Johnny Depp este unul dintre cei mai experimentați și bine cotizați actori din lume. El este cunoscut pentru rolurile sale variate, profund colorate și provocatoare și a cucerit bine de-a lungul anilor fanii de toate vârstele. Dacă ești între cei care urmăresc filmele sale sau poate începi în curând să le urmărești, departe de pregătirea necesară, prezentăm cele mai bune și faimoase filme ale lui Johnny Depp de-a lungul anilor.

Cele mai faimoase filme ale lui Johnny Depp

În cei treizeci de ani și jumătate de filmare a lui Johnny Depp, el a jucat în aproximativ o sută de filme. Unele dintre aceste filme au devenit instantanee clasice, iar altele au lansat cariera lui. Iată cele mai faimoase 10 filme ale lui Johnny Depp:

  1. Edward Mâini de Foarfece (1990)
  2. Ed Wood (1994)
  3. Don Juan DeMarco (1995)
  4. Calabușul Diavolului (2003)
  5. Piratii din Caraibe (2003)
  6. Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005)
  7. Sweeney Todd: Barberul Diabolic din Fleet Street (2007)
  8. Răzbunătorul (2008)
  9. Alice in Țara Minunilor (2010)
  10. Lancelots și Cavalerii Cavalcadei (2017)

Johny Depp în Edward Mâinile de Foarfece

În primul rând, în filmul Edward Mâinile de Foarfece, Johnny Depp joacă rolul unui bărbat interesant și simpatic care se presupune că posedă un soi de magie, dar face ce știe și are capacitatea de a nutri caioplești și de a oferi mici minuni vii în jurul cărora se învârte întregul film. Filmul este cu siguranță unul dintre cele mai faimoase și mai iubite filme ale lui Johnny Depp. Prin presupusele sale povestiri, questurile care implică personajul lui Depp și mișcările sale coregrafate, filmul a captat atenția publicului și a devenit un succes imens imediat după premiera sa.

Johny Depp în Ed Wood

Al doilea film al lui Johnny Depp faimos este Ed Wood. El a jucat rolul lui Edward Wood, „cel mai rău regizor din lume”, care își dirijează câteva dintre cele mai nerecunoscute filme vreodata realizate. Motivul pentru care a câștigat toată imaginea faimoasă a acestui film este pentru că niciodată nu a existat un regizor sau o producție atât de aproape de corectitudinea artiștilor fariseismului. Dacă vreți să urmăriți un film amuzant și ciudat în același timp, atunci Ed Wood ar trebui să primească locul.

Johny Depp în Don Juan DeMarco

Al treilea film faimos cu Johnny Depp este Don Juan DeMarco. Johnny Depp joacă rolul unui om care se consideră „îmbrăcat ca eroul unui vechi film mexican”, alegându-se pe sine numele Don Juan DeMarco și omul aflat în fața lui pare a fi un hipnotizator, care va scăpa de paloarea lui în ochii lumii. Filmul a devenit foarte faimos prin emisii emoționante și prin interpretarea lui Johnny Depp a personajul Don Juan DeMarco, care atrage atenția celor care privesc filmul.

Johnny Depp în Calabușul Diavolului

Calabușul Diavolului este unul dintre cele mai faimoase filme ale lui Johnny Depp. El joacă rolul unui om foarte ciudat numit Calabușul Diavolului care abundă de minciuni ciudate și excentrice înainte de a se retrage din lumea reală, optând în schimb să se retragă în lumea sa proprie.Deși scena se desfășoară în secolul al XVIII-lea, acțiunea se desfășoară pe plan actual și ocupanții curenti vin cu propriile descurcări și adaptări la situatie și discursul lui Calabușul Diavolului.

Johnny Depp în Piratii din Caraibe

Piratii din Caraibe este unul dintre cele mai cunoscute și mai populare filme cu Johnny Depp. El joacă rolul lui Jack Sparrow, un cârmaci pirat din Caraibele care luptă pentru a câștiga bani și renume. El exploră misterioase, magice și periculoase întinderi ale mării, însoțit de neobositul său prieten Will și de mentora lui, elfița Teague. Deoarece Jack Sparrow și compania sa domină pirati regate, aventuri și războaie marine, filmul oferă o mulțime de energie, distracție și entuziasm pentru orice spectator.

Johnny Depp în Charlie și Fabrica de Ciocolată

Charlie și Fabrica de Ciocolată este unul dintre cele mai bune filme cu Johnny Depp pe care oricine le poate urmări. Johnny Depp joacă rolul lui Willy Wonka, un producător de ciocolată cu minte vie, și poveștile lui sunt prezente peste tot, în propriul său inventiv și nespus de viu de a vedea lumea. În această aventură cu arome de ciocolată, factorul distractiv și suspendarea destinului nu pot fi integrate mai bine într-un film.