Uneori avem nevoie de momente de meditație gânditoare și relaxante în weekend, pentru a ne simți împliniți și a împrospăta tonul sufletului. Și ce moment mai potrivit ar putea fi decât dimineața duminicii, acele ore încărcate de energie și liniște? Un timp ideal pentru a aduna acele gânduri profunde și frumoase care ne pot fermeca și lumina ziua.

Iată, deci, care sunt cele mai frumoase gânduri de duminica dimineața:

1. Bucură-te de prezent

Chiar dacă există evenimente în viața noastră care se pot aduna din trecut pentru a încărca sentimente și trăiri complexe, nu trebuie să uităm momentul prezent și ce frumos poate fi să îl trăim. Fiecare clipă este unică și irepetabilă, așa că bucură-te de prezent și trăiește fiecare moment al dimineții de duminică.

2. Respiră

Intră în acea stare de meditație în care te poți relaxa și lua contact cu energia zilei. Respiră constant în timp ce constați câte staturi se așază peste tine și cum se eliberează lumina ceții încet, dar sigur.

3. Fii recunoscător pentru oportunități

Recunoștința poate aduce sentimente de noroc și bucurie. Fie că îți făgăduiești unora sau tuturor că vei face ceva care să adapostească și să ajute, binecuvântarea altor ființe cu dragostea ta, sau poate îți cultivându-ți abilitățile și; – întotdeauna un zâmbet sau câteva cuvinte calde pentru cei din jur, fii recunoscător pentru oricare dintre oportunitățile pe care le ai și bucură-te de ele.

4. Amintește-ți de oamenii și lucrurile tale preferate

Când soarele arată prima rază duminicală, trezește-te și gândește-te la oamenii pe care îi iubești și la lucrurile care contează cel mai mult. Fii recunoscător pentru tot ce ai; chiar și ceea ce se potrivește cel mai puțin pe gusturile tale.

5. Contemplă natura

Fii solidar cu natura. Îmbrățișează-i mișcarea liniștită, așa cum îmbrățișezi viața ta. Bucură-te de aroma fiecărui fluture și de începutul unei noi zile.

6. Expresionează dragoste

Nimic nu poate încurca acea energie pură și lumină care se ridică în sânul dimineții de duminică. Aliniam sentimentele profunde de dragoste și bucurie pentru noi înșine și trimitem la cei din jur aceeași energie în ziua lor sfânta.

7. Cere-i Universului ceva

La începutul unei zile care încă se pregătește să se deschidă către împlinit, cere-i cerului să îți ofere momentele potrivite și energia necesară în modalitatea ta. Și înfățișează-i Universului planurile tale și intențiile, sau chiar adevăratele visuri, să vadă dacă acesta poate scrie o poveste greu de imaginat la finalul suflului!

8. Observă magia

În prima jumătate a dimineții, când soarele începe să lumineze cerul, lumea este liniștită și sigură. Eliberă-te de preocupările acestei vieți și lăsă-te să vezi magia în simplitate.

9. Fii încrezător

Descifrează aceste gânduri pe care le ai în minte și construiește lucrurile pe care le dorești. Fii dispus să încerci lucruri noi și să iei riscuri care te pot îmbunătăți. Nimeni nu poate să știe ce se poate întâmpla dacă am continua să credem în noi înșine.

10. Respectă-ți limitele

Dacă simți stres, anxietate sau lipsă de încredere, mergeți cu prudență. Ajustează-ți gândurile și respirația pentru a satisface emoțiile tale în modul corect. Rămâi în limitele tale și încearcă să dureze sentimentul încrederii în sine.

11. Reîmprospătează-ți obiectivele

Este important să luăm ceea ce facem mai în serios și să ne monitorizăm obiectivele în mod constant. Odată ce te-ai conectat la sentimentul de optimism și energie, reîmprospătează-ți obiectivele și gândește-te care va fi cea mai bună soluție pentru a le realiza.

12. Fii blând cu inima ta

Fii blând cu tine însuți și lasă inima să se exprime în fiecare dimineață.