Cu multe femei învârstă apropiată de 50 de ani se confruntă cu problema alegerii unei tunsori mai potrivite felului lor de a se afișa. Fie că persoana în cauză este mai confortabilă cu stilul său, fie așteaptă să testeze ceva nou, e important să urmezi o anumită direcție astfel încât să arăți și să te simți în același timp bine.

Pentru a face această alegere, trebuie să ai în vedere mai multe caracteristici, inclusiv textura părului, lungimea fizică și tenul pielii. De asemenea, este important să acorzi atenție și ceea ce vrei tu să obții pentru încadrarea feței și în cele din urmă să alegi una dintre șase tendințe la modă precum:

1. Tunsoare bob bob

Tunsoarea bob este o optiune maxima pentru doamnele care isi doresc, atât in 2020, cât și în anii următori, să accentueze în mod cumva liniștea si eleganta particularităților persoanei cu vârsta de 50 de ani. Simplu de îngrijit, bobul aduce un volum inegalabil tenului.

2. Bretonul lateral

Bretonul lateral reprezinta cea mai potrivita alegere atunci cand doresti sa-ti aduci in evidenta frumusetea ochilor si a fetei, fiind o tunsoare ce da volum si stralucire parului. Acesta este ideal daca vrei sa inveselesti atmosfera și să aduci o notă proaspata si mai tinereasca.

3. Clasicul tuns Lob

Tuns Lob este foarte versatil si poate fi adaptat atât tenului, cât și formei fetei dvs. Unele variante includ si bretonul asimetric lateral, ceea ce aduce un chel mai tineresc. Acesta este un stil foarte comun în rândul doamnelor trecute de 50 de ani, care poate fi adaptat la diferente texturi ale parului.

4. Tunsoarea Pixie

Tunsoarea Pixie trece perfect de la moda juvenila la cea mai matura. Un Pixie Face-Framing arata bine aratandu-ți trăsăturile fetei într-un mod interesant, iar un pampon elegant în zona scalpului va oferi un mai mare volum parului și va accelereaza procesul de îngrijire.

5. Tunsoarea cu o singură parte

O singură parte aduce un volum și o strălucire fantastică și poate chiar sahiti distractia în viața ta. Iți permite sa adaugi volum și forme fantezii pe cap, de asemenea, un breton lateral care dispare în afara parte va aduce și mai multă strălucire.

6. Brizura modernă

Pentru doamnele în vârstă, părul cu bucle vor oferi un look mai tânăr și mai în vogă. Unele tunsori pot pune accentul pe orizontalitate sau pe verticalitate, ca un bob asimetric. Acesta este un stil foarte modern, care justifica folosirea produselor profesionale, încercând să evite viciul sprâncenelor sau stiluri prea scurte.

Luați în considerare aceste tunsori și încercați să alegeți una care se potriveațte stilului și personalității dumneavoastră. Trebuie să fii încrezătoare și să încerci ceva nou.

Poți să te lași pe mâinile unui stilist cunoscut care poate să-ți ofere recomandări potrivite și care îți poate arăta în același timp o mulțime de produse profesionale pentru îngrijirea părului. Poți ajunge chiar și până la faza de schimbare radicală în ceea ce privește culoarea parului dacă dorești. Poți să iei în considerare tratamentele speciale prevăzute pentru vopsirea părului sau chiar o schimbare fundamentală cum ar fi o vopsea permanenta.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care le poți încerca atunci când vrei să alegi cele mai potrivite tunsori pentru femei de vârsta de 50 de ani. Tot ce trebuie să faci este să te lasi pe mâinile unui stilist profesionist și să-ti încerci norocul. Diversitatea tunsoarelor și a produselor din zilele noastre te vor face să pari și să te simți mai bine.

Stilistii profesioniști au mereu sfaturi bune și idei noi și asa să ți se potrivească cel mai bine stilului tău. Deoarece tunsoarea nu se schimbă în mod frecvent, este important să te asiguri că alegi ceea ce te face să te simti atât încântat, cât și puternic.

Cea mai buna metoda in a alegeti o tunsoare potrivita varstei tale este sa testezi. Invata sa experimentezi cu tunsorile și ia decizia în conformitate cu ceea ce consideri cool și ce trebuie să atingi.

În cele din urmă, fă ceea ce vrei, fă ceea ce ți place și ce te face sa te simti încântat și încrezător. Poartă-te bine cu parul tău îngrijindu-l cu produsele potrivite și bucură-te de cele mai bune coafuri pentru femeile cu varsta de peste 50 de ani. Acum mergi și exersează!