Pastele este cel mai fericit şi minunat eveniment din anul nostru calendaristic, marcat de sărbătorirea Învierii Domnului. Acest lucru se reflectă nu numai în culturile crestine, dar si în imaginile care, simultan, sunt încărcate pe retelele de socializare din întreaga lume. Deci, dacă vrei sa te bucuri de Paste punând cele mai frumoase imagini pe retelele de socializare, in aceasta postare iti propunem o selecţie cu cele mai misto imagini pe care le poţi folosi.

Imagini misto de Paste

Pentru a-ti face Pastele mai interesant, de data aceasta iti prezentam 10 dintre cele mai misto imagini pe care sa le folosesti pe conturile tale de socializare.

  1. Oua colorate. Fotografia aceasta surprinde cu frumusete simbolul primaverii si Pastele: oua pastrate, colorate în nuanţe pastelate. Te poti bucura de priveliştea acestei fotografii si îţi poţi arata astfel entuziasmul pentru acest perioada.

  2. Oua de Paste personalizate. Aceasta imagine oferă ocazia de a transforma ouale în ţestoase cu ochi sau chiar în oi. În plus, datorita dotarilor decorative disponibile, poţi personaliza ouale si sa le faci unice.

  3. Oua vopsite artistic. Aceasta imagine prezinta oua vopsite ciudat, în combinaţii marunte de culori de la galben sau albastru mediaeval la nuanţe vibrante si contradictorii precum negrul profund si roşul strălucitor.

  4. Regi in doliu. Aceasta poza ilustrează regii Magi plângând pe crucea Domnului Iisus, in mod ideal pentru Penticostar sau de duminica a doua a Patimii.

  5. Flori decorative de Paste. Aceasta imagine ofera o privire la cuibare unor flori vii ce brăzdează câmpurile, împletite simbolic. Placerea visuala este îmbogatită prin culorile vibrante, încărcarea sunetului zgomotos al păsărilor cântând şi frumusetea catifelata a primaverii care se simte în aer.

  6. Semnul crucii. Aceasta poza vorbeste despre cruce şi despre credinţa în Dumnezeu, memento-ul puternic al Învierii regăsindu-se pe el. Acest simbol se referă la mântuirea sufletelor şi este prezentat într-un mod abil prin nuanţe strălucitoare, pentru a evidentia si semnificaţia bogata.

  7. Casuta credinciosului. Acest cadru este ideal pentru a umple reţelele de socializare cu spiritul religios al acestui eveniment. Aceasta imagine prezinta un om rugându-se în prag de Paste în faţa unei biserici pictate manual şi a unor scrisori pline cu speranţa postărilor tale.

  8. Frica va pieri. Un alt cadru captivant ce se refera la Paste este aceasta poza cu ingeri înaltăriţi pe cerul aburit, cu o linie subţire de nori. Este un mesaj puternic ce suna: “Frica va pieri, din cauza Învierii”.

  9. Preoti sub bolta. Când vine vorba de a se bucura de Paste, aceasta poza este alegere ideală: un grup facându-se rugaciune în faţa crucii, simbol al vieţii. Aceasta imagine este potrivita şi în mod special pentru cei ce sunt în doliu.

  10. Imparatia bucuriei. Aceasta imagine poate fi considerată cea mai bună pentru a însufleţii postarea ta pe reţelele de socializare. Un vent in formă de suflet duce cu el ideea de bucurie, pe care Învierea lui Iisus a adus-o omenirii. Trandafirii roşii se ridica din pământ, iesind din norii gri din jurul lor, oferind o tenta vesela imaginii.

Aşadar, Pastele trebuie trăit în mod optim, aducând la lumina o fereastra spirituală, în care se pot răspândi ierarhia la începutul fiecărui an. La fiecare an sărbătorirea acestei naşteri a destinului nostru drept creştini devine frumoasă, îmbogăţindu-se cu imaginile ce ilustrează acest eveniment plin de bucurie si împliniri. Acum că am prezentat câteva dintre cele mai misto imagini de Paste, iti invitam cu drag sa le folosesti pentru a împrastia bucuria si iubirea în spiritual reţelelor de socializare din lumea.