Tunsorile par cret la moda pentru baieti
Cadrul rapid al subiectului
Ca barbat, atunci cand vine vorba de haine si coafuri, poti sa fii traditional sau sa-ti faci un look modern si trendy. Desi lumea conservative se bazeaza destul de des pe clasicele tunsori cu par lung si scurt, sotia Domnului Pop din aceste zile pare sa fie si la moda tunsorile cu parul cret. Baietii au multe optiuni atunci cand vine vorba de tunsori cu par cret. Rata sau buclele pentru parul cret au mai multe optiuni de stil. Daca ai parul cret, poti gasi rata sau bucle de dimensiuni diferite si poate fi personalizata pentru a pune in valoare fizicul, tipul de par sau conturul fetei.

Iti prezentam cateva din cele mai populare tunsori cu par cret la moda pentru baieti, printre care o sa descoperi o varietate de stiluri care te vor lasa sa le pui in valoare.

Tunsori scurte

Tunsorile scurte sunt niste optiuni foarte variate pentru parul cret. Indiferent ca ai bucle sau breton, poti sa-ti personalizezi look-ul cu una dintre tunsorile scurte.

Tunsorile scurte cu par cret implica tunsori cu clasice ca Bretonul si Bretonul cu Razoare sau Asimetrice, ca si cele care se bazeaza pe vocea ta ca Haina Distrusa, Bretonul Cu Bucati Turnate sau Scalpul Scurt.

Tunsori medii
Tunsorile medii sunt implicit mai flexibile atunci cand vine vorba de parul cret si sunt un pas inainte fata de tunsorile scurte pe care le vei intalni. Cu tusori medii, poti sa te joci mai mult cu straturile si pozitionarea lor pentru obtinerea unui look personalizat.

Tunsorile medii au foarte multe forme populare precum Bretonul Lung cu Bretonul Lung, Chubby Curly Cut, Razor Medium Curly Cut sau Fade Curly Cut.

Tunsori mari
Daca dispui de un par mai lung, nu e nevoie sa il tunda elaborat. Taie-l subtire si sa il mentii cu o ingrijire mai adecvata, varfurile distrugandu-se. Un astfel de look pare sa fi fost preferat in mai multe tari din lume, ca si stil de mai multe ori.

Tunsorile mari sunt design-uri ce ofera parului cu bucle o forma distincta si intr-un style si volum aparte. Exista doua clase de tunsori mari cu par cret, care sunt recunoscute pe scara larga: Bretonul Scurt si Bretonul Lung.

Tunsorile mari cu Breton Scurt patrunde inca in trendurile de anul acesta si permite si cea mai mare libertate la coafare, lucru esential pentru a obtine look-ul modern. Bretonul Lung este, de asemenea, o optiune destul de seducatoare pentur cei ce prefera un look mai creativ.

Cele mai cool stiluri de tunsori mari pot fi, de asemenea, personalizate pentru a sublinia cu diferite stiluri de contur. Cele mai populare optiuni sunt Bretonul Bradut, Breach Bohemian si Breach Eurasian.

Lista bunelor optiuni de tunsori

Iata o lista cu optiuni exceptionale pentru baieti care au parul cret:

  1. Breton-Razors Implicit
  2. Breach Bohemian
  3. Breton-Lung Asimetric
  4. Chubby Curly Cut
  5. Haina Distrusa
  6. Tunsor par cret mediu
  7. Breach Eurasian
  8. Breton-Bradut
  9. Breton Cu Bucati Turnate
  10. Scalp Scurt

Tunsorile cu par cret sunt in mare tendinta in aceasta primavara si exista prea multe coafuri impresionante pe care le poti incerca. Parul cret ofera cei mai cool haircuturi, precum tunsori scurte, medii si mari, asa ca este intotdeauna bine sa te informezi asupra tuturor optiunilor comune. Speram ca prin acest articol ne-am descris optiunile care sunt potrivite pentru parul cret si ca ai ales costumul tau potrivit.