Ai reusit sa aduni destul de multe cadre fotografice deosebite cu flori si doresti sa le vinzi? Oricat de frumoase sunt aceste fotografii, trebuie sa stii ca este esential sa le comercializezi bine. Astazi, vom vorbi despre ceea ce inseamna sa fii profesionist pe piata comertului online prin cateva ponturi esentiale de promovare a unei galerii de imagini tulburatoare cu flori si mesaje profunde.

Ce inseamna sa fii profesionist?

Un profesionist promoveaza produsele sale de fotografiere cu atentia si increderea cele mai ridicate. Fotografiile sale trebuie sa fie unice si sa indeplineasca un standard de calitate superioara. Din acest motiv, multi profesionistii folosesc platforme specializate pentru a se asigura ca imaginile lor au cea mai buna definitie pentru a aduce satisfactii clientilor. Imaginile deosebite cu flori si mesaje frumoase sunt o metoda excelenta de a capta atentia pur si simplu, cei care vecos cumpara aceasta fotografie realizeaza ca pe langa fotografie cumpara si un mesaj care se poate transmite prin aceasta fotografie.

Sa Dam Valoare Comertului

Un comerciant adevarat ofera un produs care se adauga adevarata valoare. Sacrificiul sau, in special pentru a se asigura ca vand cea mai buna calitate de flori si mesaje frumoase, nu ar trebui sa fie pedepsit, ci recompensat. Fotografiile sale ar trebui sa fie speciale, sa indeplineasca un nivel de arta care sa ridice adevaratul nivel al imaginii catre cautatorii de asemenea tipuri de imagini, iar clientul sa poata ajunge la aceasta fotografie direct prin intermediul optimizarii SEO. Prin optimizarea SEO vei fi capabil sa ajungi la pozitia optima de a primi cat mai mult trafic.

Site-uri web pentru promovarea si vanzarea pozelor

Platformele de promovare si vanzare a pozelor sunt o metoda excelenta de a-ti promova fotografiile cu flori si mesaje frumoase. Un astfel de exemplu este Shutterstock – pe aceasta platforma, vei putea vinde cea mai buna calitate de imaginii, astfel incat vei avea aiasa sa obtii profit excelent in urma vanzarilor.

De asemenea, exista alte platforme de promovare si vanzare a pozelor dintre care se numara:

 1. iStock
 2. Dreamstime
 3. Getty Images
 4. Adobe Stock
 5. Fotolia
 6. Bigstock
 7. Depositphotos

Indiferent ce platforma vei alegeti pentru a-ti promova pozele, este esential sa inveti care sunt conditiile si restrictiile acestora, pentru a fi sigur ca toate fotografiile tale vor fi dedicate sau vor putea fi vandute cu succes.

Cum sa Creasca Vanzarile

Optimizarea SEO a site-ului tau web si a galeriilor tale de imagini este cea mai buna modalitate de a creste vanzarile tale. Acest lucru iti va oferi posibilitatea sa fii in fruntea cautarilor online, prin incurajarea clientilor sa acceseze direct pozele tale.

In plus, o metoda excelenta de a-ti promova pozele cu flori si mesaje frumoase este construirea unui brand online. Acest lucru se poate face prin:

 1. Crearea unui site web dedicat fotografiilor tale
 2. Utilizarea unor postari pe platformele de social media
 3. Participarea la conferinte si intalniri de specialitate
 4. Utilizarea tehnicilor SEO cum ar fi link-uri, keyword placement si SEO copywriting
 5. Aproape orice alta activitate care sa atraga atentia spre fotografiile tale

Prezinta Fotografiile Tale

E important sa folosesti un limbaj profesional cand prezinta fotografiile tale, astfel incat sa arati ca esti un profesionist care isi cunoaste meseria. Acest lucru inseamna sa prezinti imagini profesionale intr-un mod specific – publicul tău atent va observa si ii va captiva daca este vorba de imagini deosebite cu flori si mesaje frumoase.

Stilul, lumina si compozitia difera de la fotografie la fotografie, si cum arata pe ecran, din aceasta cauza e esential sa vii cu prezentari atractiva si bine pregatita. Exista tone de optiuni intre care sa alegi, in principal, exista numeroase moduri de a prezenta pozele tale in fata publicului. De exemplu, prin a adauga efecte care sa atraga privitoretra, de tip: sepia, caruseluri si liste special creata pentru prezentarea pozelor. Spre exemplu, daca ai adoptat optiunea de vanzare a pozelor si ai creat un site web dedicat, ar trebui sa incluzi detalii despre modalitatea in care pozele tale pot fi vizualizate si comandate.

Plata si Timpul de Livrare

Timpul de livrare al pozelor tale pentru flori si mesaje frumoase si modalitatea lor de platipot fi factori care pot influenta considerabil daca clientii tai isi vor dori sa iti cumpere fotografiile sau nu.Spre exemplu, daca livrarea pozelor tale dureaza prea multi, clientii se pot pierde in intregul mecanism al procesului. Trebuie sa gasiti cea mai rapida modalitate prin intermediul careia sa propuneti servicii postale ieftine si suficient de bine securizate ca sa reduceti un numar cat mai mic de riscuri si sa aveti cea mai buna imagine a unei afacere in crestere si profesionala.

In acest fel clientii tai vor fi satisfacuti de pozele tale deosebite cu flori si mesaje frumoase si il vor recomanda pe alti cumparatori. De asemenea, garantarea calitatii este importanta cu privire la produsele pe care le oferiti. De exemplu, este esential sa oferiti un produs care nu se va deteriora in ultimele momente dinainte de livrare.

Cum sa Gasesti Mentorul Corespunzator

Atunci cand vinzi o fotografie deosebita cu flori si mesaje frumoase este destul de greu sa iesi pe cont propriu ca sa-ti promovezi si comercializezi cu succes creatiile. Trebuie sa cauti un mentor competent si sa lucrezi cu el cineva care sa te ghideze prin procesul de promovare si vanzare pentru pozele tale. Acest lucru se poate realiza prin verificarea grupurilor de social media, a organizatiilor de profil sau chiar prin intalniri