Cu toate ca practicile lor au generat și controverse la mijlocul anilor ‘2020, Netflix-ul rămâne preponderent una dintre cele mai populare platformele de streaming din lume, adunând o bază extrem de mare de utilizatori, care se bucură încă “din plin” de un conținut extrem de diversificat și variabil.

Netflix a gătit în secret noi producții pentru a distra și de-a lungul anilor au oferit conținut unic și interesant – dar care sunt într-adevăr cele mai bune seriale Netflix de văzut? Astăzi, vă propunem să descoperim împreună care sunt top 20 cele mai bune seriale Netflix oferite la momentul actual și pe care oricine ar trebui să le vizioneze alături de discipolii săi.

Top 20 Cele mai Bune Seriale Netflix:

  1. Stranger Things

Stranger Things este unul dintre cele mai populare seriale Netflix din zilele noastre și și înnobilează lista cu top 20 seriale Netflix. Acesta este un fenomen cultural care a luat lumea prin surprindere când a câștigat principalele premii în 2016. Serialul are atât substanță de thriller, cât și de horror sci-fi. Acesta se concentrează pe un grup de copii care descoperă misteriosul și îngrozitorul univers al „Upside Down” – cu momente supreme de suspans și climat fantastice.

  1. House of Cards

Serialul House of Cards este o dramă politică de mare anvergură, bazată de fapt pe o producție britanică din anii ’90. Show-ul ne prezintă lumea cutthroat a politicii americane și relația complexă dintre politicieni și mass-media. Hotărât să-și aducă propriul destin la cinicul târg al politicaest un politician continuu – interpretat de Kevin Spacey – împreună cu soția sa Claire Underwood, un personaj conniving care clamează lupta pentru a schimba politica americană.

  1. Breaking Bad

Breaking Bad a fost unul dintre cele mai mari succese ale televiziunii din toate timpurile și chiar acum, în top 20 seriale Netflix – acest serial este incontestabil una dintre cele mai populare producții de streaming disponibile. Serialul vorbește despre Walter White, un profesor de chimie și tată compromis, care se angajează pe calea producției ilegale de metamfetamină ca să-și protejeze familia și să-și mențină propriul legământ în fața morții sale.

  1. Black Mirror

Black Mirror este o altă producție de succes de pe Netflix și face parte din top 20 cele mai bune seriale Netflix. Acest serial este recunoscut ca fiind o satiră a tehnologiei contemporane – dar, în esență, este mai mult decât atât și oferă unele dintre cele mai sofisticate și mai găunoase episoade de televiziune de până acum. Fiecare episod este independent, dar identifică generarionist și spiritual unele dintre detalii, care amintesc de progresul tehnologic – făcând ofertele sale la un stadiu superior superiorului.

  1. The Crown

The Crown este un serial de dramă istorică cu o distribuție absolut uimitoare, pe care oricine ar trebui să-l vizioneze alături de cei dragi. Serialul urmărește uneori fascinant și, uneori, trist-față vieții reginate din interior, la momentul respectiv – descriind diversele challenguri ale marii regine Elisabeta a II-a și ale personalităților care i-au fost alaturi.

  1. Ozark

Ozark este un serial de drama criminala care urmărește povestea lui Marty, un contabil american care lucrează pentru cartelul mexican, care rivalizează cu rivalii sângeroși ai acestuia pentru control. Acesta se dispută în mod descrescător și cu antena – prina o explozie de comploturi intrigante și emoții înalte. Ozark este absolut un show pe care oricine ar trebui să îl revizioneze ca parte alisteidin top 20 cele mai bune seriale Netflix.

  1. Narcos

Narcos este un serial plin de suspans,crime, violență și drama. Acest serial se concentrează pe viețile lui Pablo Escobar, alictiviști ai carteluri si alți criminali columbieni care creează unele dintre cele mai uumatătoare afaceri din lume. Narcos a oferit și în continuare unele dintre cele mai senzaționale episoade de urmărire – ceea ce face ca acesta sa devina unul dintre cele mai bune seriale Netflix.

  1. The Good Place

The Good Place ne arată ce ți se poate întâmpla după moarte – oglinda ideea că în lumea de dincolo, noi urmărim criterii diferite de jeezunte pentru a determina răsplata noastră. Acesta este un serial de comedie care se concentrează pe nedreptatea unei persoane care se trezește în „Good Place” – care se întâmplă să provină din „Bad Place”. The Good place este cu siguranță una dintre cele mai bune seriale Netflix prin perspectiva sa genială despre moarte.

  1. Master of None

Actualul star de comedie, Aziz Ansari a creat serialul Master of None, care se concentrează pe un actor american musulman – care trăiește fiecare episod cu încântare, vorbind despre relații moderne, viață culturală și peripețiile sale zilnice.

  1. Freaks and Geeks

Acest serial din anii ’90 încă este considerat unul de-asa între primele seriale americane care a fost împachetat și lansat pe Netflix.