In ultimii ani, trendurile in modellingul unghiilor au evoluat la viteza luminii, si in prezent exista mii de stiluri de unghii diferite, de la naturalul simplu la unghii cu modele complicate. Noile tendinte de unghii colorate sunt unul dintre cele mai populare moduri prin care putem obtine o declaratie a stilului personal. Unghiile colorate sunt un mod vesel de a te exprima si de a personaliza un look.

Iata ce trebuie sa stii despre tendintele unghiilor colorate in 2021:

 1. Iconicele Unghii French

De la Gisele Bunchen si sotiile aristocrate din veacuri mai vechi, unghiile frantuzesti, care au doua straturi de lac, un-alb, iar deasupra unul in nuante pastelate, inca se bucura de celebritate. Cu adaugarea de cristale Swarovski, a devenit si mai exotic si ofera un look elegant in acelasi timp. Acest stil stabileste un standard, si nu se va schimba chiar daca trendurile modei s-au schimbat constant.

 1. Magneticele Unghii

Unghiile magnetizate sunt o tehnica devenita populara de curand. Fiecare unghiuta este lacuita cu un strat gel alb si este insotita de accentuari metalice, una dintre tendinte fiind de a inlocui magnetul cu laserul. Unghiile magnetizate sunt capabile sa suporte efecte spectaculoase, cu versiuni neobisnuite, facandu-le astfel populara in printre entuziastii unghiilor.

 1. Unghiile Gel

Un balans perfect intre stil si durabilitate, unghiile gel sunt dominate de naturalete si sunt cat mai putin dense in constructie. Acestea ofera nuante cu adevarat spectaculoase, care sunt adaugate fie si luciu, fie si o finisare matasoasa. Este un mod elegant si modern pentru a fi creative si de a obtine un aspect spectaculos.

 1. Marble Unghii

Spre deosebire de alte unghii, acestea sunt concepute cu tratamente speciale de marmura, date de pictarea modelului, acesta fiind unul dintre noutatile anului 2021. Finisajul lucrat manual ofera unicitate, iar nuantele sunt mereu in schimbare. Acestea sunt mereu la moda si sun rezistente.

 1. Ombre Unghii

Ombre este conceput cu doua culori unicat, finisate in cea mai buna forma cu luciul patrat standard. Acest stil ofera o transa din culori in acelasi ton si ofera foarte multa laghina. Putem face o ombre partiala unde jumatate a unghiilor se va vopsi cu o nuanta de durata medie si jumatate se va prelungi cu alte nuante deschise.

 1. Scorpionul unghiilor

Scorpionul unghiilor este relativ nou pe piata si a devenit extrem de popular in 2021. Acesta presupune adaugarea unui desgin geometric intr-o varietate de forme, printre care se numara triunghiuri, linii curbe si inimioare. Tocmai de aceea, este ideal pentru intotdeauna a experimenta ceva nou si reinventarea tocmai a unghiilor.

 1. Unghiile cu Poveste

Cele mai populare unghiile personalizate produc pe tematici in toate domeniile, de la flori, insecte si animale de companie, pana la artisti si persoanele preferate. Acestea ofera un aspect natural, iar aceste picturi sunt realizate sau dedicate pentru a capta un aspect vintage sau mixte.

 1. Unghiile cu Penita

Unghiile cu penita pot fi acordate unei varietati de forme si stiluri si seamana cu cele folosite pentru pictura graffiti. Acestea presupun folosirea experientei artistice si a talentului, oferind in acelasi timp si pentru a crea unghiute unice. Acestea sunt disponibile in nuante diferite, fiind potrivite pentru cei care prefera sa iasa in evidenta.

 1. Unghiile Sparkle

Unghiile stralucitoarte sunt adorabile si ofera un aspect de persoana. Cele mai noi tendinte sunt unghiile stralucitoare care ofera un look proaspat si se potrivesc oricui. Acestea sunt adaugate cu gloduri si pietrice, care vin in diferite forme si marimi si ofera un efect perfect.

 1. Unghiile Acrylic

Unghiile acrilice sunt perfecte pentru cei care doresc unghiute care sa reziste mai multa vreme si sunt dominate de naturalete. Solutia acrylic este montata pe baza unghiei substantial pentru a oferi un aspect natural si sa absoarba forma unghiilor. Acestea sunt potrivite pentru cei care vor un aspect natural si durabil.

 1. Unghiile Flock

Unghiile flocurilor sunt create prin presarea flocurilor deasupra unghiilor, ca un extrudat 3D. Acestea pot fi construite intr-o varietate de modele si forme, incluzand triunghiuri, inimioare si hexagonuri. Acestea sunt extrem de populare in 2021, oferind o tenta specifica privind stilul si personalizarea.

 1. Caleidoscop Unghii

Dupa cum ii sugereaza si numele, aceste unghiute colorate sunt concepute cu ajutorul unui proces la care participa materiale de culori si sclipici. Acestea sunt populare datorita iesirilor unice, oferind atat stiluri diferite, cat si modele. Acestea sunt usor de intretinut si sunt perfecte pentru toate stilurile.

 1. Heartbeat Unghii

Unghiutele heartbeat sunt rezultatul rastamparilor computerizate care se pot personaliza cu numeroase culori si desene. Acestea sunt adesea inspirate de ritmurile inimii si ofera unghiute decorative si romantice pentru o aparitie unica. Acestea ofera o protectie puternica si sunt extrem de durabile.

 1. Corali Unghii

Este unul dintre cele mai populare si mai inovatoare stiluri de unghiute, concepute cu un desen rock de coral vizual. Acesta se poate obtine prin culori variate si prin folosirea straturilor uniforme, folosind ac mucuri si alte elemente pentru a obtine un look desavarsit.

 1. Unghiile cu Sticla

Unul dintre cele mai populare stiluri de unghiute in 2021, straturile sticlei ofera un aspect elegant si viu. Acestea sunt rezultatul intregii tehnici de decorare excelenta si sunt concepute cu sticla sau cristale.