Când vine vorba de a le oferi celor dragi cele mai bune urări de la mulți ani la 18 ani, orice dorință specială se poate transforma într-un cuvânt sau o frază ingenios şi încurajator. Ei bine, așa cum toți de abia așteaptă această zi specială, îți oferim aceste sfaturi despre care mesaje să îi ofere tărâmului copilului tău devenit adult la 18 ani, pentru a-l ajuta să își împlinească visurile.

Indiferent dacă eşti un prieten bun, bunic, mătuşă sau părinţi, iată câteva sfaturi cautate despre cum să trimiţi cele mai încântătoare mesaje de la mulţi ani la 18 ani:

  1. Caută idei excentrice de mesaje de la mulţi ani

Încearcă să fii cât se poate de creativ atunci când trimiţi mesajul. Prietenii tăi s-au schimbat de-a lungul timpului, aşa că ar trebui să fii surprinzător și amuzant în acelaşi timp. Dacă vrei să cureți, poți să oferi o poveste inspirată de vis urmată de mesajul tău sau poate un cântec sau chiar o poezie scurtă. Indiferent cât de simplu sau complicat imi gândești mesajul, în cazul acesta, contează să fii cât se poate de creativ.

  1. Mesajele de se țin subliminale

Uneori, atunci când oferi urări de la multi ani, nu trebuie să spui prea mult. Pune în mesajul tau câteva cuvinte scrise între celelalte persoane speciale din viaţa lui și dă-i frumos și constructiv de gândit. Astfel de mesaje sună adesea mai bine decât orice altceva, iar destinatarul tău probabil chiar va considera că l-ai inspirat.

  1. Mesajele imagineți coerente și concise

Imaginile pot vorbi de multe ori mai mult decât mesajele tale scurte. Cu exemple precum, o imagine frumoasă de pe plaja favorita a ta sau o glumă englezească ușor și vesel, acestea creează sentimentul în care persoana ta și toată lumea în jurul ei își pot dărui aceeași entuziazm. Dacă vrei să meargă și mai departe, atașați și citate sugestive și ușor înțelese și un mesaj de încurajare.

  1. Joaca-te cu cuvintele și cu muzica

A crea un mesaj de multă muzică este o modalitate foarte bună de a transmite sentimentele tale celei mai dragi persoane. Pune lucrurile în perspectivă și poate cântă un cântec simplu sau scrie câteva cântece pe care le-ar putea cânta împreună. Astfel de melodii și citate vă pot ajuta să vă puneţi în mişcare unul pe celălalt și să vă adunați în echipă în acea zi speciala.

  1. Jucați jocuri de metafore și exemple comune

Sau poate tu preferi să foloseşti metafore și exemple comune atunci când trimiți mesajul unei persoane dragi. Cele mai bune mesaje sunt cele care îl linişteşte pe destinatar și sau bucură în același timp. O metaforă sau o parabolă bine alesă pot contribui la transmiterea unei emoții particulare și la o înțelegere mai profundă a subiectului.

  1. Mențineți mesajul scurt și dulce

Deși poate parea dificil, ar trebui să încercati să mențineți mesajele de la mulţi ani scurte și dulci. Puteți face asta adăugând câteva versuri adecvate care emană sentimentul tău pentru destinatara. De exemplu, dacă preferați ceva mai pertinent, puteți să îi spuneţi: „Te urez tot ce-ți dorești, să fii fericit și să-ți trăiești visele”.

  1. Utilizați liste amuzante de dorințe

Dacă vrei să adaugi puțină şarmă și umor unui mesaj de la mulți ani, atunci trebuie să creezi o listă amuzantă de dorințe. De exemplu, poți scrie „Ia-o încet, rămâi copil, nu uita faptul că întotdeauna vei fi un adult în adevăratul sens al cuvântului iar în restul timpului, ai putea să te îmbraci în haine haioase de carnaval, să râzi cu poftă, iar la petreceri să-ţi sărbătorești cu prietenii”.

  1. Remixati mesajul tău

Încercați să mențineți mesajul tău pe scurt și în același timp containe-feeric și în ambii cadre. Dacă personajul tau favorit este un personaj de televiziune și dorești să-i trimiți câteva citate inspirate, atunci este ceva care poate fi făcut cu atât mai bine.