Suvitele sunt unele dintre cele mai populare și preferate tipuri de coafuri azi. Există o varietate de suvite considerabile pe care le poți alege în funcție de nevoile și preferințele tale. Mai jos sunt listate cinci dintre cele mai populare tipuri de suvite.

 1. Suvițe Romanești
  Suvițele romanești sunt create prin tehnica țesutului pe care este necesar să o cunoști înainte de a încerca să le faci. Acest tip de suvite adaugă volum și textură părului, ceea ce le face unele dintre cele mai populare și preferate tipuri. De cele mai multe ori, suvițele romanești vor avea o buclă îngustă, conturată în căutarea unei forme de bobină sau cerc.

 2. Suvițe Boing
  Suvițele boing se realizează cel mai bine cu ajutorul unor fire mai subțiri de păr, de obicei ondulat. Acestea sunt diferite de suvițele bine făcute și perfecte care se poartă de obicei în mod îngrijit. Suvițele boing sunt, de obicei, ceva mai dese, iar punerea lor pe păr se face în mod casual. Acest tip de stil are un aspect voluminos și wild și este frumos indiferent cât de frizerit sau nefrizerit arată.

 3. Suvițe de Bogatasă
  Suvițele de bogatasă sunt realizate cu ajutorul ondulatoarelor și puternicelor produse pentru styling, care le dau acea textură bogată și ondulată. Acest tip de suvite sunt preferate de cele mai multe ori prin zona japonilor și sunt unele dintre cele mai ușor de făcut și spectaculoase coafuri astăzi.

 4. Suvițe Ondulate
  Suvițele ondulate cu volum sunt realizate cu ajutorul ondulatorilor de dimensiuni diferite. Acest tip de suvite este unul dintre cele mai rafinate și spectaculoase, îmbinând aspectul elegant cu volumul și strălucirea. De cele mai multe ori, acestea se vor păstra pentru a oferi curlys mari și onduleuri ușoare.

 5. Suvițe Ondulate Grandioase
  Suvițele ondulate grandioase sunt realizate prin folosirea cepei și a ondulatorului. Acestea creează o cascadă de bucle ondulate care sunt un adevărat spălăcios ce se va păstra o întreagă zi. Suvițele grandioase sunt foarte populare zombie și cele mai multe ori se folosesc pentru a crea acea cascadă de bucle încrezătoare.

În concluzie, există multe tipuri de suvite populare din care poți să alegi. Ele se pot diferenția ca și formă, volum și design în funcție de locul din lumea în care locuiești. Cea mai bună parte este că vei putea găsi acele tipuri de suvite care îți plac și se potrivesc cel mai bine părului tău, astfel încât să ai parte de o coafură cu adevărat spectaculoasă.