Unghiile albe mate sunt atât de clasic de neegalat, că nu este de mirare că sunt atât de populare. Am auzit că mulți optează pentru unghii albe mate pe parcursul anului, fie că este vorba de ședinte de unghii de încredere sau trenduri mai rare. Desigur, nu există o trăsătură mai asimetrică și mai artistică decât o unghie albă mată. Ținuta profesionistă și armonioasă reflectă perfect stilul dvs. unghiile albastre mate fiind unele dintre cele mai frumoase modele de unghii dedicate divertismentului.

În acest articol, vă vom prezenta cele mai frumoase modele de unghii albe mate, astfel încât să puteți alege cea mai adecvată pentru voi. Vom lua în considerare stilul, textura, culorile și formele pe care le puteti alege atunci când optați pentru unghii albe mate.

I. Ce sunt unghiile albe mate?

Unghiile albe mate sunt o formă modernă de unghii false pe care oamenii preferă să le poarte cu unghii false, folosind toate culorile și costumele pentru a se potrivi cu fiecare ținută individuală. Unghiile mate albe sunt, de obicei, ușor și delicate și păstrează strălucirea plictisitoare departe, lăsându-vă cu unghii frumoase și discrete, subțiri și interesante. Unghiile albe mate sunt atât de delicate încât se pot potrivi cu orice ținută și culoare de păr, precum și într-o varietate de lungimi.

II. Cele mai frumoase modele de unghii albe mate

A. Modele cu margini frumoase și sașioase

Unul dintre cele mai populare modele de unghii albe mate sunt căutate pentru margini frumoase și rafinate. Acest model se bazează pe unghiile degrade, mai lungi la vârfuri și mai scurte spre bază. Acest lucru necesită o îndemanare considerabilă, astfel încât orice detaliu se limitează la un finisaj perfect. Uneori puteți solicita un detaliu perfect, fără să optați pentru unghii albe mate, cum ar fi diferitele dimensiuni de unghii rotunjite, in forma de stilou sau ovală.

B. Modele cu lacca alba și diamante

Unul dintre cei mai spectaculoși modele de unghii albe mate vă place lacca albă și diamante. Dacă doriți să vă strideți starea de spirit, această opțiune este sansa ta. Acesta este unul dintre modelele care îmbină cele mai bune trăsături ale modelelor de unghii albe mate cu adăugarea unei elemente extrase. Unele modele includ și accente de tip florale, trandafir sau alte tipare geometrice.

C. Modele cu unghiile curbate și rotunjite

Unghiile rotunde și rotunjite sunt întotdeauna o opțiune atrăgătoare. Acestea sunt perfecte pentru unghii albe mate, în special când luciul este lăsat în jos și lemnul este adulmecat. Unghiile rotunde și rotunjite sunt de obicei destul de scurte și sunt adăugate la unghiile curve, ca și când ar fi curbe tipice ale unghiilor. Acestea pot fi ornamentate cu diferite elemente decorative, cum ar fi flori sau stele, pentru un aspect modern și atractiv.

D. Modele cu o culoare contrastanta

Acest tip de unghii albe mate, care include o culoare contrastanta pe al doilea strat, este unul dintre cele mai felicitate si elegante. Chiar daca taie chiar pe baza unghiei, culoarea albastra sau albastra poate fi profund contrastanta decat unghiile alb-mate. Vizuala poate fi foarte vie și interesantă, astfel încât să uimească în același timp.

E. Modele cu unghii lungi și desfăcute

Modelele de unghii albe mate cu unghii lungi și desfăcute sunt printre cele mai dramatice. Aceste modele sunt mai aproape de unghiile extensibile, deci trebuie să aveți în vedere că secesitatea acestor unghii înseamnă că vor rezista în mod diferit în comparație cu alte modele de unghii albe mate. Pentru rezultate optime, urmăriți regulile de îngrijire a unghiilor și încearcați pe cât posibil să folosiți lanțul de tracțiune scăzut pentru unghii false.

III. Cum sa aplici unghiile albe mate?

Unghiile albe mate sunt la fel de ușor de aplicat precum și orice alte unghii false pe care le puteti obtine. Este important să stați departe de fețele și cuticulele și să folosiți aplicatori, cleme și alte elemente esențiale pentru a le lăsa intreaga manichiura sa para perfect. Mai jos sunt câteva sfaturi practice de care trebuie sa țineți cont când aplicați unghii albe mate.

A. Întăriți unghiile

Prima dvs. opțiune trebuie să fie întărirea unghiilor. Utilizați o bază pe bază de acril sau glicerină pentru a da putere unghiilor. Acest lucru se referă la aceeași procedura pentru aplicarea oricăror unghii false, în special a unghiilor mate albe.