În acest an, suntem acoperiți de oferte bogate în ceea ce privește tendințele și știrile despre modele de tunsori pentru femei. Se pare că există o varietate bogată de stiluri potrivite pentru toate formele și dimensiunile feței, preferințele estetice, formele și texturile părului. Fiecare sezon aduce câteva opțiuni noi interesante de care îți poți încânta. Descoperă care sunt cele mai frumoase tunsori pentru femei în acest an și află modul în care le poți adapta cel mai bine nevoilor tale.

Cele mai populare modele de tunsori

Este greu să enumerăm tendințele anului acesta și să spunem care ar fi cea mai bună opțiune pentru oricine, având în vedere că există atât de multe stiluri diferite. Însă, există câteva tunsori sau modele de tăieturi de păr de care majoritatea femeilor sunt încântate. Așadar, haideți să vedem care sunt {cele mai populare modele de tunsori poate sunt ideale pentru asocierea cu profilul tău:

 1. Bob-ul clasic – Cel mai cunoscut model de tunsoare de păr și una dintre cele mai populare optiuni, bob-ul clasic este o opțiune ce nu se poate neglija. Într-o varietate de lungimi, îl vei găsi adaptat chiar și pentru a seriile fete rotunde sau oval.

 2. Pixie scurt– O tăietură dramatică în stil pixie are un fascicul de opțiuni și, în același timp, oferă o senzație modernă și unghiuri interesante. Poți începe lucrând cu baza clasică pe care o oferă tăietura și să adaugi apoi câteva detalii personalizate pentru un efect wow.

 3. Doctorul sau doctorul răsucit – S-ar putea săfii surprinsa, însă acest design retro se întoarce și mai popular decât înainte! Este o opțiune foarte versatilă, care se poate adapta diferitelor forme a fetei și se poate personaliza cu suplețe.

 4. Spatele lung și lateral – Acesta este stilul ideal pentru persoanele care doresc să-și piardă lucrurile și să-și adauge instantanee volum și înălțime. Parerile diferă în funcție de contexte, astfel încât poți experimenta pentru a obține un stil care să corespundă și simțului tău estetic.

Ghidul de bază pentru tunsori

Iată câteva sfaturi utile pentru alegerea celei mai potrivite tunsori:

 • Alege opțiuni care se potrivesc aspectului tău – Ține cont de forma feței și de textura părului când alegi un stil de păr, iar în acest fel, vei obține întotdeauna cele mai bune rezultate.

 • Ascultă părerea stilistului – Chiar dacă știi exact ce ți-ai dori, părerea unui specialist în tăierile de păr sau a unui stilist va fi esențială pentru a ști dacă look-ul cautat poate fi realizat și menținut în stilul dorit.

 • Mai bine se potrivește tunsoarea cu personalitatea ta – O altă componentă cheie în selectarea unui stil de tăiere de păr potrivit este adaptarea lui la ceea ce tu și starea ta de spirit. Asigură-te că ai selectat un stil care reflectă adevăratele tale pasiuni și modul în care te vezi pe tine.

 • Fii încrezător și știe-ți stilul – Dacă vrei ca stilul tău să rămână actualizat, ar trebui să-ți găsești o linie de produse de îngrijire a părului care să se potrivească stilului tău și să-ți ofere cea mai bună îngrijire.

Modalități de a-ți schimba look-ul doar cu o tăiere de păr

Mai jos am menționat câteva modalități creative de a-ți schimba întregul look dintr-o lovitură prin schimbarea stilului tău de tăietură de păr. Deci să vedem:

 1. Asociați-vă cu volumul – Dacă ai părul drept și fără volum, atunci ar trebui să alegi o tăietură care adaugă volum în partea superioară a capului. Prinde părul la baza gâtului cu o perie dublă și mai ascutită și fixează.

 2. Obține o Stratificare – Alege un stil cu stratificare pentru a adăuga adâncime și contrast și nu uita să adaugi cărarea, această modalitate poate schimba look-ul instantaneu.

 3. Afișează-ți forma feței – Dacă ai volum, dar vrei să oferi o altă formă pentru fața ta, poți alege o tăietură bob cu nuanțe masive și ascendente.

 4. Joacă-te cu texturile – Poți experimenta cu texturi diferite combinând elemente ca tăierea în față și babe ascuțite.