“Care sunt cele mai celebre citate iubire?” aceasta este intrebarea la care in acest articol ne vom apleca. Cu siguranță ne vom minuna la cât de frumos pot fi exprimate sentimentele iubirii prin citate.

Iubirea și relațiile sunt un domeniu vast, însă citatele despre iubire au intotdeauna un mod unic în care îți pot aduce zâmbete pe chip, te pot face să simți și să înveți ceva. De aceea, ar fi o idee minunată să îți începi ziua cu o notă pozitivă și o inspirație încurajatoare pregatită să meargă alături de tine în cursul zilei.

Iată 10 dintre cele mai celebre citate despre iubire, care să îți alimenteze zilele cu dorința de a îmbrățișa lumea cu iubire și întelepciune!

1 „Iubirea nu înseamnă să privim unul la celălalt, ci să privim împreună în aceeași direcție.” ― Antoine de Saint-Exupery

2 „Iubirea e ca o flacară: chiar și cea mai mică scânteie poate deveni un incendiu.” ― Meng Meng

3 „Iubirea nu vede cu ochii, ci simte cu inima.” ― William Shakespeare

4 „Nu există limită pe cât de mare poate fi iubirea.” ― Albert Einstein

5 „Iubirea nu se luptă, ci se îmbrățisește.”― Paulo Coelho

6 „Iubirea e în fiecare secundă, în fiecare clipă, în fiecare adiere de vânt.” ― Nicholas Sparks

7 „Iubirea este cea mai puternică forță din univers.” ― J.K. Rowling

8 „Iubirea se prezintă în multe direcții diferite, atunci când stai și te uiți bine și este prea frumos pentru a putea fi descris.” ― Santosh Kalwar

9 „Iubirea necesită un sfârșit și un început, dar, când ții la cineva, acest lucru nu se poate întâmpla.” ― Unknown

10 „Iubirea nu se măsoară prin cuvinte, ci prin sentimente.” ― Unknown

Citind aceste citate, poate îți apar simultan un zâmbet, un vânt cald și un sentiment, care te felicita să iubești mai mult. Cred că deja ți-ai dat seama că iubirea aduce un dicton sau o replică subtilă și interesantă, care te va face să te uiți mai profund asupra lumii și asupra ta înșile.

În definitiv, filosofia lui Emanuel Swedenborg spune că iubirea e cel care creează ordine în lume, păstrând lumea în existența ei, și aici se potriveste perfect zicala – „Nimic nu e mai puternic decât iubire”.

Așadar, sau concluzionăm cu acea veche zicală: “Iubirea este o mare taină!” Cu siguranță te-a inspirat acest articol și sper să îți aducă zile pline de iubire.