Cele mai frumoase unghii cu gel din acest sezon reprezinta o moda care se schimba de la o zi la alta. Consumatorii sunt intotdeauna in cautare de noi si diferite idei, modele si culori care sa le ofere un aspect distinct si modern. Iata cateva dintre cele mai atractive si imbatabile idei ce par sa se adapteze trendurilor din acest sezon:

I. Designul french cu twist-uri

Designul pogoanei franțuzești de pe unghii este cel mai popular si a fost intotdeauna preferat, indiferent de anotimp sau gusturile tale. In acest sezon, design-ul clasic a primit un update modern, cu accente de culori puternice in spatele scortisoarei.

Acesta este cu adevarat un look modern si atractiv, care adauga un strop de culoare oricarui look si arata chiar bine fie daca iesi prin oras la o petrecere, fie daca mergi la birou.

II. Unghii insolite

Indiferent de preferintele dvs., stilul arhitectural al unghiilor cu gel din acest sezon va situati in centrul atentiei. Designul stilizat ofera un contrast clar intre culori care se amesteca armonios. Acest look este ideal si a adus la moda nuante bogate, alaturi de accente subtile, oferind unghiilor un efect tridimensional.

Poti sa alegi acest look si daca lucrezi intr-un mediu profesionist, fara sa te temi ca vei fi privit in mod altfel de catre sefii tai.

III. Modele abstracte

Modelele abstracte sunt intotdeauna un factor major in tendintele de frumusete. Acest sezon, aceasta tema a facut cu adevarat ravagii, invadand magazinele si radioul cu ultimele variante. Acest tip de design s-a remarcat prin combinatii inovatoare de culori si forme.

Cuvaritele pana la linii intortocheate, design-ul abstract ofera un look unic la fiecare manichiura. Poti chiar sa experimentezi si sa adaugi in moda ta o alta zi de zi, adaugand un fir de paiete sau o patratica. Astea vor sublinia perfect acest look.

IV. Manichiuri “Ombre”

Un alt look care a prins foarte bine in acest an este manichiura ombre. Acest efect adauga o stralucire aparte unghiilor dvs. si le pune in centrul atentiei. Acest efect se obtine prin coborarea unei singure nuante, de la intensitatea sa initiala catre una mai deschisa.

Trecerea usoara intre ciclicului de perceptie intre aceasta colorizare unica, se apropie de efectul de furnicaturi pe care il ofera albastrul Oceanei unei persoane. Acest look este perfect pentru a da personalitate unghiilor tale, fara a te supraalimenta cu culori puternice.

V. Designul cu stele

Un alt look care ne-a cucerit in aceasta perioada este modelul cu stele. Acest look are o tema aniversare si se poate obtine cu o manichiura creativa sau prin adaugarea unor nituri stralucitoare, care sa-ti puna in valoare manichiura.

Designerele recomanda sa se combine acest look cu matasoase lacuri roz si albastru deschis sau unghii albe cu paiete bronz. Fara nici un dubiu, acest look este cel mai bine reprezentat prin intermedierea culorilor in ceea ce priveste varietatea si obtinandu-se astfel un look aparte si unic.

VI. Manichiuri “Geomatric”

Modelul geometric si modelul cu elemente geometrice aduc un strop de prospetime si personalitate in acest sezon. Poti intalni forme geometrice care se potrivesc si modelului clasic, fara a afecta robusesea manichiurii. Acestea se obtine prin intermedierea unor forme distincte si moderne, precum dreptunghiuri patrulatere, cercuri si romburi.

Designerii recomanda sa se poata actiona intre diverse nuante, precum alb, auriu si negru, pentru ca acestea pot inlocui perfect orice model de manichiura. Aceasta combinatie luminoasa de culori crem poate fi perfect sau chiar simpla, dar va reusi sa scoata in evidenta design-ul acestui sezon, fara ca tu sa-ti risti unghiile.

VII.Cele mai frumoase unghii cu gel pe care le poti folosi in acest sezon

✓ Unghii French-Cu-Twist
✓ Unghii stilizate
✓ Manichiura “Ombre”
✓ Model abstract
✓ Design cu stele
✓ Manichiura “Geometrica”

Orice moda este buna in momentul in care o urmezi cu incredere si stil. Unghiile cu gel sunt chiar si mai speciale in acest sezon, avand mai multe optiuni la dispozitie, cum ar fi cele descrise mai sus. Din fericire, exista cu adevarat optiuni care pot merge pe orice gust, incepand cu cele clasice si pana la cele care aduc sclipire design-ului modern. Noi speram ca acest articol sa-ti fi oferit o perspectiva buna, si un alt mod de a face unghii pe anul acesta.