Aplicarea unor stiluri unice și pline de culoare este un mod perfect de a-ți accentua personalitatea și de a capta atenția celor din jur. Decorează-ți unghiile cu cele mai superbe idei de unghii cu gel albastre și bucură-te de o notă de sofisticare și de admirea celor din jur.

Unghiile au devenit mai mult decât un simbol al feminității și al frumuseții. Desigur, acestea sunt identificate datorită aspectului sau culorii și pot fi decorate cu vinaroz și stiluri spectaculoase. Din acest motiv, pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, te deschizi la o varietate de materiale de gel, ajutându-te să creezi stiluri și modele de unghii spectaculoase. Iar aplicarea unghiilor cu gel albastru este o modalitate perfectă de a aduce un pic de fantezie în viața ta.

Ce sunt exact unghiile cu gel albastre?

Unghiile cu gel sunt realizate din acrilic, un material plastic. Acest material contribuie la crearea formelor și texturilor neobișnuite. De obicei este aplicat pe unghia naturală cu un instrument special pentru a obține un aspect curat și sofisticat.

Există o gamă largă de culori, precum și o varietate de opțiuni de modele, de la cea mai simplă la cea mai complexă.

Care sunt particularitățile unghiilor cu gel albastru?

Unghiile cu gel albastru sunt remarcabile. Aceste unghii sunt ideale dacă vrei să îți scoți în evidență stilul.

Unghiile cu gel albastru sunt considerate simboluri ale unei femei complexe, independente și vesele. Fie că este vorba despre fardul albastru clar al cerului sau despre nuanțele mai închise ale valurilor de mare, unghiile cu gel albastru dau expresivitate unghiilor ca niciun alt produs cosmetic.

Dacă dorești să oferi mai mult efect și sclipire unghiilor tale, gelurile se pot aplica în mai multe straturi. Cu o piesă limitată de echipament profesional, ai parte de unghii spectaculoase care vor capta toate privirile.

Și nu numai atât – în funcție de particularitățile persoanei care dorește să se decoreze, unghiile cu gel albastre pot fi dublate cu elemente decorative, cum ar fi:

• Gloss-uri sau străluciri fine cu efect holografic;

• Glitterul parțial și complet;

• Elastice, mărgele sau alte elemente mici decorative;

• Folii metalice;

• Texturi sau modele geometrice.

Top 7 cele mai superbe idei de unghii cu gel albastru

1.Model de unghii cu omăt albastru

Modelul de unghii cu omăt albastru este ideal pentru persoanele cu rotunjimi feminine, care au personalități fidele și dornice să se expună. Culoarea albastru inchis si lucios al omătului contrasta perfect cu argintiu strălucitor.

  1. Model de unghii cu gel albastru

Și dacă e vorba de unghii speciale, rezultatul unui model cu gel albastru făcut cu măiestrie va aduce un look atât de armonios încât doar cu greu poate fi egalat. Acest look modern poate fi purtat indiferent că aceea este o seară de gala, o petrecere de familie sau o ședință de birou.

  1. Unghii cu glitter albastru

Glitterul adaugă un aspect mai sofisticat, dar și mai mult sclipire care face ca totul să fie mai strălucitor. Acest look este ideal dacă te-ai gândit să conturezi unghiile tale cu unghii cu gel albastru și cu alte nuanțe de albastru deschis, mai Discret.

  1. Unghii cu struguri albastru

Acest model este o excelentă alegere dacă dorești să adaugi o notă mai drăguță unghiilor tale. Modelul de unghii cu struguri albastru se combine perfect cu o pochiță albă în timp ce separația dintre unghii cu gel albastru și alb creează un contrast uimitor.

5.Unghii cu accent albastru

Acesta este un model neobișnuit și inedit dar care completeaza perfect personalitatea ta. Dacă dorești un look mai simplu poți opta pentru una sau două unghii de accent albastru ca și în imaginea de mai jos.

6.Unghii cu margini albastre

Unghiile tăiate inimile cu margini albastre sunt pe cale să devină una dintre cele mai populare forme de a se decora. Acest look se obține în mod special prin aplicarea unor culori diferite pe două sau mai multe unghii de degete și prinderea marginilor laterale.

7.Unghii cu fluture albastru

Acest look este realizat folosind foil-uri metalice, asezonate cu unghii cu gel albastru, și oferă un aspect discret și perfect. Fluturii sunt printre simbolurile unei fericiri infinite și rezonează perfect cu spiritul extraordinar pe care îl ai, iar stilul se poate adapta la orice yardmetru, de la cea de petrecere a zilelor de naștere la una purtată la birou.

Plusuri și minusuri unghiilor cu gel albastre

Plusuri

• Au un aspect modern și strălucitor;

• Pot fi adaptate la fizionomia și dimensiunea unghiilor tale;