Indiferent dacă sunteți în căutare de filme memorabile de dragoste, sau deja sezonul Sărbătorilor de iarnă bate la ușă – se apropie timpul de a curăța igreana de de notiuni si deveni un cunoscator in cinematografia Turceasca. Din cinematografia turceasca putem evoca sentimente efervescente, speram ca aceasta enumerare sa satisfaca tuturor tipurilin interespentru filmul turcesc de dragoste

Cele mai interesante filme turcesti de Dragoste

  1. Kral Çalışkan ve Kaşkol – 2014

Kral Çalışkan ve Kaskol, unul dintre cele mai moderate filme romantice ofera cumva cea mai vizionata problema a mariajului, relațiile interrasiale și experiențele romantice în afara cercului familiei și al societății. În plus, povestea are ca element central tema dragostei interzise și o anecdotă excelent construită, iar toate acestea fac ca acest film sa fie unul dintre cele mai dorite ale multiplelor filme turcesti de dragoste.

  1. Cesur ve Guzel – 2016

Despre acest film s-a spus ca este cel mai frumos si mai reusit film turcesc de drama romantica. Ilustrind o poveste de dragoste contemporana, cei doi actori principali surprind emotiile si sentimentele de dragoste. Conflictul aparut, legat de problemele legale si familiare, fac din aceasta poveste una exceptionala unde, la inceput, dragostea nu stralucea,dar finalul aduce sentimentul de speranta.

  1. Cesur ve Güzel – 2017

Cesur ve Güzel, este una dintre cele mai captivante piese turcești. Cu același titlu ca și filmul cu doi ani in urma, regia lui Metin Balekoglu, această piesa aduce iubirea, dragostea în prim plan. Cu o poveste de dragoste foarte adâncă ce se dezvoltă prin conflictul dintre luptătorii de stradă și membrii de familie ai acestora, această piesa se bucură de un un mare succes public.

  1. Tatlo – 2017

Tatlo este un perpetuu clasic turcesc si una dintre cele mai mari producții turcești de dragoste ce a devenit celebre foarte rapid. Este incendiarul și epicul film turcesc, o dramă romantică au actori tineri și de la bine cunoscutul Yasim Gülcebe.

  1. Sadece Sen – 2014

Post-kitsch strălucit și înțelept, Sadece Sen este un film romantic foarte modern bazat pe povestea umană a lui Merve și Ali, și modul lor de a-și atinge speranța și de a se impune psihic. Regizorul Özcan Alper face o impresionanta trecere in sufletul adolescentilor care cauta sensul vieții și astfel ajung sa-și faca propriul drum și cerandu-și singuri dreptul la fericire

  1. Sultan Agung – 2017

O călătorie magnifică de-a lungul timpului, Sultan Agung filmul învățământul nostru despre adevaruri, falseți și iluzii din lumea amorului. Filmul se concentrează pe destinul lui Menku, o adolescentă care încearcă să supraviețuiască prin furtișagul în sudul orașului Istanbul și, încet și încet, gaseste barca mângâierii și fericirii in dragostea iubitului ei.

V-am prezentat cateva dintre cele mai interesante filme turcesti de dragoste ce promoveaza o inima calda și o speranta. Acestea sunt tipuri de filme care merita descoperite si revazute. De la drama pana la sentimentele romantice, aceste filme vor atinge inimile publicului folosindu-se de povesti de dragoste cumva idenitice cu cele intalnite in viata de zi cu zi.