Trecutul nu a fost prielnic pentru persoanele cu par scurt care urmeaza sa se casatoreasca. La fel ca si stilurile de rochie de mireasa, exista prea putine optiuni de coafuri pentru mirese care poarta parul scurt. Cu atat mai mult in ultimii ani, exista numeroase coafuri pentru parul scurt care arata absolut spectaculos pentru big day.

Descopera in acest articol cele mai bune optiuni de styling pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Coafuri de Nunta Timpurii si Fashionabile

Parul scurt ofera o multitudine de optiuni de styling, mai ales atunci cand te pregatesti sa devii mireasa. Poate sa-ti demonstreze ca nu ai nevoie de parul lung si extensii pentru a obtine un look absolut inedit si chic. Iata 7 coafuri de nunta pe care le poti purta, chiar daca ai parul scurt.

Părul Bărbătesc Șic

Parul bărbătesc – cu factorul de atitudine inclus – este o abordare nonconformistă pentru stilul tău de nuntă. Un look clasic pe care il poti obtine este cu par scurt si fruntea acoperita. Acest lucru ofera un look neatractiv care va fi remarcat cu siguranta de invitati.

Tiara Florală

Un accesoriu primavăratic, ales cu delicatete, poate oferi un look feminin si modern. Alege o tiara florala, atat de frumoasa si spectaculoasa pentru a accentua un look simplu. Pentru a obtine un plus de carisma, imperecheaza aceasta coafura cu un fundal de bucle.

Peisaj Druză

Peisajul de druze are mai multi stilisti si designeri care il folosesc in crearea coafurilor. Este cea mai usoara varianta pentru a adauga putina sudoare vintage in look-ul armonios. Druza poate fi folosita pentru orice lungime a parului, de la lungime medie pana la scurta.

Trenză Frantuzească

Parul scurt. Mai ales cand ai decis sa porti o rochie de mireasa cu spatele gol. Ce mai poti face? O trenză frantuzeasca! Acest lucru va ascunde nuditatea si va adauga ceva unicitate in look-ul tau.

Par ondulat si Volum

Poate cel mai des intalnit look, este obtinerea serpentinelor in parul scurt. Acestea creeaza volum si dau fetei tale un look chic. Poti ajusta buclele cum vrei dar ne recomandam sa fii creativa si sa obtii un efect de par stralucitor.

Plasa de Par

Tiara este unele dintre cele mai bune accesorii pe care cat mireasa mai poate avea. O pudoara delicata, poate adauga ani la look-ul traditional pe care il vei folosi. Poti alege aceasta coafura mai ales daca ai parul scurt.

Cocul cu Botiza

Cocul cu Botiza este un look retro ce adauga un twist modern, neobisnuit. Acest look feminin poate fi uneorthdox, dar este deosebit. Se pot adauga bucle subtile si il poti obtine, chiar si in cazul parului scurt.

Sfaturi Pentru A Da Viata Parului Tău

Parul scurt poate fi greu de dus si de coafat, dar trebuie sa incerci pentru a obtine rezultate. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii cel mai bun styling posibil:

• Foloseste produse Styling- Alege produsele potrivite pentru a obtine volum pe orice lungime.

• Coafare cu peria rotunda- Para creata cu o perie rotunda va oferi volum si modelare.

• Fierul de par- Foloseste un fier de par pentru a obtine tot felul de stylinguri.

• Foloseste spray de protectie- Aplica un spray de protectie împotriva căldurii înainte de a folosi uscatoarele sau fierul de par.

• Uscatoarele pot fi utile- Uscatoarele sunt unealta excelenta pentru a crea texture si bucle naturale.

Parul scurt nu trebuie sa fie limitat in cazul rochiilor de mireasa sau al coafurilor de nunta. Exista o multitudine de optiuni pentru a obtine un look absolut spectaculos si chic. Pe langa aceasta, poate fi mai usor sa gestionezi parul scurt decat parul mediu sau lung inaintea evenimentului. Asigurate ca ai cateva produse de styling bune la indemana, pe langa motivatia necesara si vei obtine un look pregatit de nunta uimitor.