Fiecare cuplu are ceva unic care ii caracterizeaza, indiferent daca sunt tineri, adulti sau batrani. Si, chiar daca s-ar putea sa nu fie primul gand care vine sau cea mai intalnita, odata ce vine vorba despre asta, potrivit oricui in orice situatie, poreclele sunt foarte distractive. Acestea reprezinta o forma de interactiune usoara intre doua persoane care se iubesc, sunt o forma de a revela cum se simte cu adevarat despre persoana apropiata, si sunt modul ideal de a-ti arata afectiunea si dragostea pentru cineva pe care il iubesti.

De-a lungul anilor, poreclele au evoluat, captand perfect modernismul, dinamismul si usile deschise pentru a face lucrurile mai interesante. Exista numeroase feluri in care puteti sa ii spuneti celuilalt cum il vedeti si sa ii dati un nume cum se potriveste lui. Acesta poate canta, fi dulce, sau chiar si nebuneste; numai voi stiti ce aduce zambetul pe fata celuilalt si ce nume il reflecta cel mai bine.

Iata, in continuare, cateva dintre cele mai haioase porecle pentru iubit, care sa faca inima ta zambare:

1. Papusa

Nu este neobisnuit ca femeile sa se refere la iubitul lor ca fiind o papusa. Acest nume reflecta dragostea lor desavarsita pentru fiecare celalalt, pacatul si protejarea pe care iubitul lor le are fata de ea.

2. Super Erou

Acest nume de porecla reflecta puterea si curajul iubitului tau, dandu-i placuta stimulare de a fi mai puternic in realizarile sale. De asemenea, acesta se refera la calitatea sa de a-i proteja, indiferent in ce situatie s-ar gasi.

3. Princesa

Un nume aleas pentru iubita ta si, desigur, pentru a te asigura ca ea se simte in siguranta in prezenta ta si ca te respecta ca si rege, se potriveste firesc. Acesta iti indica, de asemenea, grija pe care o ai pentru ea, si spiritul de a o proteja si de a o feri de pericole.

4. Dracul

Acesta poate fi un nume sensibil, in unele cazuri, dar si foarte distractiv in altele. Aceasta porecla se refera la iubitul tau sarmant si inteligent, care iti stie mereu care sunt dorintele si gandurile cel mai bine ascunse. A fi cu el este atat de distractiv si surprinzator si are abilitati care te fac sa-ti imaginezi tot ceea ce stie el.

5. Sufletelul

Dupa cum numele sugereaza, acesta se refera la persoana care te intelege si te-ntelege, chiar daca tu nu esti in stare sa o faci – o persoana pe care o iubesti cu toata inima. Acesta tine la tine si accepta toate calitatile si defectele tale.

6. Starul

Nevoia de a fii original si de a oferi numelui tau de iubire este ceea ce conteaza si aceasta porecla sugereaza ca voi aveti o legatura speciala. Aceasta porecla se bazeaza pe propria voastra definitie a „starului”, care poate sa fie oricine voi considerati. Poate fi un actor, un cantaret sau o persoana la fel de profunda ca voi.

7. Omul de aur

Un nume sugestiv compus, aceasta porecla referitoare la iubitul tau se face pentru a reflecta valoarea sa in viata ta. Pentru ca personfica aceasta porecla, voi trebuie sa va ganditi la ceea ce aduce in relatia voastra, cum restul lumii il voieste pe el si unde se face ca voi sunteti.

8. Zanele

Acesta este un nume de porecla sensibil si expresiv, care se refera la energia specifica pe care o au anumite persoane, sau la manifestarile lor pozitive prin care poti vedea o unicitate in relatiile voastre. Acesta se refera la acele sentimente si sentimente speciale pe care incearca sa le transmita relatia voastra.

9. Zmeul

Acesta este un nume de porecla puternic si cool, care se refera la un barbat autentic, care este dispus sa-si ia responsabilitatea, sa umble si sa fie independent si sa nu fie teama sa-si faca dorintele. Acesta accentueaza caracterul sau competitiv si capacitatea sa de a fi un lider in viata ta.

10. Pasarea

Este un nume de porecla pozitiv, ce se refera la persoana care are energie, libertate si libertate de a-si face mereu visurile si planurile sale. Acesta se refera la persoana care poate sta pe cont propriu si poate merge prin viata, fara sa fie constransa sa se implice in anumite situatii care limiteaza libertatea sa.

11. Fluturele

Acesta este un nume de porecla cool si armonios, care se refera la dezinvoltura, veselie si dulceata pe care o ai, care te scoate in evidenta si te face sa stralucesti. Acesta reflecta nevoia ta de a te bucura de viata cu iubitul tau si de a te distra ori de cate ori interactionati.

Speram ca acestea sunt sugestiile noastre cu privire la cele mai haioase porecle pentru iubit. Fie ca urmariti sa va exprimati sentimentele si afectiunea fata de celalalt sau pur si simplu vreti sa va simtiti conectati, aceste nume de porecla sunt unele dintre cele mai frumoase si fericite moduri de a intra in vorba mica. Mai mult decat atat, acestea sunt moduri excelente de a va arata dragostea si de a va exprima sentimentele fata de celalalt si, in acelasi timp, de a va simti confortabil in relatia voastra.