Stilul mediu al parului a fost moderat de-a lungul anilor, oferind o soluție populară pentru femei de a menține în același timp și feminitate și versatilitate. În 2021, există un număr nelimitat de look-uri de par mediu, de la tunsori stilate pentru fiecare ocazie, la relaxați și bob boburi. Știm că este greu să alegi ceea ce este potrivit pentru tine, așa că am creat acest articol despre cele mai moderne idei de par mediu pentru a vă ajuta să vă decideți ce stil și ce culoare vă potrivesc cel mai bine.

I. Tipuri de par mediu

Spre deosebire de parul scurt și de parul lung, parul mediu oferă mai multe opțiuni și versatilitate. Există, de asemenea, mult mai multe stiluri, tunsori și texturi pentru parul de lungime medie decât celelalte lungimi de păr. Iată unele dintre cele mai populare tipuri de par mediu din 2021:

 1. Bob-ul clasic: Bob-ul clasic este unul dintre cele mai populare și versatil stil de par mediu. Lungimea variază de la o parte la cealaltă, dar stilul clasic se oprește de obicei la nivelul umerilor. Acest stil este perfect pentru cei care vor să se concentreze mai mult pe stylingul și îngrijirea exterioară a părului.

 2. Lobul: Lobul (sau bob lung) este practic un bob clasic mai lung, care poate ajunge la nivelul claviculei în cele mai multe cazuri. Acest stil de par mediu se pretinde o viziune mai modernă și versatilă și se bucură de o popularitate crescută și în prezent.

 3. Parul drept: Parul mediu poate fi folosit și pentru a face părul drept, ceea ce este perfect pentru cei care au bucle naturale sau ondulate și care vor să le stăpânească. Dacă sunteți în căutarea unui stil clasic, modern și versatil, parul drept ar putea fi una dintre cele mai moderne idei de par mediu din 2021.

 4. Parul ondulat: Parul ondulat este și el perfect pentru cei care vor să-și pună feminitatea în centrul atenției. Ondulările naturale ajută la scoaterea în evidență a luciului și a volumului părului.

 5. Coada de cal: Cozile de cal sunt un stil bun pentru cei care au par mediu si vor un look mai sofisticat. Acesta este, de asemenea, un stil puternic care poate fi facut usor in cateva minute.

II. Texturi și culori

Texturile și culorile pe care le folosiți pentru părul vostru sunt la fel de importante ca stilul pe care îl alegeți. Texturile și culorile influențează aspectul general al părului dvs. mediu și vă pot ajuta să vă creați propriul look cu care să vă impresionați prietenii și familia.

 1. Texturi: Pentru cei care doresc un look cu volum, o textură mare poate fi utilizată pentru a controla și a vopsi părul. Utilizarea unor straturi mai subțiri poate adăuga volum și strălucire, în timp ce utilizarea firelor dese poate oferi protecție și putere.

 2. Culori: Cu toate că există multe culori populare pentru parul mediu, anul 2021 pare să aducă cu sine culori uimitoare și vesele de par. De la brunetele calde și roșcate, la blondurile sidefate sau chiar cele mai strălucitoare culori, gama de opțiuni este uimitoare.

III. Coafuri și ținute potrivite  

Una dintre cele mai bune lucruri despre parul mediu este că este versatil și poate fi stilat în mai multe moduri diferite. O coafură bine aleasă și coapta poate adauaga farmec oricărei ținute. Iată câteva dintre cele mai moderne idei de par mediu pe care le puteți încerca:

 1. Ondulatul natural: Ondularea naturală este unul dintre cele mai populare și gratioase stiluri de par mediu și se potrivește cu majoritatea ținutelor. Părul ondulat natural poate fi făcut, de asemenea cu ajutorul ondulatorului de par, pentru a obține efectul dorit.

 2. Ondulatul lejer: Dacă doriți să adăugați un pic de farmec și volum, puteți opta pentru un stil ondulat mai lejer. Această textură poate fi facuta usor, iar culorile deschise sau contrastul de culori pot face coafura sa para si mai voluminoasa si moderna.

 3. Ondulatul strâns: Dacă doriți să obțineți un look uniform, puteți opta pentru un stil ondulat strâns. Acest stil te va ajuta sa arati moderna si feminina, si se potriveste perfect cu o vasta gama de ținute casual sau chiar formale.

 4. Coada de cal: Cozile de cal sunt un stil clasic si rafinat, potrivit pentru orice eveniment. Ele dau părului dvs. mediu un look neted și modern, care se potrivește cu majoritatea petrecerilor sau evenimentelor.

IV. Ținute adecvate

Un alt lucru important de retinut atunci când vine vorba de parul de lungime medie este că asortarea stilului dvs. de par cu ținuta dvs. necesită ceva mai mult decât simplul alegere a hainelor potrivite.