Noaptea de Craciun este aici, iar cel mai bun mod de a petrece un weekend de Craciun special este de a viziona filme care sa te rasfete sufleteste. Daca vrei sa fii inspirat si sa ai parte de filme emotionante cu traditii de Craciun, povesti pline de magie sau comedii care sa-ti dea cu zambetul pe buze, oferim in acest articol o selecție de filme online de Craciun pe care le poti viziona.

Noaptea de Craciun nu ma refer numai la magia sarbatorilor si impodobirea bradului sau darurile depuse sub brad, ci si la vizionarea filmelor potrivite care sa te faca sa simti spiritul Craciunului. Iti prezentam cateva filme online de Craciun pe care le poti viziona acasa, alaturi de prieteni si familie.

1. Fiecare Craciun are povestea lui

Fiecare Craciun are povestea lui (Every Christmas Has a Story ) este un film romantic, magulitor si plin de emotii regizat de David Weaver din 2016. Actiunea filmului se desfasoara in faimoasa orasule North Pole si are ca personaj principal o ziarista, Lori, care cumpara o casa mofturoasa cu oaspetele neasteptat.

Aceasta se conecteaza cu vecinii si locuitorii din orasul lor, care sunt cei care sustin ca au un anumit indrumat in a se bucura de magia si miracolele Craciunului. Cu putina magie si obiceiuri neobisnuite, Lori descopera din nou semnificatia Craciunului, care aduaca alinare sufletului si unimeste sufletele.

2. Magicul Craciunului

Magicul Craciunului ( Magical Christmas) aduce spectatorul intr-o lume de visul copilariei, in care magia si spiritele Craciunului sunt vii si prezente. Acesta prezinta aventurile intregii familii Christams in care lumea magica se intalneste cu o lume a oamenilor reali.

Filmul prezinta povestea lui Jack, un tata divortat si fiica sa, Annie, care afla ca lumea magica a spiritele Craciunului exista cu adevarat, lasandu-I sa experimenteze adevarata semnificatie a spiritului Craciunului.

3. Primul meu Craciun

Primul meu Craciun (My First Christmas) este un film tanar si optimist despre trei prieteni care descopera magia Craciunului. Personajii principali decid sa traverseze Oceanul Atlantic si sa se duca in Norvegia pentru a gasi casa bunicului lor.

Pe masura ce tinerii vor afla mai multe detalii despre istoria si traditia Craciunului si vor cunoaste oameni minunati pe drumul lor, vor cunoaste si miraculosul dar al iubirii si descoperirii de sine, despre care au doua saptamani sa se bucure.

4. Cursuri magice

Cursuri magice (Magic Lessons) este un film animat destinat tuturor fanilor care iubesc filmele cu simboli frumosi si magia de Craciun. Acestia vizioneaza aventurile lui Santa si ale elf-ului, care se confrunta cu anumite obstacole si intalnesc prieteni dragi si membri ai familiei, printre care si Mos Craciun, pentru care trebuie sa ducea sarcina lor.

Cand simbolul Iubirii (The Emblem of Love) este furat, cei doi invata despre aceasta magie si cum Craciunul aduce adevarate miracole familiilor si creeaza iubirea intre oamenii de pe planeta.

5. O Mica Schimbare de Craciun

O Mica Schimbare de Craciun (A Small Change of Christmas) este un film regizat de John Murlowski din 2017 si un luna care prezinta emotii si empatie dintr-un ruammaj profund si durabil.

Chris traieste o viata intima si idealista si cand afla ca mama sa sufera de suferinta, afacerea familiala este amenintata. De asemenea, el afla si ca i-au fost ascunse unele lucruri pretioase despre familia sa.

In trecut, bunicul sau a pastrat legaturile intre familia sa si vecinii, dar in prezent, el asteapta ca acestialtea sa fie restaurate si aduse in prezent. Este actiunea lui Chris de a te readuce pe vecinii si a restaura legatura lor, care aduce magia si inveselirea Craciunului in acest oras.

6. Craciunul la noi in familie

Craciunul la noi in familie ( Christmas with The Kranks) este un film de Craciun de comedie regizat de Joe Roth si in care se caracterizeaza tema pline de umor si drama. Luther pregateste sa isi petreasca primul Craciun singur si cu salariul sau minim decide sa se neglijeze și sa se desparta de traditiile Craciunului.

Intre timp, el si sotia sa au parte de un moment surprinzator si invata interdependenta familiei și eforturile frumoase pe care le face pentru a mentine traditiile.

Aceasta prezinta povestea adevarata despre Craciun, de unde acesta s-a nascut și motivul pentru care nu numai ca familia Krank, dar toate persoanele care urmeaza aceasta traditie acorda importanța corecta.

7. Nu ai cum sa scapi de Craciun

Nu ai cum sa scapi de Craciun (You Can’t Beat Christmas) este un film cu farmec si bazat pe ideea ca cumperi chiar tu propriul Craciun. Acesta a fost regizat de Gary Wheeler si prezinta povestea lui Justin, care isi petrece Craciunul cu parintii adoptivi, cunoscuti sub numele de Parintii Brad;incercand sa se dezbare de sarbatori și sa se descotoroseasca de darurile lor cu maiestrie.

Cu toate acestea, Justin afla ca magia Craciunului se gaseste in lucrurile simple și simplititatea aduce poezie si sentimente in casa lui. Acesta invata ca Craciunul poate sa vina și in acele timpuri în care ar trebui să-și piarda tot speranta.

8. Craciunul spune povestea Noastra

Craciunul spune povestea noastra ( Christmas Tells Our Story) este un film de dragoste calm și profund despre un grup de prieteni care se desparte și se întâlnesc din nou. Filmul este regizat de Barry Morrow si prezinta clipa in care cinci buni prieteni se reunesc anul acesta pentru a petrece Craciunul impreuna.