Vestea buna este ca nu conteaza ce citate despre viata si iubire le trimiteti partenerului tau – cele mai multe persoane vor aprecia sentimentele profunde ascunse ineste citate, cu atat mai mult daca dichisitele tale cuvinte sunt motivul pentru a dubla grasimea pupicilor voastre!

Indiferent daca sunteti in cautarea unui citate despre iubire sau unui citate urare, iata cateva sugestii minunate de citate despre viata si iubire ce sa fie trimise partenerului tau. Scopul principal este ca atunci cand partenerul tau le citeste, sa simta dragostea ta si sa i se sature sufletul, voios.

✔ Citate despre viata

 1. „Viata este ca rasul: sa fie mult prea scurta pentru a fi urata”. – Mike Kosolapov

 2. „Viata este prea scurta pentru a regreta.” – Steve Jobs

 3. “Viata trece rapide, si nu vrei sa apara prea tarziu pentru a face ceva.” – Mahatma Gandhi

 4. „Viata are o cale mai buna de a fi traita decat sa incerci sa fii cineva pe care nu esti!” – Unknown

 5. „Viata nu trebuie traita stand in loc. Trebuie sa mergi inainte.” – Helen Keller

 6. „Viata este un razboi, trebuie sa fii razboinic.” – Unknown

 7. „Viata ar fi minunata daca incepem sa fim mai amabili unul cu altul.” – Mahatma Gandhi

✔ Citate despre iubire

 1. „Fara iubire, nu vor exista oameni veseli in aceasta lume.” – Albert Schweitzer

 2. „Iubirea este cea mai puternica forta apropitiva din univers.” – Unknown

 3. „Iubirea inseamna sa arati prietenie si sa fii prezent in bine si in rau.” – Unknown

 4. „Iubirea poate sa renaste oricand.” – Unknown

 5. „Iubirea aduce mai multa lumina decat putem vedea.” – Unknown

 6. „Loveasca de cate ori in viata te-ai lovit, iubirea nu se poate cumpara.” – Unknown

 7. “Fara iubire, totul devine cenusa.” – Unknown

✔ Cum sa-i trimiti partenerului tau citate despre iubire si viata

Iata cateva moduri ingenioase prin care poti transmite cel mai bun citate iubirii tale partenerului tau, chiar daca sunteti la distanta!

• Trimete-i un mesaj Direct

Potrivit studiilor, mesajele directe sunt unul dintre cele mai bune moduri prin care se poate transmite unui altcuiva sentimentele tale. Acest lucru se datoreaza faptul ca partenerul tau poate citi in intimitate si poate reactiona la mesajul tau.

• Posteaza-le pe pagina de social media

Multi oameni aleg aceasta metoda de a le transmite celor dragi? Ai putea posta un citate, impreuna cu o fotografie a voastra doi. Alaturi de mesaj, ai putea posta subtitlul “Pentru persoana mea iubita…”

• Impreuna cu o carte

Pentru a-i arata cel mai special citate despre iubire ceea ce ti se potriveste partenerului tau, pune-l in propria carte pe care sa le imprimi. Aceasta poate fi cartea ta preferata sau poate scrie una proprie, mai speciala.

• Informatii Oglinda

Iti poti crea propriile afise sau afise pe care sa le imprimi si sa le pui pe oglinzile lor. Astfel, atunci cand se vor uita pe oglinda, vor descoperi ceea ce ai dorit sa-i transmitei.

• Asezati-l pe un Puzzle

Cel mai bun mod pentru a ascunde un secret este inaintea partenerului tau. Acesta poate fi facut alegand imaginea voastra, iar cel mai frumos citate “pentru el/ea” poate fi trasat pe fiecare piesa de puzzle sau intangibil. Acest mod de a-i prezenta citate despre iubire si viata este foarte special.

• Pe o Cutie

Daca esti ingrijorata pentru a-l lasa pe cineva sa creada ca este un mesaj pentru el/ea, poate fi pus pe o cutie. De exemplu, daca va scrieti ca memento vesel sau o cutie de bijuterii speciale pentru tine, vei lasa citatele financiar sa se preia.

Fie ca sunteti in cautarea unui citate despre viata, unu despre iubire sau unu despre acea noapte speciala, trebuie sa urmariti intotdeauna calea cea mai eficienta pentru a transmite aceste sentimente celui drag partenerul tau! Fie ca alegeti sa le trimiteti prin mesaje direct, postandu-le pe pagina de social media, printate pe carti sau chiar pe cutii, citatele voastre ar trebui sa se potriveasca starii voastre emotionale si sa-i aduca partenerului tau zambetul pe care mereu i l-ati dorit!