Coafurile contemporane nu mai sunt asociate cu aparițiile plictisitoare, monotone. În zilele noastre, oamenii încearcă să se desprindă de regulile tradiționale și să-și creeze propria imagine modernă, schimbându-și aspectul cu o tunsoare elegantă și originală.

Indiferent dacă aveți păr scurt, mediu sau lung, există o varietate masivă de tunsori moderne pe care le puteți încerca până când o găsiți pe cea mai potrivită pentru nevoile dvs. de modă. Dintre numeroasele optiuni pentru parul scurt, cele mai originale sunt cu siguranta cele care imbina tendinte si texturi.

În acest articol, vă prezentăm câteva dintre cele mai atrăgătoare, creative și originale tunsori scurte pe care le puteți încerca în 2020.v

  1. Tunsori scurte cu bucle

Buclele bouncey sunt o alegere perfecta pentru tunsorile scurte, oferind un aspect revitalizant si radiant. Această coafură este deosebit de grozavă pentru femeile cu păr ondulat sau ondulat mediu până la gros și natural. Poți să-ți păstrezi buclele și să le crești volumul, folosind doar o tehnică de tăiere sau, dacă vrei un aspect mai contemporan și mai sofisticat, poți folosi niște breton conic și diverse tehnici de stratificare.

  1. Tunsori scurte în stil asimetric

Tunsorile asimetrice pot oferi, de asemenea, un stil foarte original. Spre deosebire de tunsorile simetrice traditionale, aceste tipuri de coafuri folosesc diverse lungimi si forme, oferind tunsori asimetrice neasteptate. Această coafură poate fi modificată în funcție de preferințele dumneavoastră și poate fi adaptată oricărui tip de tunsoare scurtă.

  1. Tunsori scurte cu texturi

Adăugarea texturii este o modalitate excelentă de a personaliza aspectul și de a crea mai mult volum și mișcare. În loc de o tunsoare obișnuită și rigidă, puteți opta pentru vârfuri întrerupte, straturi mai scurte și vârfuri înțepenite. Orice combinație a acestor elemente poate crea un aspect minunat.

  1. Tunsori scurte cu breton

O franjuri sau un breton este o opțiune suplimentară pe care o puteți folosi pentru a personaliza aspectul general. Puteți experimenta cu diferite tipuri de breton, cum ar fi breton lung, breton lateral, breton stratificat etc., pentru a vă schimba coafura scurtă și a o adapta la stilul dvs. particular.

  1. Tunsori scurte cu culori

Pentru un aspect cu adevărat distinct și creativ, poți, de asemenea, să încorporezi nuanțe care atrage atenția în coafura ta scurtă. De la roz pastel, mov, teal și turcoaz, opțiunile sunt aproape nesfârșite. Poti opta pentru un makeover total de par cu o culoare unica sau poti opta pentru o abordare neclara, cu reflexe, pentru un look subtil, dar distinctiv.

  1. Tunsori scurte cu linii

O linie dreaptă și distinctă poate fi un element interesant și neașteptat al coafurii tale scurte. În funcție de cât de precisă și uniformă doriți să fie linia dvs., puteți fie să-i cereți stilistului să creeze o linie exactă și strictă, fie să o păstrați mai puțin precisă, dar cu un aspect mai ușor și mai casual.

  1. Pixie cu linii feminine

Tunderea clasică pixie este, în esență, o coafură decupată și o alternativă excelentă la tunsoarea bob sau bowl. Este o opțiune distractivă și feminină care poate fi folosită pentru a vă evidenția trăsăturile naturale, păstrând în același timp părul scurt. Puteți adăuga un plus de definiție și feminitate cu linii și trepte șic asimetrice.

  1. Tunsori scurte cu benzi laterale

Mintea laterală este o tunsoare elegantă și atrăgătoare pentru coafuri scurte. Este o tunsoare modernă și dinamică, care combină o franjuri revigorătoare cu un lambriu asimetric. Stilul cu măturat lateral este o alegere excelentă pentru femeile ocupate care lucrează, deoarece necesită timp minim de coafare și este ușor de întreținut.

  1. Tunsori scurte profilate

O combinație de vibrații contemporane și vintage, tunsori texturate și subțiri poate fi o opțiune excelentă pentru un aspect elegant și modern. Acest tip de tunsoare este ideal mai ales pentru cei care au părul subțire și doresc să adauge un plus de volum. Cel mai bun lucru la acest stil este că este ușor de întreținut și reparat, în cazul în care nu ajungi la timp la salon.

  1. Tunsori scurte divine

Tunderea divină este încă o altă opțiune la modă și originală pentru tunsori scurte. Aceasta este o coafură foarte sculptată, împărțită în două secțiuni: o secțiune decupată și o secțiune mai lungă. Este o croială generală, atrăgătoare, cu multă textură și mișcare, pe care o poți personaliza în funcție de preferințele tale.

Conclusion

Pe măsură ce tunsorile contemporane devin din ce în ce mai disponibile pentru public, oamenii au început să experimenteze cu stiluri unice și creative. Indiferent dacă doriți să rămâneți la o tendință clasică de păr sau să încercați ceva nou și extraordinar, puteți găsi modalități creative și atractive de a vă personaliza tunsoarea scurtă.

De la bucle pline, tăieturi asimetrice și colorații creative până la subțieri, șuvițe laterale și tunsori divine, posibilitățile sunt nesfârșite. Tot ce trebuie să faceți este să vă explorați opțiunile, să vă inspirați și să vă creați propriul aspect unic și original.