Cele mai tari bancuri cu prostii sunt cele care îți taie picioarele de la râs și care îți pun zâmbetul pe față. Fie că sunt scrise sau spuse, bancurile de prostii sunt la fel de amuzante și adecvate tuturor tipurilor de public. Acestea fac ca oricine, indiferent de vârstă sau relație, să se simtă confortabil. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre care sunt cele mai bune bancuri de prostii.

Toate Bancurile de Prostii au ceva in Comun

Toate bancurile de prostii au ceva in comun: presupunând că persoana care îl povestește are o minte ageră și se poate strecura în lumea logicii, asimilând realitățile în timp ce menținând un umor absurd. Lucrează împreună pentru a crea frumusețe din comunitate și speranță în timp ce ne distram împreună. Spunând aproape fără cuvinte că lumea poate fi mult mai puțin serioasă decât o facem și să acționăm după bun simț.

Formula unei Bancuri de Prostii

Formula unei bancuri de prostii folosește întotdeauna un contex în care haiosul și alambicatul prind contur. Un banc poate începe cu o idee, o intuiție, o iluzie. În cele din urmă, partea amuzantă în banc este explorarea și descoperirea conclusionilor amuzante. Cu toate acestea, un banc cu prostii nu este întotdeauna prostesc. În acest caz, putem spune că concluzia sexualului are sau intenția sau efectul de a construi atmosfera și de a distra audiența. Acestea sunt cu siguranță chintesențele pentru o banc prostesc, încât oricine să poată să o înțeleagă și să se distreze.

Stilul folosit într-o Banc

Stilul folosit într-o banc de prostii este esențial pentru a-ți oferi plăcerea și capcana debilă. Unele bancuri sunt scrise și unele sunt spuse, însă toate au această componentă comună: un monolog șarmant și poetic care să provoace râsete. În cazul în care profesorul de clasa întâi nu ne-ar mai spune același banc cu prostii, lumea nu ar mai fi atât de hazlie.

Cele mai Tari Bancuri cu Prostii Spuse

Iată câteva dintre cele mai bine cunoscute bancuri cu prostii spuse:

  1. Procedează ca o persoană inteligentă. Faci prostii și ți-o imaginezi pe cineva care spune: “O, ce tare!”

  2. Cineva a intrat într-un bar și a întrebat: “Aș dori ceva în plus față de ceea ce este pe masă?”. Barmanul i-a răspuns: “Regret, dar nu se poate. Podeaua e deja plină acolo”.

  3. Oare de ce exista albine? Pentru a ține oamenii ocupați până vin mosquitoes.

Cele mai Tari Bancuri cu Prostii Scrise

Iată câteva dintre cele mai bune bancuri scrisorii cele mai bune:

  1. Intr-o frumoasa zi printesa s-a întâlnit cu un dragon. Dupa ce au vorbit mult timp dragonul s-a dus. Printesa a ramas cu o intrebare: “dragonule, de ce ma vei mânca?”. Dragonul a raspuns: “ca sa te fac e-dragon-itiiribuntii.”

  2. O pasăre iese din pământ și un om îi cere: “Spune-mi, pasare, ce te-a făcut atât de mândră?”. Pasărea zice: “E pentru că sunt mai înaltă decât voi și pot vedea ce faci voi pe jos”.

  3. Ce îi spun unui campion de înot unor amfibieni? Tu cu tine!

Suportul Unui Banc

Un suport bun pentru un banc de prostii ar putea fi, de exemplu, un film amuzant sau poate un spectacol divertisment. Cu excepția acestor, puteți găsi bancuri cu prostii în cărți, reviste, filme sau chiar la televizor. Insignațiile și premiile strangere de aplauze replicilor de tip prostii sunt foarte amuzante. Acestea sunt și o metodă eficientă de a răspândi câteva cuvinte de prostii în lume.

Atunci când se culeg bancuri cu prostii și se caută amuzanta lume a prostiilor, se constată că nu există limite. Unii spun chiar că limba română este limba bancurilor de prostii. Dacă v-au adus aminte de câteva bancuri pe care le-ați auzit sau ați citit, le-am reamintit. Acum este timpul să le spunem mai departe și să mulțumim persoanei care le-a împărtășit cu noi. Acesta este modul în care societatea se poate relaxa și se poate bucura împreună, ca o mare familie.