„Cele mai frumoase melodii de Craciun” – un clasic pe măsură ce sosirea sezonului Crăciunului se apropie. An de an, ne aducem aminte de melodiile simbolice care marchează mai bine atmosfera de sărbătoare.

De-a lungul anilor, au apărut melodii noi, tradiționale, moderne și clasice care tind să se remarce. Iată mai jos o selecție a acelor melodii care le-au adus cel mai mult entuziasm aficionaților:

1 „All I Want For Christmas Is You” – Mariah Carey

Când vine vorba de melodii de Crăciun, primul lucru care îți vine în minte este această piesă prezentată prima dată în 1994. De atunci, „All I Want for Christmas Is You” a devenit una dintre melodiile de Crăciun ieșite în evidență, ajungând să fie cantată și în alte versiuni diferite. A reușit să se mențină în topul celor mai bine vândute și în topul celor mai bine iubite melodii de Crăciun de ani de zile.

2 „Last Christmas” – Wham!

„Last Christmas” de la Wham! este una dintre cele mai iubite melodii de Crăciun. Prima versiune a acestei melodii remarcabile a apărut în anul 1984, iar chiar și în prezent, acesta rămâne una dintre melodiile preferate și în topul celor mai bine vândute.

3 „Do They Know It’s Christmas?” – Band Aid

„Do They Know It’s Christmas?” de la Band Aid trădează vibrațiile de sărbătoare de Crăciun ale resurselor umane și de sentimente spirituale. A fost lansat în 1984 și poate fi considerat unul dintre cele mai iubite și apreciate cântece de Crăciun.

4 „White Christmas” – Bing Crosby

„White Christmas” de la Bing Crosby este o melodie care se regăsește în toate playlist-urile de Crăciun. Aceasta este într-adevăr simbolul Crăciunului și a ninsorii care încă se bucură de favoruri în aceste vremuri moderne.

5 „Santa Claus Is Coming To Town” – Bruce Springsteen

„Santa Claus Is Coming To Town” de Bruce Springsteen este una dintre acele melodii care se vor menține în topul Crăciunului datorită ritmurilor sale și versurilor. Fără îndoială, o astfel de piesă pompoasă este ușor de recunoscut de toți cei apropiați de această sărbătoare.

6 „Have a Holly Jolly Christmas” – Burl Ives

„Have a Holly Jolly Christmas”, în interpretarea lui Burl Ives, este o piesă care se regăsește în majoritatea colecțiilor. Acest cantec dedicat Crăciunului cheamă la trăirea unei stări interioare de spirit și energie bună.

7 „Merry X-mas Everybody” – Slade

„Merry X-mas Everybody” de la Slade ne îmbie cu atmosfera luminoasă și sărbătoare care însoțește sărbătoarea. Această piesă a răsunat în urechile generațiilor lor de ani de zile, fiind una dintre melodiile de Crăciun care marchează luna decembrie și meritați un loc de mare cinste în Topul său.

8 „Wonderful Christmastime” – Paul McCartney

Cântecul „Wonderful Christmastime” al lui Paul McCartney este o piesă care le aduce gândurile și sentimentele de Crăciun deodată. Aceasta se află în topul celor mai bine vândute și preferate piese de Crăciun, pentru că rimele sale în consonanță, precum și acordurile sale vesele, amintesc de Crăciunul despre care ne-am dorit întotdeauna că va veni.

9 „Jingle Bell Rock” – Bobby Belsham

„Jingle Bell Rock” al lui Bobby Belsham, datorită ritmurilor și versurilor sale, este mai curând unul dintre cele mai populare cântece de vacanță, dar unul care se potrivește perfect sezonului de Crăciun.

10 „Stay Another Day” – East 17

„Stay Another Day” de la East 17 a cucerit urechile ascultătorilor în 1994. Acest cântec este mai mult despre dragostea și speranța trădării unei relații, îndrăgostite de Crăciun.

Acestea fiind spuse, cum ar fi să creăm o listă atemporală cu cele mai frumoase melodii de Crăciun? Ne-am gândit să creăm o listă cu melodii care sunt sensibile și nu pot fi ignorate. Dacă nu le-ați ascultat, încercați să le cunoașteți măcar acest Crăciun:

Lista de melodii de Crăciun

  • „Where Are You Christmas?” – Faith Hill
  • „Jingle Bells” – Michael Bublé
  • „Santa Baby” – Eartha Kitt
  • „I Saw Mommy Kissing Santa Claus” – Jackson 5
  • „Mistletoe” – Justin Bieber
  • „The Little Drummer Boy” – Harry Simeone Chorale
  • „Rudolph The Red-Nosed Reindeer” – Gene Autry
  • „Rockin’ Around The Christmas Tree” – Brenda Lee
  • „Christmas Time Is Here” – Vince Guaraldi Trio
  • „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” – Bing Crosby