În căutarea unei experienţe culinare cu totul specială atunci când sunteți în Craiova? Această strălucitoare cetate românească orașul Craiova este înconjurat de farmecul său rural şi prin urmare s-a dezvoltat și un număr semnificativ de restaurante care sunt potrivite pentru a satisface gusturile diferite ale vizitatorilor și ale locuitorilor săi. 

Acest oraș îmbină cultura tradițională și modernitatea astfel încât dacă alegeți să serviți mâncare în liniștea ce o oferă Craiova, sunt restaurante care pot fi deja aleasă. După cum urmează, sunt cele mai bune restaurante din Craiova pentru a servi mâncare.

Restaurante în Aer Liber

  1. Bulevard Gastrobar – Bulevard Gastrobar este situat în partea de est a Craiovei, în Bulevardul Caracal. Este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș, care oferă o gamă de vinuri și preparate culinare excelente. Acest restaurant se mândrește cu o verandă deosebit de frumoasă care îi oferă călătorului o împrejurare relaxantă pentru gustarea momentului său culinar.

2.Casa Forum – Casa Forum se află pe Bulevardul Eroilor și a devenit rapid una dintre cele mai populare destinații din Craiova. Oferta sa epică include gusturi culinare tradiționale românești, precum și produse de patiserie și cafea de cea mai bună calitate. Veranda mare și spațiul exterior relaxant permite oaspeților să-și savureze mesele și atmosfera inconfundabilă a Craiovei.

  1. La Plimbare – La Plimbare este unul dintre cele mai vechi bucătării din Craiova. Păstrează încă o mulțime de elemente ale bucătăriei clasice românești, precum și gusturi exotice împrumutate de la alte culturi. Pe lângă prânzurile sale delicioase, customenții se bucură și de grătarul pe care restaurantul îl oferă. De asemenea, terasa în aer liber oferă umbra și prezintă pereți viu colorați care completează mâncarea și atmosfera.

Restaurante Clasice

  1. Velvet Club – Velvet Club se găsește în interiorul Palatului Craiovan, în inima orașului. Acest restaurant prezintă o experiență foarte exclusivistă, oferind o atmosfera relaxantă și o mâncare excelentă. Preparatele culinare reinterpretează gustul clasic românesc și îmbunătățesc preparatul clasic Local cu ingrediente din toată lumea.

  2. GDM – GDM a devenit relativ repede unul dintre cele mai populare restaurante din Craiova. Localul este elegant și se află chiar în inima orașului. Acesta oferă preparate culinare servite în stil european, precum și preparatele Românești tradiționale. Experiența se îmbunătățește în continuare prin vinurile lor excelente și selecția muzicii.

  3. Taverna 22 – Taverna 22 se află lângă Parcul Popov și este una dintre cele mai bine apreciate restaurante din oraș. Acesta oferă o gama larga de preparate culinare traditionale, si produse de patiserie, fiind unul dintre cele mai populare restaurante, în special pentru cea de-a doua gustare. Interioarele sale tradiționale și seara relazanta ofera clientilor ocazia pentru a savura momentul.

Restaurante Etnic

  1. Jigolo – Jigolo este un restaurant tibetan și asiatic situat în Torontal Shopping Centre. Acesta operează cu o tematica predominant asiatică şi oferă preparate exotice care prezintă cu un amestec placut de sare, dulce, acru și picant. Restaurantul este în curs rapid de dezvoltare și se bucură de un număr imens de fani pentru preparatele lui.

  2. Capo Di Spagna – Capo Di Spagna se afla in Centru și este una dintre cele mai populare restaurante din Craiova. Oferta epică de preparate culinare italiene este o experiență unică în această parte a Europei. Acest restaurant se bucură și de o reputație excelentă pentru personalul său multilingv și pregătirea profesională. Clienții lor sunt ademeniți cu vinuri excepționale și specialități delicioase italiene.

  3. Blue Wave – Restaurantul Blue Wave se află în Florilor Shopping Centre și oferă preparate culinare japoneze. Acesta este de obicei supra-aglomerat în timpul la amiaza, oferind celor care se apropie de el o selecție foarte mare de produse alimentare. Restaurantul este recunoscut pentru preparate pregătite rapid și pentru ingredientele impecabile pe care le folosește.

Restaurante Fast-Food

  1. Mc Donald’s – Mc Donald’s este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food din lume, iar acest restaurant se află în centrul orașului Craiova. Luând în considerare politica globală, atmosfera și produsele sunt similare în toată lumea, printre care și hamburgerii, cartofii prăjiți și produsele de peisaj alimentar. Spațiul restaurantului este de asemenea primitor și oferă peisajul perfect pentru savurări rapide.