Cu toții ştim cât de greu poate fi să găsim o tunsoare perfectă pentru fizionomia noastră. Pentru un chip rotund, această sarcină poate fi chiar mai dificilă.Cele mai bune tunsori scurte si stilate pot fi cea mai buna baza pentru a pune în evidență frumusețea chipului rotund. Iată câteva dintre cele mai bune tunsori scurte și stilate pentru fata rotunda.

1. Tunsoare Pixie

Tunsoarea Pixie sau „girafa” cum o mai numim, este o tunsoare foarte scurta cu par inclus în jurul fetei. Cea mai bună variantă pentru chipul rotund este cu un vârf încrețit care să mărească liniile înainte și un par mai lung în partea de sus pentru a crea liniile jos.

Avantaja principală a acestui tip de tunsoare este că adaugă adâncime, formă și dimensiune chipului rotund. Acest tip de tunsoare poate fi simplificat cu o parte laterală sau poate fi folosit cu dimensiunea maximă pentru evenimente mai speciale.

2. Tunsoarea Bob

Reflectând o înfățișare modernă, tunsoarea Bob poate fi folosită la orice tip de par și orice lungime. Pentru a obține un looked modern și proaspăt, se recomandă să fie mai lungă în față și mai scurtă în spate. Acest lucru va oferi purtătorului forma și volumul necesare pentru a echilibra trăsăturile fetei.

O altă variantă a acestei tunsori poate fi să se opteze pentru un look mai scurt în față, pentru un look mai tăios și care se poate aranja foarte ușor, încercând tot timpul să pastram volumul în față.

3. Tunsoarea Pixie Bob

Tunsoarea Pixie Bob se potriveste perfect fetelor cu chip rotund, fiind o combinatie confortabila intre o tunsoare Pixie și cea Bob. Această tunsoare imparte parul în mai multe lungimi la nivelul gâtului și creează un efect infundat care adauga adâncime fetei rotunde. Ea poate fi înfășurată în forma unei bobine cu bigudiuri mici, pentru a crea niște vârfuri mult mai bine definite.

4. Tunsoarea Lob

Tunsoarea Lob este mai lung decât Bob și are un look modern și natural. Aceasta poate fi folosit indiferent de lungimea parului. Pe chipul rotund, trebuie să îmbinăm lungimea parului în combinație cu o parte laterală și cu extensiile suplimentare care să adauge volum și contură facială. Pentru mai multă versatilitate, parul poate fi ondulat sau cret pentru a crea liniile înainte și în spate și forma purtătorului să fie caracterizată în modurile următoare:

  • liniile căzătorii;
  • arcuite;
  • dezordonate.

5. Tunsoare lângă obraz

Tunsorile scurte și lângă obraz au un look modern și se potrivesc extraordinar chipului rotund. Acest stil poate fi folosit pentru a reduce volumul fruntii și a schimba dimensiunea faței, masând linia obrajilor. Se recomandă folosirea unor bucle „rebeli” pentru a ascunde liniile tari ale fetei și a amesteca stilul cu energie și agitate. Acest lucru va ajuta ca purtatorul să pară mai vechi, dar încă plin de energie.

6. Tunsoare scurtă în trepte

Tunsoarea în trepte se potrivesc de asemenea și trasăturilor fetei rotunde, aceasta aducând un plus de volum și de adâncime trasăturilor impactante. Se pot folosi plicate, bucle inferioare sau laterale, care să adauge adâncime faței și dimensionare capsulelor. Acest lucru poate fi îmbunătățit și mai mult prin alegerea unei nuante diferite pentru vârfuri, mai închise decât restul părului.

7. Tunsoare franjuri

Franjurile părului oferă un plus de mister în air cu fata rotunda. Se recomandă optarea pentru unele foarte scurte care să ajute la armonizarea liniilor fetei și să aducă un plus de senzualitate acestui look.

8. Tunsoare scurtă cu un volum sus

Indiferent dacă este folosita o tunsoare scurta a Pixie, a Bob sau una asimetrica, adăugarea de volum în partea de sus poate aduce un plus de energie și de stralucire persoanei cu un chip rotund.

Un par bine tuns si personalizat , care se potriveste trasaturilor fizice ale persoanei, poate reprezenta baza perfecta pentru orice tip de look, dar inainte de a alege culorile sau tratamentele adecvate, este important să se satisfaca aspectul general al părului și să găsească o tunsoare care să se potrivească faței tale rotunde.

Aceste optiuni de tunsoare scurta si stilata sunt perfecte pentru cei care isi doresc sa isi modeleze si sa isi defineasca trasaturile fetei. Pe lângă avantajul de a face fața să pară mai subtilă și mai îmbunătățită, aceste metode sunt si extrem de versatil, interschimbabile si usor de îngrijit. In final, tunsorile scurte sunt increpandite pentru a oferi încredere purtatorului si a reda sentimentul de libertate pe care aceasta worlda nu poate, în general, să îl ofere.