Când vine vorba de a studia limba engleză, există multe cărţi şi alte resurse practice. Din momentul în care studenţii au primit primul ghid de engleză sau studii de limba engleză, au fost fascinaţi de provocarea de a-i înţelege cuvintele şi sensurile. În această articol, prezentăm cele mai bune texte în engleză, asemanatoare textelor literare, fiind o resursă importantă pentru cei care vor să îmbunătăţească abilităţile de citire şi scriere.

Care sunt cele mai bune texte in Engleza?
Există multe texte în engleză cu un proprietar bogat, care pot fi utilizate pentru a-i ajuta pe elevi să înţeleagă mai bine limba. Acestea pot îmbunătăţi abilităţile de citire, într-o formă distractivă, aducând cunoaşterea într-un mod captivant. Unele dintre aceste texte includ:

 1. Operele lui William Shakespeare
  Există multe piese scrise de William Shakespeare care pot fi transformate în texte în engleză excelente. Acestea pot fi utilizate pentru a explora nuanţele limbii engleze, complexitatea construirii frazelor, precum şi, în cele mai bune cazuri, înşiruirea poetică. Să nu uităm, de asemenea, că revizuirea şi interpretarea lor oferă o înţelegere a istoriei lor.

 2. Cărţile lui Charles Dickens
  Charles Dickens este un autor de literatură britanic cunoscut pentru cărţile sale captivante despre subiecte sociale şi morale. Sunt o resursă bogată de cuvinte interesante, aşa că sunt o alegere perfectă pentru cei care doresc să înveţe limba engleză. Cărţile sale cum ar fi Oliver Twist sunt scrise într-un limbaj accesibil, cu un limbaj descriptiv bogat, facilitând demonstrarea exerciţiilor de învăţare.

 3. Operele lui Jane Austen
  Jane Austen a creat unele dintre cele mai celebre romane care pot fi găsite în limba engleză. Publicează opere importante în jurul unei varietăţi de subiecte, inclusiv iubire, familie, trădare şi relaţii sociale. O parte importantă din toate cărţile sale include interacţiunea socială, ceea ce a făcut ca aceste cărţi să se folosească ca o modalitate de a îmbogăţi vocabularul şi pune în valoare exprimarea nuanţată.

 4. Poeziile lui Robert Frost
  Multe dintre poeziile lui Robert Frost se potrivesc pentru studarea limbii engleze. Natura sa poetică simplă şi concisă a creat un limbaj artistic interesant, care se poate folosi destul de bine la explicarea unei gamă largă de întrebări şi concepte. De exemplu, această poezie – The Road Not Taken – oferă o mulţime de insistenţe lingvistice care pot ajuta la consolidarea şi înăsprirea cunoştinţelor în limba engleză.

 5. Cartea lui J. K. Rowling, Harry Potter
  Scrierile lui J.K Rowling sunt considerate a fi printre cele mai bune texte în engleză. Compoziţia limbii engleze arată controlul asupra limbajului descriptiv, care face ca aceste cărţi să fie o sursă potrivită de învăţare pentru elevi de orice vârstă, chiar dacă nu toate informaţiile vor fi înţelese la început. Acestea oferă, totuşi, un cadru cadru perfect pentru imersia în lumea lui Harry Potter.

În această articol, am explicat cum textele în engleză sunt o modalitate importantă de a înţelege mai bine limba. O serie de texte instrucţionale din catalogul literaturii englezesti au fost prezentate, precum piesele lui William Shakespeare, cărţile lui Charles Dickens, operele lui Jane Austen, poeziile lui Robert Frost sau Cartea lui J. K. Rowling, Harry Potter. Aceste texte pot fi o modalitate distractivă pentru a învăţa limba engleză, consolidând înţelegerea gramaticii, structurii şi vocabularului.