Există milioane de filme pe Netflix, care poate că nu vor fi niciodată vizionate toate. Totuși, există câteva pelicule sublimate care merg mai departe decât restul. Iată top 10 dintre cei mai buni filme Netflix care trebuie văzute – o colecție irezistibilă a genurilor variate, de la comedie și drama la western și science fiction.

Cum alegem cele mai bune filme Netflix?

Alegem filmele Netflix după standardele înalte de calitate pe care le așteptăm de la o producție cinematografică cu adevărat remarcabilă. Acestea includ suspans, soluții inteligente și planuri de intrigă, ca și înțelegerea realistă și profundă a subiectelor, care rulează adânc la tema lor.

  1. The Irishman – 2019

În această cronologică în trei parți, bazată pe evenimente reale, Martin Scorsese explorează trecutul criminal al lui Frank Sheeran, un șofer de camion acoperit de mafie. Povestea se învârte în jurul curajului lui Frank să conducă și audaciei lui Jimmy Hoffa (Al Pacino) de a-și lupta ambițiile.

  1. Roma – 2018

Acest film probează portofoliul de la Netflix și este de departe cel mai bine/mai profund premiat de impresionanta bibliotecă de filme pe care Netflix a reușit să o prezinte. Marginile culturale ale unui oraș mexican – Roma – se îmbină cu lumea rezidenților săi pentru o experiență cinematografică profundă.
Aici, regizorul Alfonso Cuarón a creat un mix de realitate și magie. Jucătoarea de vârf este atât de certă, încât relațiile, sonoritățile și culorile care dictează și rearanjează lumea în acest film sunt simple, dar extraordinare.

  1. Okja – 2017

Cea mai recentă producție de la Netflix, Okja, este un film bazat pe etica și genericul din comedia de acțiune Science Fiction. Acțiunea începe atunci când Mija, o tânără coreeană, încearcă să salveze prietenul său, un porc monstru înzestrat cu inteligență -Okja – de la o companie de tehnologie străină care reia titularul. Acest thriller incitant arată și cum industria mare poate fi șocată prin lupta dintre corporation și omnisferă.

  1. Mascotă – 2017

Jon Purton regizează această comedie bazată pe pateticul criteriilor greșite de selecție. Dulapul unui băiat naiv oferit pentru selecția Mascotei Mondiale Super-Lup devine un curier valoros pentru publicul lui. Publicul este transportat într-o lume a carnavalului, a oamenilor fricoși și a provocărilor, care ajung în final într-o aventură ce se rotește în jurul carnavalului. Filmul oferă o abordare profundă asupra exceselor corporative și obsesiei publice a consumatorului de televiziune cu televiziunea și stilul de viață care încă îl caută.

  1. Logan Lucky – 2017

Logan Lucky transpune striverii comicei tradiționali a lui Steven Soderbergh într-o abordare modernă. Jimmy Logan și fratele său mai mic încearcă să comploteze și să execute un jaf la Charlotte Motor Speedway pentru a fi eliberați de datorii și de plictiseala din Charlottesville. Calculul lor aventuros eșuează și misiunea devine cu adevărat periculoasă.

Pe parcursul lungimii, filmul oferă o văzură acută a vieții rurale din sudul Statelor Unite. Acest film cu personaje amuzante și legendare care se simt contemporane, Logan Lucky nu trebuie ratat.

  1. The Imitation Game – 2014

Mulți dintre noi își doresc să se simtă valoroși și puternici într-o lume în care subiectivitatea și animozitățile produc tot mai multă anxietate. The Imitation Game aduce această abordare pe marele ecran – un drama bine coincis și bine construit despre omul britanic Alan Turing (Benedict Cumberbatch). The Imitation Game simbolizează adevărul trecut și prezent prin răbdare, determinare și inteligență.

  1. The Big Short – 2015

‘The Big Short’ aduce cu ușurință scene crisante de acțiune pentru a expedia lumea financiară volatilă a anilor 2008 în căutarea taifunului în domeniu. Acest film simbolizează o realitate intangibilă și cuprinde fiecare personaj într-un punct de vedere cu competentă narrativă. Oscilarea modurilor de a explica narrativitatea complică a filmului îl transformă într-un veritabil thriller.

  1. Q ueen of the South – 2016

Jurnaliștii și producătorii urmăresc mereu lumea copleșitoare a drogurilor și a traficului de droguri. Dar în această revelație uriașă, aceasta nouă interacțiune explorează cealalta serie a drogurilor și traficului de droguri. El limitează ecranul pentru a porni de la lumea lumii din spatele pereților și escortelor narcotice, prin culturi și politici aproape inimaginabile.