Tunsorile barbati par a fi destul de conservatoare, insa nu ar trebui sa fie asa. Exista numeroase optiuni actuale care tin pasul cu moda, au dovedit a fi practice si au oferit barbatilor un joc calduros si lejera al torsurilor. Astfel, exista o varietate de tunsori pentru barbati, fiecare cu avantajele sale specifice. Iata cateva dintre cele mai practice tunsori pentru barbati:

  1. Tunsori clasice neprefacetibile – Acestea sunt unsorile clasice, cu contur precis si se poate spune ca nu se vor demoda niciodata. Unele exemple incluse in aceasta categorie sunt tunsoarea parului lucios scurt de la umeri si cea de la guler. Aceste tunsori sunt preferate de multi barbati pentru ca ofera o tinuta curata si bine intretinuta, fara prea mult efort din partea utilizatorului.

  2. Tunsori cu breton – Tunsorile cu breton pot arata foarte aranjate si placute, oferind un plus de stil si versatilitate. Acestea pot fi usor adaptate pentru a se potrivii cu orice tip de fizionomie si dimensiune a fetei. Utilizand putin gel pentru par si un pieptene, un breton poate fi stilizat foarte usor si stralucitor, adaugand cu siguranta un plus de actractivitate a stilului.

  3. Tunsori cu par gros – Parul gros poate fi un real atu atunci cand vine vorba de tunsori. Unele tunsori care sunt optime pentru aceasta textura de par pot fi scurtaturile sau tunsorile care leaga parul pe partea laterala si lasa mai lung in partea superioara.

  4. Tunsori inoposite – Acestea sunt printre cele mai practice si versatile tunsori pentru barbati ce au parul foarte rar. Acestea permit sa se creeze un numar de forme si pentru a oferi un look contemporan si lejer. Acestea sunt recomandate, de asemenea, si pentru a da un plus de stralucire, in cazul in care parul nu primeste suficienta ingrijire.

  5. Tunsori cu par ondulat – Tunsorile cu par ondulat sunt, de asemenea, printre cele mai practice tunsori pentru barbati deoarece, in cazul in care sunt intretinute corect, permit sa se creeze un look modern si frumos. Aceste tunsori au stralucire naturala si pot fi aranjate simplu si rapid, cu putina apa sau produs pentru par.

  6. Tunsorile si bretonul asimetric – Tunsorile cu breton sau asimetrice pot oferi un look foarte cool. Acestea sunt optime pentru laturile si partile laterale ale capului pentru a oferi un look mai subtil si in acelasi timp modern. Aceasta tip de tunsoare poate fi de asemenea stilizata in mai multe forme pentru a permite adaugarea unui plus de personalitate.

  7. Tunsori scurte cu volum – Acestea sunt in mod obisnuit tunsorile foarte scurte si voluminoase. Acestea pot fi usor adaptate pentru a se potrivi oricarui tip de par si sunt foarte practice deoarece nu au nevoie de prea multa intretinere.

Un vultant practic al intregii varietati de tunsori pentru barbati este ca ne permit sa ne evidentiem individualitatea si sa cream un look modern si original, depinzand doar de tipul de par si de preferinte. Pentru aceia care vor sa experimenteze, exista un numar mare de tunsori si stiluri care pot oferii un plus de contrast si greutate, prin folosirea produselor potrivite. Un tip de tunsoare un pic mai vechi care si-a trecut testul timpului, si poate fi usor cautat pe internet, este cel combinat, care se opteaza pentru a oferi barbatilor un look stilat de mare. Oricare ar fi alegerea ta, este esential sa te asiguri ca este potrivita pentru tipul tau de par si fizionomie. Indiferent de emfaza atunci cand vine vorba de modern si stil, aceste tunsori pot oferi barbatilor exact ceea ce isi doresc.