SF-ul ramane una dintre cele mai populare genuri de filme. In acest articol vom discuta despre cele mai bune filme SF ale anului 2021.

Ce filme SF se merita vazut anul acesta?

Anul 2021 este ric in filme SF, in care regasim povesti complexe si efecte speciale neobisnuite. Acestea sunt cateva dintre cele mai bune filme SF ale acestui an, care se remarca prin creativitate si imaginatie:

The Kissing Booth 3

Continuare a celor doua filme The Kissing Booth, acesta ne prezinta povestea lui Elle (Joey King) si Lee (Joel Courtney). Aceasta este ultima parte a trilogiei si urmareste cu atentie relatia dintre Elle si Lee, cat si intre Elle si noul ei coleg de facultate, Marco (Taylor Zakhar Perez).

Raya and the Last Dragon

Cel mai nou film Disney, Raya and the Last Dragon, ne prezinta societatea fantezista a Kumandra, in care vietuiesc oameni impreuna cu dragonii. Sora determinata Raya se lupta sa readuca impreuna cele cinci triburi in lupte grele impotriva unei creaturi malefice – Druun, care furase ultimul dragon.

Godzilla Vs. Kong

Acest film ne readuce duelul monstriilor Godzilla si King Kong, intr-o lupta epica, in care suprafete se ciocnesc pentru a salva lumea. Filmul prezinta modul in care gigantii se lupta pentru putere, astfel ca Ultron este for pasului de urmatorul supervillain.

The Suicide Squad

The Suicide Squad este un film despre o echipa de super eroi care sunt trimisi intr-o misiune de “suicid”. Prezinta modul in care acestia se bazeaza unii pe ceilalti, prin legaturile pe care le construiesc in aceasta misiune periculoasa, pentru a reusi sa-si salveze pielea.

A Quiet Place Part 2

Filmul A Quiet Place Part 2 continua povestea din primul film si prezinta povestea unei familii care se ascunde de creaturi letale “capricioase”. Acestia incearca sa se salveze, dar din pacate trebuie sa faca fata unor riscuri reale in lumea unui pericol tot mai mare care este acum lor.

Anul 2021 aduce o multime de filme SF uimitoare si epici, pe care le puteti vedea cu prietenii si familia. Acestea sunt cele mai bune filme SF pe care nu trebuie sa le pierdeti anul acesta:

  • The Kissing Booth 3
  • Raya and the Last Dragon
  • Godzilla Vs. Kong
  • The Suicide Squad
  • A Quiet Place Part 2

Chiar daca exista si alte filme SF bune ale anului 2021, acestea ar trebui sa se afle pe lista ta de vazut. La sfarsitul zilei, nu uitati sa va bucurati de povestea incredibila si de aventurile acestor minunate pelicule.