Unghiile cu aspect natural și LED-ul sunt elemente ale modei, iar culoarea portocalie este o modalitate perfectă de a se pronunța și de a afișa stilul unic. Este o culoare vie, radiantă și exagerat de frumoasă.

De la manicură minimalistă la tendințele elegante și teribile, există o mulțime de modele și stiluri diferite de unghii cu aspect portocaliu pe care le puteți încerca. Vom examina în detaliu câteva dintre acele opțiuni elegante în acest articol și veți descoperi că nu numai că sunt un aspect modern și îndrăzneț, dar sunt și foarte ușor de înfășurat.

I. Celemai populare modele de unghii portocalii

Unghiile în culori deschise și strălucitoare sunt în voga și în tendințe și sunt perfecte pentru orice eveniment. Uitați-vă la aceste unghii portocalii parfait:

a. Unghii de mediu cu portocaliu

Unghiile de mediu cu portocaliu sunt perfecte pentru toate ocaziile. Aspectul lor simplu și elegant sunt o adevărată declarație de stil. Arata perfect cu un plic destinat unui eveniment special și puteti adăuga o varietate de elemente pentru a-l face cu adevarat unic.

b. Unghii ombre portocalii

Unghiile ombre în culoarea portocalie sunt foarte strălucitoare și dinamice. Puteți opta pentru această design și să adăugați câteva accente de tip stras pentru a-l face cu adevarat special. Acesta poate fi un design ideal pentru orice ocazie.

c. Unghii glazurate portocalii

Unghiile glazurate portocalii sunt una dintre cele mai populare tendințe în materie de manichiură. Acestea sunt unghiile perfecte pentru cei care doresc să fie în tendință. Cu accentele de glitter și sidef, pot fi așezate în orice manichiură sau ștampilă.

d. Unghii franceze portocalii

Unghiile franceze sunt încă un clasic și nu se vor demoda niciodată. Iar unghiile franceze portocalii sunt principala tendință a acestei sezoane. Acestea sunt perfecte pentru o ocazie mai importanta și sunt un look de lux și chic.

e. Unghii lungi cu baza portocalie

Dacă doriți să vă pronunțați dramatic, gândiți-va la această manichiură cu unghiile mari și baza portocalie. Acest look extrem poate fi purtat cu orice stil, iar luminile curbate și unghiile curbate la extremități fac un design modern și sofisticat.

II. Unghii portocalii cu decoratiuni

O alta modalitate de a face cu adevarat unghiile portocalii mult mai interesante este sa le decoram prin adaugarea de elemente distincte. Exista o varietate de detalii și aplicații pe care le putem adauga pentru a face cu adevarat unghiile noastre speciale.

a. Stickere cu flori portocalii

Un stiker cu flori portocalii va face manichiura ta cu adevarat unica. Adaugarea unei flori frumoase sau a altor elemente decorative va da manichiurii tale un aspect uimitor si plin de caracter. Acest design poate fi purtat cu orice ocazie.

b. 3D portocaliu

Detaliile 3D sunt printre cele mai populare tendinte pentru manichiura. Acest lucru poate fi un aspect excelent pentru două dintre stilurile portocalii, cum ar fi Unghiile Ombre sau Unghiile cu Frenchuri. Punctele 3D adaugă doar ceva suplimentar și interes pentru unghiile tale.

c. Modele abstracte portocalii

Modelele abstracte sunt perfecte atunci când doriți o manichiură modernă și elegantă. Arata perfect pe unghiile cu alb și maro închis, dar și pe unghiile franceze cu aspect portocaliu. Acestea vor face manichiura ta foarte specială pentru a merge la o ocazie elegantă sau chiar doar la o cină cu familia.

d. Taieturi

Dacă doriți să faceți manichiura ta cu adevarat speciala, puteți opta pentru taieturi. Acestea pot fi adăugate și dungi portocalii, puncte sau alte modele atractive sugestive de detaliu. Acestea pot fi adăugate la orice stil portocaliu doriti si nu se vor demoda niciodată.

III. Sfaturi pentru unghii întregi și sănătoase

Aceste modele elegante și noi de culoare portocalie vor atrage cu siguranță privirile tuturor – dar cât de sănătoase vor fi unghiile? Iata câteva puncte cheie de care trebuie să țineți cont atunci când va gândiți la manichiura portocalie perfecta.

a. Finisaj profesionist

Indiferent de detalii sau accesorii alese, cortul trebuie să fie perfect pentru a nu provoca deteriorarea unghiilor sau fragilitate. Cel mai bine este să optați pentru un finisaj profesional pentru o manichiură de calitate superioara.

b. Hidratare regulata

Hidratarea regulata va impiedica uscarea excesiva si le va asigura frumusetea pentru mai mult timp. Puteti utiliza produse speciale pentru manichiura acrilica, sau puteti opta pentru uleiuri naturale, cum sunt cele de migdale și de susan.

c. Evitati frecarea excesiva

Unghiile sunt foarte fragile, astfel încât orice frecare excesiva poate provoca uscarea și ruperea lor. Este mai bine să folosiți produse mai moi pentru a curata manichiura. Orice ace de unghii sau produse