi despre efectele sale magice. Filmul a captivat milioane de familii și a obținut recenzii înalte de la publicul de toate vârstele. Acest film a adus cel mai cunoscut concept al contopirii celestiale într-o producție animată care merită efectuarea unei treceri cu atenție.

6. Joker – Drama aparent nesfârșită

Joker se poate încadra cu siguranță în categoria celor mai bune filme de anul acesta. Acest film de drama se concentrează pe un om a cărui viață e luată în schimbare când controversa contractuală îl trimite pe drumuri. Intri în lumea lui Arthur Fleck, căruia îi spune ‘te rog să râzi și să devii la fel de fals ca mine’. Acest film aduce nu numai suspans în fața publicului, ci și un sentiment de compasiune pentru fleck, rezultând o trăire profund și emoțională.

7. Once Upon a Time in Hollywood – Mult neliniștit

Once Upon a Time in Hollywood este, fără îndoială, o capodoperă, care ar trebui să fie în topul dvs. Lista. Acest film este încântător și intenționează să captureze publicul cu acțiunea romanțată și înfășurată cu suspansul tipic Quentin Tarantino . Acest film este un adevărat exemplu de cum ar trebui să arate un film și cum să ne modifice stilul vizual.

8. Avengers: Endgame – Omul liber

Avengers: Endgame oferă o perspectivă clară asupra unui monstru care se folosește de puterea sa de a smulge pe oricine și de a distruge întregul sistem. Endgame aduce toate luminile și întunericul care îi împing pe héroşi să lupte împotriva unei vieți de nedreptate și nevoia de a deveni omul liber. O poveste interesantă și îmbogățită cu elemente spirituale, acest film demonstrează că lupta pare imposibilă, dar trebuie luptată.

9. Downton Abbey – Drama măiestretă și vechi

Downton Abbey oferă spectatorilor o privire a vieții și a drama măiestrisă a vieții la curtea engleză de înalt rang. Povestea se desfășoară în secolul al XX-lea, oferind o implicare emoțională a publicului și o privire asupra vieții de demult. Acest film aduce acțiune și zumzet, dar și o anumită emoție care nu poate fi amintită, aducând