Coafurile sunt cele care aduc cele mai bune modificari si imbunatatiri daca vrem sa setam o noua imagine sau sa incercam o schimbare de look. Pentru femeile cu parul lung, exista o gama variata de coafuri simple si frumoase la indemana. Acestea pot fi facute foarte usor si vor adauga stralucire instantanee parului tau.

Iata o selectie cu cele mai bune coafuri simple si frumoase pe care le poti face cu parul lung:

1. Coafuri Simple si Frumoase: Bucles Pe Parul Lung

O coafura simpla si foarte frumoasa pe care o poti face cu parul lung sunt buclele. Acestea pot fi aduse la viata cu ajutorul unei perii, a unui uscator de par sau poate chiar cu ajutorul undistoarelor. Ai posibilitatea sa negociezi supletea buclelor, aplicand mai mult sau mai putin produs de styling pentru fixare sau adaugand putina volum.

2. Coafuri Simple si Frumoase: Parul Lung Racit

Un mod popular si foarte frumos de a coafa parul foarte lung, este racirea! Poti obtine aceasta textura prin sectionarea parului in bucati foarte subtiri, difuzarea uscatorului de par de jur imprejur indreptand tipurile de intindere. Aceasta tehnica se foloseste de obicei pe parul des subtire, dar se poate obtine si pe parul gros.

3. Coafuri Simple si Frumoase: Bretonul Pe Parul Lung

Creeaza un look care este la mare cautare in acest sezon – un breton pe parul lung! Acesta va adauga o dimensiune mai mult stilului tau, asigurandu-ti si un look mai modern si cool. Exista cateva tipuri de bretonuri destul de simple si usor de obtinut pe parul lung – bretonul stralucitor si bretonul ondulat, care se potrivesc oricarei forme a fetei.

4. Coafuri Simple si Frumoase: Coada Buna Subtire

Coafura clasica – coada subtire buna – se poate face in mai multe moduri, aducand un plus stilului tau si fiind aproape de orice tinuta. Coada de cal poate aparea interesanta si cu bucle sau chiar poate fi deasupra nivelului fruntii, transformandu-se intr-o “coada de printesa”.

5. Coafuri Simple si Frumoase: Cozi de Cal Scurte

Versiunea moderna a codoului de cal – cozile scurte – sunt super versatil si au forma ptruscuta, fiind perfect adaptate pentru parul lung. Acestea vor conferi definitie lookul tau, potrivindu-se cu usurinta la orice tinuta sau activitate.

6. Coafuri Simple si Frumoase: Cocul Retro

Cocul retro este o alta alternativa intersanta si frumoasa de a prezenta parul lung. Potrivit pentru orice iatala, aceasta coafura poate fi extrem de versatila si de minunata. Poti sa faci un coc tare sau devmincat, poti sa-l asezi la mijlocul capului sau sa aderi la tendintele actuale, practicand o pozitie laterala.

7. Coafuri Simple si Frumoase: Fa-ti O Coafura de Princesa

O alta tehnica simpla si foarte frumoasa de a-ti prezenta parul lung, este prin adoptarea unui cod de princessa! Acesta poate fi creeat folosind mai multe suvite pentru a se aduna parul intr-o parte si apoi se incruiseaza si se infasoara cu ajutorul periei. Poate fi combinat si cu bucle sau elastici, aducand multimedia stilului original si transformandu-l intr-unul cu adevarat unic!

8. Coafuri Simple si Frumoase: Coji Rapide

Cojile rapide sunt extrem de simple si aduc un look modern si cool, fiind foarte potrivit pentru parul lung si median. Acestea pot fi aduse la viata prin prinderea parului in doua codite usoare, care apoi se prind cu o sagerica.

9. Coafuri Simple si Frumoase: Cocul Half-UP Half-Down

Cocul half-up half-down este o alta alternativa frumoasa si moderna, la un coc traditional, care poate fi adaptat cu usurinta parului lung. Acest look poate fi rezultat prin adaugarea unei jumatati de volum din partea de sus a parului pentru a da dimensiune si dimensiune, ceea ce creeaza un look feminin si modern.

10. Coafuri Simple si Frumoase: Bentite si Accesorii

Beperlele si accesoriile sunt alt mod foarte popular si modern de a prezenta parul lung. Acestea pot fi utile cand umbli la pregatit coafura – bentitele, elasticile si cerceii pot schimba radicual look-ului, iar cu ajutorul lor, poti obtine un look modern si modern.

Bineinteles, exista multe alte coafuri simple si frumoase pe care le poti adopta cu parul lung, insa cele enumerate mai sus sunt cele mai usor de creat. Acestea pot fi experimentate in functie de stilul tau personal si tinuta zilnica, oferindu-ti un look unic si modern.