Cu totii dorim sa trimitem cele mai bune urari si cele mai scurte mesaje prietenilor, familiei si colegilor nostri la aniversari sau alte evenimente speciale. Atunci cand esti la picioarele cuiva si nu ai timp sa scrii sau sa dictezi ceva lung si emotionant, un mesaj scurt si frumos va face ca destinatarul sa se simta bine.

In acest articol, vom discuta despre cum sa spunem multi ani in cel mai frumos si popular mod posibil, prezentandu-va cele mai scurte mesaje de la multi ani si cum puteti sa le folositi. Ne vom referi si la modurile in care puteti modifica mesajele pe care le trimiteti astfel incat sa se potriveasca cu personalitatea destinatarului.

Care sunt cele mai scurte mesaje de la multi ani?

Unul dintre cele mai scurte mesaje de la multi ani este “la multi ani!”. Acesta este un mesaj popular si a devenit mult mai obisnuit pe Facebook si Twitter, unde este folosit pentru a le ura prietenilor sau cunostintelor nostre un an fericit.

Acesta nu este singurul mesaj scurt si simplu pe care il puteti folosi. Mai jos veti gasi cateva exemple de mesaje scurte de la multi ani pentru a le trimite cuiva drag:

  • La multi ani, pot spune doar ca te iubesc!
  • La multi ani, iti doresc toata fericirea.
  • La multi ani! Iti doresc sa traiesti cat mai mult!
  • La multi ani, cu multe bucurii!
  • Iti doresc tot ce e mai bun! La multi ani!
  • Iti doresc sa iti bucuri fericirea! La multi ani!

Cum sa va adaptati urarile de la multi ani in functie de personalitatea destinatarului

Datorita faptului ca aveti la dispozitie mesaje scurte de la multi ani, cu siguranta puteti schimba cuvintele mesajului astfel incat sa se potriveasca cu personalitatea si interesele destinatarului. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa faceti acest lucru:

  • Folositi cuvinte personale. Daca personalitatea destinatarului se potriveste cu ceea ce s-ar putea numi “cool-ness”, incercati sa folositi cuvintele care il fac sa para mai cool.
  • Imbinati mesajul dumneavoastra cu interesele sale. Daca destinatarul este un fotograf, spre exemplu, puteți personaliza mesajul prin adaugarea urmatoarei frazee: “Iti doresc la multi ani si fotografii frumoase pe tot parcursul anului!”
  • Incercati sa folositi analizele limbajului corporal si gesturile pentru a scrie mesajul de la multi ani. Daca destinatarul face sau spune ceva interesant, incercati sa folositi acest lucru intr-un mod creativ care sa-i arate ca ati retinut.

Alternativ, urati-i destinatarului cu citate si versuri

Daca doriti sa transmiteti ceva mai special decat mesajele scurte si obisnuite, incercati sa adaugati citate sau versuri in mesajul dumneavoastra. Incercati sa gasiti citate din lucruri sau persoane importante pentru destinatarul dumneavoastra si sa le adaugati in mesajul dumneavoastra de la multi ani.

De exemplu, daca prietenul dumneavoastra adora muzica, puteti folosi cateva versuri dintr-o piesa preferata a lui pentru a-i ura “La multi ani!”. Acest lucru va arata ca sunteti familiarizati cu preferintele sale si ca va intereseaza. De asemenea, versurile si citatele pot fi folosite pentru a le transmite destinatarului mesaje motivationale si inspirationale.

Motiveaza-ti destinatarul

Puteti sa ii dati destinatarului dumneavoastra o mica motivatie cand il urati la multi ani. Omotivati-l sa atinga obiectivele sale, sa contribuie cu ceva la lume si sa continue sa se relaxeze si sa petreaca timpul in mod creativ.

De exemplu, puteti spune destinatarului: “La multi ani! Iti doresc sa ai incredere in tine si sa te bucuri de ceea ce faci!” Acest lucru il va face pe destinatar sa se simta incontestabil important si special si o sa il motiveze sa faca si mai multe lucruri minunate.

Concluzie

Cele mai scurte mesaje de la multi ani sunt un mod ideal de a transmite caldura si bunatatea unui oras, iar urarile de la multi ani pot fi adaptate pentru a se potrivi cu personalitatea destinatarului prin folosirea unor cuvinte personale, a incorporarii intereselor destinatarului sau a folosirii unor citate si versuri pentru a transmite mesajul.

Daca doriti sa faceti urarile de la multi ani si mai speciale, puteti sa incercati sa va motivati destinatarul sa continue sa faca ceea ce face si sa atinga obiectivele sale. Finalul fericit al povestii este acela ca se poate transmite bucuria si fericitatea unui prieten cu cateva mesaje scurte, si puteti sa va bucurati impreuna de frumusetea zilei. La multi ani!