Atunci cand vorbim despre look-uri glamour, excesive si fetetios, primul gand ne duce automat la un par scurt, care se inalta in bucle sau chingi de frumusete. In aceasta vara, parul mediu a devenit cel mai mare trend si este perfect pentru a realiza o multime de coafuri.

Buclele la moda ar putea fi acelea care confera instant fascinatie si feminitate. Nu doar ca adauga volum parului, dar fac o diferenta dramatica!

Cele mai bune bucle de Moda pentru par mediu

Iata una dintre cele mai chic coafuri pe care poate le realiza parul mediu:

  1. Buclele circulare

Buclele circumferentiali realizate pe parul mediu prezinta un aspect lucios si sofisticat. Cand vreti sa creati aceasta coafura, va sfatuim sa folositi ace de prindere care sa nu se agate prea tare in par, pentru a permite buclelor sa ramana vaporoase si, in acelasi timp, dureaza mai mult.

Pentru a finaliza look-ul, va rugam sa nu va ezitati sa ii adaugati mai mult volum – poate fi obtinut cu ajutorul unui uscator de par; puneti viteza mica pe sfarsit si uscati bine pentru a obtine o tulsa perfecta!

  1. Buclele voluminoase cu bucle

Un alt look superb pentru parul mediu poate fi creat prin adaugarea de bucle voluminoase pe crestetul capului. Pentru crearea acestui look, folositi ace de par cu un diametru mai mare. Uscati parul cu josul, pentru a adauga volum si de a promova un efect de bucle mai mari. Finalizati prin sprampanarea parului pentru a da un aspect natural si lucios.

  1. Buclele in cascade

Daca va plac buclele mai dure, atunci optati pentru cascadele de bucle. Pentru a realiza acest look, fixati parul pentru orice bucle mari si moi in partea inferioara. Apoi, acesta lucru poate fi reprodus si in partea din spate a capului. Acest look are o anumita frumusete si volume si va adauga un design elegant look-ului ta.

  1. Bucla inelelor

Bucla inelelor poate fi usor realizata si pe parul mediu. Pentru a obtine acest look, folositi ace speciale pentru bucle inelelor care tii sursa de caldura mai mult timp. Uscati parul cu un uscator de par si asigurati ca partea de sus nu este prea “plat” si ca buclele mari sunt predominant in partea din spate a capului.

Dupa ce buclele au fost incheiate, arunca-ti capul in jos, usuca parul cu un uscator de par si apoi foloseste-ti mainile pentru a le relaxa si pentru a crea un look mai graceful si placut.

  1. Bucle de vartej

Daca va place sa experimentati cu buclele, atunci vartejul de bucle este ideea perfecta pentru parul mediu. De asemenea, alegeti acele de prindere potrivite si preincalzite-le usor pentru a obtine mai mult control al buclelor – cu cat acele sunt preincalzite mai mult, cu atat buclele sunt mai stranse.

Dupa ce initial buclele au fost create, arunca capul in fata si frageaza-ti buclele cu degetele de la maini. Aceasta pentru a elimina bucle tari; arunca-ti capul in sus si revigoreaza-ti parul cu ajutorul unui uscator de par.

  1. Bucle mari

Coafiura cu buclespire mari si rotunde este o alta tendinta de stilizare a parului mediu. Pentru a recrea acest look, folositi ace de par mai mari si uscati parul cu un uscator de par. Apoi, preincalziti acele si creati bucle in directii aleatorii. Finalizati prin aproximativ 3-4 minute de periere. Acestea sunt modalitatile unei coafuri cu buclespire mari care arata clare, curate si chic!

  1. Bucle ondulate

Bucle ondulate fac o declaratie! Pentru a crea acest look, celebru la starurile de pe covorul rosu, alegeti ace de prindere potrivite si usca-ti parul in surfatul in sus. Folositi spray-uri pentru a obtine un aspect de frumusete si mareata si obtineti stilul ondulat perfect care va face ca orice femeie sa arate cu siguranta precum un vedeta!

  1. Super bucle

Buclele super te fac sa iesi in evidenta! Pentru a realiza acest look, alegeti ace de par preincalzite, prindeti firele de par si buclele in sus si apoi buleti capul in jos. Dupa ce ati creat aceste bucle mari, sprampanati parul pentru a obtine un aspect natural si dezordonat.

Obtineti acum look-ul dvs. chic!

Gata! Acum, stilul tau este gata si te va face sa iesi in evidenta. Parul mediu nu mai este vazut ca fiind un inconvenient – cu ajutorul acestor cele mai chic coafuri bucle prinse par mediu, puteti sa va faceti parul sa arate exact ca cele mai marei staruri!