Exista un interes crescut in lumea serialelor asiatice, in special in ceea ce priveste drama si comedia. Aceste seriale sunt adesea impresionante si captivante, prezentandu-ne melodii, masti si dansuri autentice culturii respective. Ei bine, prinde un pahar de suc, întinde-te și citește mai departe pentru a afla cele mai interesante seriale asiatice.

Top 5 Seriale Asiatice

  1. Crash Landing on You (Coreea de Sud)
  2. Love Alarm (Coreea de Sud)
  3. Meteor Garden (Taiwan)
  4. Goblin (Coreea de Sud)
  5. How Are You Bread (Coreea de Sud)

Crash Landing on You

Crash Landing on You este o drama romantica a Coreei de Sud care ne spune povestea lui Yoo Se-Ri (Son Ye-Jin) si a lui Ri Jung-hyuk (Hyun Bin), doi indivizi din doua lumi diferite. Drama se concentreaza pe Yoo Se-Ri, o mostenitoare a unei familii bogate, care este inlaturata din avion si aterizeaza in mijlocul nordului Coreei. Acolo ea intalneste un soldat nord-coreean, Ri Jung-hyuk, care o salveaza și aceștia se îndrăgostesc.

Love Alarm

Love Alarm este un serial de comedie coreean. Aceasta prezinta povestea lui Kim Jo-Jo, care descarca o aplicatie numita “Love Alarm”! Acest lucru se dovedește a fi dificil pentru ea, deoarece cea mai populara persoana din școală, Lee Hye-yeong, nu vrea sa-i fie tovaras. Povestea se concentreaza in jurul persoanelor indragostite care opereaza aceasta aplicatie și influențele pe care acest lucru le are asupra vieții lor.

Meteor Garden

Meteor Garden este o drama taiwaneza cu o poveste clasica de dragoste cu twist-uri. Aceasta prezinta povestea lui Dong Shancai (Shen Yue), o tanara cu trasaturi stabilite și talentate. Ella intalneste un grup de baiati bogati și inteligenti si incepe o aventura tulburatoare. Uneori comica, alteori tragica, aceasta dramă este una populare si indragita.

Goblin

Goblin , intitulat si Guardian: The Lonely and Great God in Coreea de Sud, este unul dintre cele mai populare seriale asiatice. Acesta prezinta drama sentimenteloasa si romanticul romantic care apare abia dupa ce Sakura Kim Shin (Gong Yoo) devine un goblin. Acesta cauta o femeie care sa-i puna un sfasit existentei sale, ocazie cu care se intalneste cu o tanara orfana numita Ji Eun-tak (Kim Go Eun).

How Are You Bread

Povestea lui Go Geon-u (Lee Je-hoon) și An Choi-hyeon (Shin Ye-eun) este centrul serialului How Are You Bread. Ambii se intalnesc in mod neprevazut cand An Choi-hyeon ramane blocata intr-una din manechinile lui Geon-u, blocare care il schimba pe acesta total. Geon-u reuseste sa se salveze cumparand toate manechinele din magazinul ei de paine unde lucra, crescandu-si astfel sansele ca ea sa ramana in jungla competitiva a hostililor din coreea de sud. Drama sentimentala aceasta de care este plina de momente comice si adorabile.

Exista o mare varietate de seriale asiatice pe care le puteti viziona in acest moment, iar lista de mai sus contine numai cinci din cele mai apreciate si indragite seriale. Incercati sa vizionati aceste seriale si descoperiti ce face fiecare dintre ele diferit si captivant. Diferite stiluri, subiecte si abordari ale serialelor asiatice trebuie sa fie mai degraba luate in considerare decat neinteresate.