Noile tendinte de modele unghii cu gel: Cum sa fii in pas cu ultimele stiluri si sa te evidentiezi

Solutia unghiilor cu gel a devenit o alegere frecventa in randul femeilor si este sarea si piperul oricarei tinute. Arata bine si ofera flexibilitate. Este mai simplu sa gasesti lucruri noi si interesante pe care sa le faci cu unghiile cu gel si sa te evidentiezi din multime.

Cand vine vorba de noile tendinte de modele de unghii cu gel, pielea este intotdeauna mare pentru design-urile stilate si creativitatea ta. Modelele de unghii cu gel devin mai complexe si durabile. Iata opt noi tendinte de unghii cu gel care chiar sa iesi in evidenta.

French manicure cu gel

French manicure cu gel este mai mult decat un must. French manicure cu gel este un mod ideal de a adauga un look modern la stilul traditional. Acest model are forma rotunjita si este de obicei realizat din albastru-gri sau alb-roz. Acest model ce a devenit foarte populare in ultimul an si poate fi usor purtat in orice tinuta.

Mazgalituri florale abstracte

Mazgalituri florale abstracte sunt noi si unice. Acest design se realizeaza folosind o gama larga de raspandite mazgalite pudrate in varii culori, care sunt realizate dintr-o sirena simpla sau mai complicata. Design-ul creaza un efect geometrizat care se potriveste perfect pentru femeile din zilele noastre.

Unghii ornamentate

Modelul de unghii ornamentate este de asemenea nou si se refera la design-uri abstracte care pot fi similare cu mazgaliturile florale. Se creeaza prin adaugarea unor modele interesante pe unghia cu gel, precum modele, fire subtile, buline, etc. Aceste ornamente pot fi realizate usor si sunt excelente pentru numeroase ocazii.

Acoperirile sub transparente

Desi acoperirile cu culori deschise sunt adesea folosite ca o optiune subtila pentru persoanele care opteaza pentru un look mai discret, se poate lua in considerare si acoperirea sub transparenta. Acesta este un look foarte modern si se potriveste cu orice tinuta. Acesta este, de asemenea, usor de intretinut si are o durata mai lunga.

Unghii florale 3D

Unghiile 3D au devenit o optiune foarte populare in acest an si s-au dovedit a fi credibile pentru doamnele de pretutindeni. Acest design se bazeaza pe modelele florale si variatiile creative disponibile. Aceste modele pot sau nu includa mazgalituri si adesea sunt realizate in modele 3D.

Mazgalituri aurii

Mazgaliturile aurii au fost una dintre cele mai populare tendinte in ultimul an si se prea vor schimba ceva de curand. Acest lucru se datoreaza faptului ca sclipirea aurie ofera un look modern si luxuriant. Aceste modele se potrivesc cu usurinta cu orice tinuta si sunt perfecte pentru petreceri de seara.

Unghii ombré cu gel

Unghiile cu gel ombré sunt o alta tendinta noua si arata intotdeauna bine. Acesta este un model usor recognoscibil si poate fi creat dintr-o sirena simpla sau complicata. Acestea se pot personaliza usor in functie de culoarea preferata. Exista multe optiuni diferite pentru crearea unui look ombré in vogue.

Unghii cu hologram

Design-ul unghiilor cu hologram este un alt look interesant pe care multi le-au indragit. Acesta se poate realiza printr-o sirena simpla sau mai complicata, precum si prin adaugarea unor imagini holografice. Modelele holografice sunt reale si se pot intretine usor, iar acestea pot fi achizitionate intr-o varietate de marimi.

In general, tendintele in acest sezon vizeaza unghiile cu aspect modern, cu ornamente intricate si mai multe culori contrastante. Noua gama de modele de unghii cu gel iti permite sa-ti asortezi usor unghiile cu preferintele tale pentru a obtine o tinuta personalizata. Acestea iti pot da si mai multa incredere in tine si sa te simti mai indrazneata in orice ocazie.

Unghiile cu gel iti pot oferi un aspect primitor si stylish, indiferent ca le porti la birou sau in weekend. Pe langa aceasta, retailerii specializati in produsele de unghii ofera in permanenta noi produse si tendinte. este important sa fii in legatura cu aceste noutati de unghii si sa le testezi, astfel incat sa obtii cea mai buna forma si look.

In concluzie, cand vine vorba de modelele unghiilor cu gel, tendintele se schimba in fiecare sezon. Cele mai noi si mai bune optiuni de unghii variaza de la mazgalituri florale si ornamente subtile, la unghiile ombré si 3D. Aceste tendinte sunt perfecte daca vrei sa adaugi un look modern si unic la tinuta ta. Fii creativa si experimenteaza cu diferite tipuri de modelare si culori pentru a te asigura ca ai un look extraordinar.