Căutarea perfectului buchet de mireasă poate fi un proces delicat și personificat. Mărimea, culoarea sau stilul florilor – toate contează. În același timp, puteți crea un buchet personalizat care să reflecte persoana miresei și pe care o poate ține cu mândrie în ziua nunții.

Atunci când îți alegi buchetul de mireasă, trebuie să iei în considerare stilul rochiei de mireasă, culoarea temei evenimentului dar și propriile preferințele și stilul tău.

Cea mai bună modalitate de a alege buchetul perfect este dacă agreați cu florile alese. Indiferent dacă acestea sunt tradiționale, extravagante, romantice sau neobișnuite, buchetul dvs. de mireasă trebuie să vă reprezinte, să fie simplu și elegant.

Iată câteva idei interesante pentru buchete de mireasa deosebite:

1. Buchetul “wildflower”:

Dacă sunteți o fire naturistă sau vă place să vă bucurați de natură, puteți să optați pentru un buchet “wildflower” – acesta este compus din flori colorate, sălbatice si se potriveste perfect cu o rochie de mireasa țipătoare și romantică. Acest buchet poate fi usor personalizat prin adaugarea unor flori alese special astfel incat buchetul sa fie exact cum vi-l doriti.

2. Buchetul de trandafiri:

Fie că îi frecventați pe trandafiri sau nu, acestea rămân simbolul perfect pentru dragoste si romantism. Buchetele de trandafiri sunt un mod perfect de a spune “Te iubesc” și sunt ideal pentru miresele care doresc un buchet ușor de ținut, romantic și tradițional. De obicei un astfel de buchet este compus din trandafiri, liliac și alte flori delicate.

3. Buchetul liliac:

Pentru miresele mai excentrice, liliacul este simbolul perfect al stilului și eleganței pure. Miresele care optează pentru buchetul liliac sunt mereu în centrul atenției, pus în valoare de o aureola de liliac când patinând. Acest buchet poate fi personalizat prin adăugarea unor flori diferite, cum ar fi orhidee sau crini.

4. Buchetul Margarete:

Margaretele sunt florile traditionalale ale nunții și sunt în continuare folosite în buchetele de mireasa. Acestea sunt purtătoare de noroc și oferă un aer lejer și decapacit al nunții. Puteți opta pentru margarete albe sau pentru un buchet eco-friendly în culori variate, asociate cu alte flori într-o varietate de combinații.

5. Buchetul de orhidee:

Miresele care au un stil mai non-conformist pot opta pentru buchetul de orhidee. Aceste flori sunt simbolul romantic al neobisnuititatii si modernismului, deci oferă un aspect sofsticat și incomparabil. Acest buchet poate fi compus din diferite soiuri de orhidee, astfel încât sa fie unic si sa ofere un look modern și elegant.

6. Buchetul de lavanda:

De obicei compus dintr-o varietate de flori și lavandă, acest buchet oferă un look romantic si rustic. Această combinație de flori și plante oferă un aer de simplitate și elegantă, perfect pentru un buchet de mireasă. Acest buchet este ideal pentru o căsătorie în aer liber sau într-un cadru natural.

7. Buchetului cu lumanari:

Popular in Japonia si Coreea de Sud, buchetul cu lumanari este un buchet special cu lumanari în îluthera unui buchet clasic de flori, care oferă un aspect sofisticat și misterios. Acest buchet are un farmec deosebit și este ideal pentru miresele care doresc ceva un pic mai diferit.

8. Buchetul cu pene:

Acest buchet creează o atmosferă modernă și excentrică și este ideal pentru miresele care își doresc ceva special si inedit. Buchetul cu pene oferă un look urît, uimitor și atipic. Acest buchet nu este ideal pentru toate stilurile de mirese, dar se potriveste perfect cu o rochie moderna și neobișnuită.

9. Buchetul de margele:

O alternativă modernă la buchetele clasice, buchetul de margele este compus dintr-o varietate de flori artificiale și margele – oferind un aspect unic și neobișnuit. Acest buchet oferă un aspect mai retro si are o simbolistică specială.

10. Buchetul gradina:

Dacă dorești ceva diferit și uimitor, buchetul de gradina oferă o varietate de flori, care se potrivesc perfect cu liniile curbe ale unei rochii de mireasa clasice. Aceste buchete sunt adesea numite buchete de “câmp” și sunt un mod ideal pentru a aduce natura la nunta ta.

Indiferent de buchetul pe care veți alege sa-l purtați în ziua nunții, este important să rețineți că buchetul trebuie să reflecte personalitatea și trăsăturile dvs. și să se potrivească cu stilul general al evenimentului.