Intr-un an plin de lansari interesante de filme, 2019 ne-a pregatit o selectie cu cele mai bune piese cinematografice. De la drama Ad Astra la comedia Lion King, noua lista din 2019 este compusa din productii celebre si laudate abundent pentru atmosfera-minune. Ne-am gandit sa iti oferim o lista de Reale 10 filme ce merita vizionate cu adevarat in acest an, indiferent de diferentele de gen pe care le incurajam.

1. Toy Story 4

Echipajul de personaje Pixar revine prin afisul celui de-al patrulea lungmetraj numerotat si incearca sa ne aduca inca odata in lumea jucariilor. Cu siguranta, aceasta franciza nu se mai poate bucura, intr-adevar, de intamplarea originala, ca orice serie care s-a bucurat de un succes remarcabil, dar acest nou capitol ramane minunat de scurt. O comedie inimaginabila, o poveste de dragoste irezistibila, cu umor captivant si un traditie Pixar fara concurenta, Toy Story 4 reuseste sa ne readuca in lumea memorabilelor personaje in momente profund emotionale si chiar sa adauge si ceva nou. Pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-o seara cu o comedie inimaginabila, aceasta productie poate fi optiunea perfecta.

2. The Lion King

De-a lungul anilor, Disney si-a afirmat dominația pe piața filmelor animatiei si, in aceasta vara, ei au parasit intamplarile clasice pe un alt nivel. Cu remawarke-ul de succes al unuiulul film bulbucat “The Lion King”, Disney a reușit să constituie un fond fantastic. Cu voci extraordinare ca Beyonce, Donald Glover, John Oliver – toți facand parte din noua listă de personaje – acest remake a transformat lumea animalelor de desene animate “Țara de lângă Rai”. Lansat in 2019, acest produs devenit deja o capodopera, oferit o lume inedita si aducand in Romania cea mai moderna viziune a unei povesti care a facut istorie.

3. Ad Astra

Brad Pitt poate fi gasit unic si intransferabil in acest film care s-a bucurat nu doar de un impact puternic asupra publicului, ci si de unele recenzii uriase de la publicatiile de specialitate. “Ad Astra” este o poveste de drama epica despre o lume care isi asuma o lupta existentiala. Acest film abordeaza temele sale fara a se refugia in cliché-uri sau in comertul prea familiar si se mandreste cu simtul sau dramatic si creativ un unic. Sub patronajul lui Brad Pitt si cu siguranta, aceasta e o carte de vizita optima pentru orele sale de cinema.

4. Once Upon a Time…In Hollywood

Numarul 4 ne aduce in Hollywood intr-o piesa epica realizata de Quentin Tarantino. Piesa este ultra-plina de referinte la casa de filme din 1968 si etaland cu gratie maiestria sa regizorala, fiind una dintre cele mai epice piese din cariera sa. Tarantino a infiintat o lume captivanta si inventiva, ce degaja o energie incredibila pentru a se bucura de ceea ce se petrece; o actiune rebela, o alternativa la cruzimea inumanului si un curaj chiar pentru a-si asuma riscurile produselor sale. Acest film are tot ceea ce iti doresti, inclusiv o cacealma; o magie a momentului si o interactiune pe masura, care se bucura de unanimitate dupa iesirea de-a lungul anilor anilor.

5. Spider-Man: Far From Home

Dupa Avengers: Endgame, Marvel si-a asumat responsabilitatea de a prezenta publicului o versiune conceputa a rezultatelor evenimentului fara ingeri si a reusit sa atinga aceasta tinta. Cu Tom Holland in rolul principal, aceasta productie Marvel a investit in prezentarea unei lume chiar mai ampla, prezentand o perspectiva impresionanta asupra umanului – si a omului paianjen – moarte si poseda un sentiment instantaneu de bucurie.

6. Downton Abbey

Cu toții ne-am bucurat de spectacolul britanic DRONATON ABBEY, iar acum el reintra pe marile ecrane in 2019. Cu povestea filmului ce se desfasoara in anul 1926, urmarim destinul personajelor prin ochii unui ceremonial mondial asupra regelui si reginei Marii Britanii. Lansat in septembria acestui an, aceasta gloria televizata aduce o explozie de acțiune pe ecran, intensitate si de departe cea mai cinematografica dintre întregul spectacol.

7. John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Cu actorul Keanu Reeves in rolul principal, aceasta productie neo-noir urmeaza continuitatea seriei John Wick care examina limita dintre uman si superhuman. Povestea revizuita, ce abordeaza rafinamentul mafiei lipsite de scrupule, aduce mult mai mult decat poate sa imagineze multi spectatori. Movieul a oferit regizorului un prilej de a onora presupunerile si autenticitatea francizei sale si de a construi o lume bruta si pasionala in profunzime.

8. Aladdin

Daca doriti sa celebrati un eveniment special cu copiii dumneavoastra, atunci acest remake in stil Disney ar putea fi cea mai recenta adaugire pentru colaceul dumneavostra in 2019. Acest film este regizat si produs de regizorul Guy Ritchie, care in lumea marii productii de la Hollywood, si revigorat spectacolul despre Aladdin si lumea minunata din Agrabah. Actiunea este completata de voci talenate ale actorilor si le ofera copiilor un mijloc la indemana pentru a se relaxa si continua sa se bucure de aminti si intamplari din viețile lor.

9. Joker

In 2019, productia cinematografica “Joker” aduce pentru prima oara in lume o piesa impamazata despre cel mai cunoscut personaj de fictiune. Acest remake aduce perspectiva acestui antieroi si interpretare candva unic la public in moduri noi. “Joker” vorbeste despre constrictiile predicabile ale lumii in care traim, iar interpretarea aproximativa si captivanta a lui Joaquin Phoenix aduce spectacolului un sentiment de realitate fara precedent.

10. Avengers: Endgame

Trebuie mentionat ca numarul 10 in aceasta lista ar trebui sa fie oarecum un moment obligatoriu pentru marile sale fanuri.