Originile sarbatoririi Anului Nou sunt enigmatice si trebuie sa se duca inepuizabila de vremeuri. Tentatia de a schimba un an vechi intunecat in unul nou, plin de speranta parca primim prin inoculare. Ideea unui nou inceput poate fi ilustrata printr-un mare numar de modalitati – proverbe, urari, darurile si chiar personalizarea traditiilor – si toate constituie modalitati eficiente si unificate de a-ti exprima asteptarile si sperantele tale atunci cand vine vorba de Anul Nou.

Care sunt cele mai originale urari de anul nou 2022?

Daca vrei sa dai startul Anului 2022 intr-un mod special, urmatoarele urari vor fi cu siguranta cele mai inspirate variante pentru a-ti exprima sentimentele.

  1. Urari amuzante

Daca iti place sa-ti pui la incercare creativitatea si temperamentul umoristic, incearca sa vezi daca una dintre urmatoarele urari de Anul Nou amuzante sunt potrivite pentru sarbatorirea ta. Este cea mai buna modalitate de a face loc zambetului si a optimismului atunci cand vine vorba de un nou inceput:

„Pofta buna in noul an. Fii un visator, indrazneste sa indiscutabil si sa razi mult pe parcursul drumului.”

„Incearca sa fii mai bun bun in noul an. Inceteaza sa mai fii asa de bun.”

„Lasa vanitatea la usa anului! Bogația pe care o aduce noul an se reflecta încă de la început, chiar dacă de multe ori nu realizezi.”

  1. Urari poetice

Unii sunt mai inspirati de romantism si poezie. Daca esti in cautarea unei urari care poate sa capteze sentimentele emotionale profunde ce stau la baza noiesufletului Anului Nou, urmatoarele urari poetic au o sansa buna sa faca minuni:

„Indrazneste să îmbrățișezi viitorul și să îl împletesti cu trecutul tău.”

„Lasă-ți gândurile să zboare și imagineaz-ți, ia-ți inima în mâini și urmează-ți destinul.”

„Ridica-ti privirea spre cer in noul an. Apartat de orice hranire, astfel poti învăța să te bucuri de viață, chiar si atunci cand nu stii cum sau cui”

  1. Urari motivante

Atunci cand vine vorba de Anul Nou, oamenii sunt bucurosi sa faca unele schimbari si sa iasa din zona lor de confort prin evaluarea obiectivelor pentru urmatoarea perioada. Urmatoarele urari de Anul Nou, care sarbatoresc speranta si energia, sunt arma perfecta pentru acea calatorie:

„Fereste-te de orice sau oricine te tine departe de tine. Omul cu care intri in noul an trebuie sa fii tu, si numai tu.”

„Ai incredere in capacitatea ta de a realiza orice iti propui. Imbratiseaza orice schimbare care iti face sufletul sa tresara, si creste la alt nivel.”

„Fa-ti obiecte realiste si micsoreaza-ti zona de confort. Uite la indoiala ca o provocare si iesi invingator din lupta.”

  1. Urari spirituale

Oricine isi doreste sa aiba o stare mentala forta si sa revina la meditatie relaxanta incepe Anul Nou cu speranta. Cuvantul „spiritual” poate avea o semnificatie diferita pentru oamenii de toate credintele, iar urmatoarele urari sunt perfecte pentru a te simti conectat cu universul in noul an:

„Ai credinta ca te vei trezi mai bun in fiecare dimineata. Poti sa te inspiri de la cineva transmite sentimente pozitive.”

„Este vorba despre a trai sigur in momentul prezent. Un mod relaxant de a experimenta mai multa recunostinta in fata vietii si a lucrurilor mici ce ne inconjoara.”

„Gandeste-te la univers, nu la usile inchise. Adu-ti aminte ca exista intotdeauna o sansa de a fi optimist in fata provocarilor si de a te concentra pe actiunile tale.”

  1. Urari de succes

In orice moment al vietii, orice dorinta poate fi indeplinita cu munca hard-work si determinare. Daca vrei sa te inspiri pentru urmatorul an, urmatoarele urari de succes te vor ajuta sa-ti gasesti motivatia:

„Seteaza obiective pe termen scurt, mediu si lung si dinamizeaza-ti planurile. Identifica modalitatile prin care poti ajunge la oportunitatile potrivite.”

„Uita de ceea ce nu merita investit timpul. Foloseste-ti seriozitatea in cazul lucrurilor notabile și, asa cum faci pe parcursul anului, rămâi pregătit pentru momentele importante.”

„Cauta acele mici dar importante victorii din fiecare zi. Desigur, este bine sa te bucuri si sa simti sentimentul de victorie.”

  1. Urari motivationale

Un nou an aduce in mod invariabil speranta, chiar daca uneori poate fi prezenta doar in subconstientul tau. Alegand cuvintele potrivite, poti sa te asiguri ca vei trai cu adevarat experienta unui nou inceput.

„Uita de toti criticii si se concentreaza pe rezultatele tale pozitive. Simti-te mandru si mersul tau sa fie in fata oricarui semn de oprire.”

„Noi provocari te pot face sa crezi ca momentele importante au un impact mai mare pe termen lung. Stimularea permanenta a cunoasterii este baza pentru a deveni mai bun in orice fel de situatie.”

„Afirmatiile pozitive si constientizarea zilelor tale acumulate, iti pot oferi o imagine clara estimata. Nu te aduna niciodata in spatele neajunsurilor tale, ci asculta din toata inima visurile tale.”

  1. Urari de prosperitate

Iar daca iti doresti sa ai parte de succes si prosperitate in noul an 2022, e important sa iti folosesti energia si abilitatile pentru a realiza ce iti doresti. Iata cateva urari care sa te inspire si